- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Erősebb zajszűrést ad ismerős formában a Galaxy Buds 2 Pro
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
válasz
7Heads Drago #5 üzenetére
A méret már önmagában az S25-be limitálja sajnos. Az edge meg ugye vékonyabb, ergo konnyebb.Nézegetem az IPhone vonalat is,de nekem minimum 256gb kell,plusz ugye az a nyamvadt dual sim... Sajnos nem mindegyik Szolgáltató nem mindegyik csomagjához elérhető e-sim.
-
Medocsabi
addikt
Vagy mert van piaca. Én például olyan telefont keresek, ami nem tepsi, dual simes, egy zsebben kényelmesen elfér, könnyű elővenni ha fotózni kell,egy kézzel is könnyű kezelni (most S21 ultrám van, és ülve például nem tudom elővenni, rendesen hátamra kell feküdjek hozzá), és a hadrver bírja ha táblázatokat nyitok meg róla, közben online meeting megy, és minél könnyebb legyen. A fenitek 2025-ben szerintem nem ördögtől valók.
-
pusszycat
nagyúr
Jobban fogják vinni mint az S25-ot.Mert ez valami új. És az újra buknak a userek. Csajok mind. Művészek. Különcök. Kíváncsiak. Trendik. Felső tizezer. Etc.
-
janeszgol
félisten
Szerintem elég lesz a 2806/8416 eredmény GB 6.4-ben. Ez időtállóvá teszi a telefont.
Csak a vékonyságának nem látom értelmét, de ki tudja. Lehet ez az igény. -
sohajda90
tag
Ez mindig kicsit ilyen paradoxon lépés: marketing szempontból jó beletenni a leggyorsabb, legjobb, csili-vili chippet, de aztán szoftveresen visszafogjuk a teljesítményt, mert vapor chamber meg egyéb hőelvezető módszereket feláldoztunk a vékonyítás oltárán...ennyi erővel akkor adhatnák mondjuk egy Snadpragon 8 Gen 2-vel, ami jelentősen olcsóbb lenne, tehát az ár is lehetne alacsonyabb, ugyanúgy elég lenne minden hétköznapi taskra és annak a SOC-nak legendásan jó volt az erőforrás menedzsmentje is, szóval az akkuidőnek is jót tenne, de nem, mert akkor "papíron nem lenne csúcs"...ördögi kör...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- moonlight115: Privát, oh!
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass