- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
válasz
7Heads Drago #5 üzenetére
A méret már önmagában az S25-be limitálja sajnos. Az edge meg ugye vékonyabb, ergo konnyebb.Nézegetem az IPhone vonalat is,de nekem minimum 256gb kell,plusz ugye az a nyamvadt dual sim... Sajnos nem mindegyik Szolgáltató nem mindegyik csomagjához elérhető e-sim.
-
Medocsabi
addikt
Vagy mert van piaca. Én például olyan telefont keresek, ami nem tepsi, dual simes, egy zsebben kényelmesen elfér, könnyű elővenni ha fotózni kell,egy kézzel is könnyű kezelni (most S21 ultrám van, és ülve például nem tudom elővenni, rendesen hátamra kell feküdjek hozzá), és a hadrver bírja ha táblázatokat nyitok meg róla, közben online meeting megy, és minél könnyebb legyen. A fenitek 2025-ben szerintem nem ördögtől valók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- alza vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest