Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fricu

tag

válasz szasanyi #45667 üzenetére

Én ezt kértem tőletek:

ui: nem ismer valaki valakit a Debreceni (pesti, akárhol) LG márkaszervizben, aki megnézné, hogy mi a franc baja van?
    A debreceniben voltam még anno, de onnan elhajtottak azzal, hogy külön szerződésük van az Aqua-val, csak rajtuk keresztül fogadják a cuccot, csak akkor tudnak foglalkozni vele, ha LG-s garanciapapírom van, nem Aqua-s.
    Kéne egy papír arról, hogy tényleg szar, hogy léphessek tovább mert nem adom fel (még)."

Erre írta az Aqua szerviz vezetője (gondolom, ő) az imént:

"Ui: Nem gondolnám, hogy egy nyilvános fórumon kell felkérni bárkit is arra, hogy a hivatalos LG Magyarország által kiállított szakvéleményt megkérdőjelező "mutyi" papírt szerezzen."

Vagyis ebből ő azt vette le, hogy én "mutyi" papírt akarok, amivel rávehetem őket a cserére.
    Nem, nem akarok mutyi papírt, csak azt szeretném, ha valaki tényleg megnézné, és nem csak felületesen, mint tette a pesti LG (bekapcsol, működik, hang is van, lehet növelni-csökkenteni = mi baja az idiótának? Biztos nem tudja kezelni...) és le is írná, hogy a készülék nem jó (nem elég jó).
    Az ugyanis nem normális, bármit is mond az LG, ha egy tv-t egy 20m2-es szobában 100%-os hangerőn kell, lehet hallgatni.
    Még nekem is kevés időnként, nemhogy a mamámnak (aki 80 éves).

De aki kételkedik: nézze meg bárki a saját bármilyen tv-jét.
    Aki csak 100-on tudja élvezhetően hallgatni, szóljon, jövök neki egy sörrel.
    Ajánlatom még a VEZETŐ-nek is áll.

Arról nem beszélve: ha nekik van igazuk (és jó a tv) mi a jó fenéért akarnám kicseréltetni velük egy ugyanolyanra immár két éve? Mennyivel lennék előrébb?

[ Szerkesztve ]

Fricu

Új hozzászólás Aktív témák