Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csokifalo

senior tag

válasz s.bala31 #8977 üzenetére

de pont ezt mondom, hogy 10C-ról beszélünk, ez pont olyan hogy attól még nem lesz jobb mondjuk egy 7800x3d proci egy 15900K-tól mert az csak 60C terhelve nem pedig 105C...szerintem azok az előnyök amik régen voltak a márkák miatt mára már a múlt, én pl. nem tudtam volna mondjuk 25 éve elképzelni azt, hogy egy ASUS több százezres kártyánál belemegy egy paszta fiaskóba fillérekért, és bassza el ezzel a 4090-es szériát mondjuk. Vagy az ember azt gondolná: oké, prémium MERT a hőfok nem 90C hanem 60C, nincs coil whine mint az olcsó kártyákon, + 500-al fentebb boostol vagy jobban húzható, 3 év gar helyett van 10 év gar, 40 dBA helyett 25 dBA a venti zaj, jár mellé egy prémium game, szóval na, ezekből 3-4 legalább, akkor nyílna a pénztárca, nade valójában annyira elenyésző a különbség, hogy én a mai napig nem értem meg az ezekre való vágyakozást, azon kívül hogy "mert megtehetem" de ez meg hát' izé na. Egyrészt arról beszélünk hogy "büntetni" kell a gyártót mert abszurd hogy ennyit kérnek a kártyákért, másrészt meg dalolva kifizetnek egyesek a semmire 20-30% felárat, hogy tutira a következő gennél is ára legyen a semminek :F :DDD

Új hozzászólás Aktív témák