- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
elttiL
senior tag
válasz
Darth_Revan #14 üzenetére
nem próbáltam még, -csak néha nyomok vele egy egy oldalt pdf-ből alaplap kiosztás, meg ilyen kis szarokat, -, már régóta megvan a patron, valami nagy térfogatú, utángyártott
-
elttiL
senior tag
oké elhiszem...
ki kellene hajítanom végre ezt a szart, egyszer felemeltem a helyéről és takarítás miatt átrakltam máshová. az újbóli bekapcsolásnál és nyomtatásnál forgó fogaskkerék forog álló fogaskeréken előadást adottelő, és azótsa mindig. Egy nagy gemkapcs-al van kitámasztva a ''lapleejtő mechaniizmus'' így csak néha csinálja ezt, a szerelő se tudta, hogy most mivan... -
elttiL
senior tag
-
elttiL
senior tag
na nehogymá egy ilyen ősrégi szarnak ne legyen elég 256mb sd ram?????? (azt hiszem a bh6-ommal is ilyen volkt, de nem esküdnék meg rá)de szerintem 64 mb-al se kellene szenvednie, szerintem az lpt port, és ahogy a nyomtatókhasználják a gázos valamiért. ha rajta van egy lcd display (tudom cpu core, temp stb kijelzésre) az folyamatosan!!! használja az lpt-t és mágse áll be... a portnál valamilyen priorítás vagy baud rate-t vagy bármi más?
[Szerkesztve] -
elttiL
senior tag
Már marha rég óta ez van, eddig azt gondoltam, hogy így van és kész, Ha hp610c-mel, ha nyomtatok, akkor magakad minden a gépen pl zene lejátszás stb. miért van ez, lehet valamit eezzel tenni? Minden nyomtatónál ez van, a gép szerintem tök mindegy, hogy milyen egyébként 1700+. a port beállításoknál kell valamit trükközni, vagy nincs mit tenni??
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest