-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
"Úgy hogy nincs ilyen ram amit kérdezel."
Tehat Abu hazudik?! Akkor miert nem neki mondod?!"De most hogy úgy néz ki van"
Most akkor dontsd mar el. De ha nem tudod, akkor meg minek okoskodsz? Nyilvan azert kerdeztem Tole, mert o irt ilyet es neki van ralatasa. Nem a kozossegtol kerdeztem, akik talalgatnak ossze-vissza."kicsit kínos pont azt kérdetni aki szerint nincs"
Most akkor tenyleg dontsd el, mert ellentmondasos minden amit irsz. Hol mondta, hogy nincs?"Szóval így besegítettem a válaszba."
Egyaltalan nem, szoval hiaba rohogsz. Semmi uj informaciot nem tudtunk meg. Csak kotnyeleskedsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bittorrent topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 4070 Super Windforce OC 12GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM: KFA2 GeForce RTX 2060 Mini DOBOZÁT
- Asus Turbo GTX 1060 6GB értékelésre vár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest