- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Aktív témák
-
Lehet szerződést kötni nyomatlekötés nélkül is, de ha csak 100-200 oldal havonta, azért tényleg nem éri meg.
Van viszont egy ricoh AP3800C eladó. Arra 35 Ft/oldalas szerződésem van nyomatleköés nélkül, de már nem használom, mert a xerox olcsóbb.
Ha érdekel írok részleteket... -
Cathfaern
nagyúr
''Gyakorlatilag nem lehetne normális árat szabni szolgáltatáshoz, mert van oldal, ami önköltsége (és még nem is TCO) 400Ft+áfára jön ki, van ami csak 100-ra.''
Ó, látszik, hogy nincs elég marketing érzéked. Szóval a szolgáltatás reklámjába bele kell írni, hogy ez milyen szuper minőségű nyomatot csinál, és hogy egyedülálló az városban/megyében/országban/világon (képen lévő bőr mennyiségével arányosan kell aláhúzni a megfelelőt). Példanyomatként mutogatni egy olyan képet, amit egy több 10 milliós géppel csináltak (amikor esetleg a vásárló panaszkodik, hogy az övé rosszabb lett, meg kell mondani, hogy a hozott kép nem volt megfelelő). Ezekután pedig az árat nyugodtan meg lehet szabni 1000-2000 Ft+áfa-ban. Innentől kezdve már csak a hasznod mennyiségén kell bosszankodnod, létén nem :D
[Szerkesztve] -
Szia!
Annak idején én is kínlódtam vele, és én is a PhotoPaintot használtam, amikor kellett. Nekem is Tektronix 850-es szilárdtintás cuccom volt, és az bizony rohadt drága volt színesben, ezért akartam kideríteni, hogy mikor hány %-os a fedettség. Viszont mióta fullszervizes xerox 2240-est használok, sokkal tisztább-szárazabb-biztonságosabb érzés :D mert itt tök mindegy mennyi a fedettség, ugyanannyiba kerül...
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest