Hirdetés
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
válasz
sherlock82 #8789 üzenetére
Zadar és környéke annyira nem jön be. Malinskán gondolkodtunk már korábban is. Mondjuk akkor eléggé körbelőjük azt a részt 3 év leforgása alatt (2022 Baska, 2024 Crikvenica). Isztrián gondolkodom (pl. Rabac), ott a családdal/asszonnyal még nem is voltam, szüleimmel voltunk azon a részen pár helyen.
Olaszországban igen, a szokásos Jesolo (itt voltunk asszonnyal, 5 éve). Meg persze Bibione-Lignano vonal, Cavellinora nem gondoltam eddig. Jesolo jó volt, de kisgyerekekkel nem tudom mennyire lenne jó ez a forró homokos, árnyék nélküli-napernyős, klasszik olasz nyaralás. Bár biztos van olyan rész ezeken a településeken, ahol azért vannak fák, árnyék és élhetőbb is kisgyerekekkel. Köszi az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- Oakley Five Square OO9238-04
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest