Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokifalo
senior tag
válasz
s.bala31 #8977 üzenetére
de pont ezt mondom, hogy 10C-ról beszélünk, ez pont olyan hogy attól még nem lesz jobb mondjuk egy 7800x3d proci egy 15900K-tól mert az csak 60C terhelve nem pedig 105C...szerintem azok az előnyök amik régen voltak a márkák miatt mára már a múlt, én pl. nem tudtam volna mondjuk 25 éve elképzelni azt, hogy egy ASUS több százezres kártyánál belemegy egy paszta fiaskóba fillérekért, és bassza el ezzel a 4090-es szériát mondjuk. Vagy az ember azt gondolná: oké, prémium MERT a hőfok nem 90C hanem 60C, nincs coil whine mint az olcsó kártyákon, + 500-al fentebb boostol vagy jobban húzható, 3 év gar helyett van 10 év gar, 40 dBA helyett 25 dBA a venti zaj, jár mellé egy prémium game, szóval na, ezekből 3-4 legalább, akkor nyílna a pénztárca, nade valójában annyira elenyésző a különbség, hogy én a mai napig nem értem meg az ezekre való vágyakozást, azon kívül hogy "mert megtehetem" de ez meg hát' izé na. Egyrészt arról beszélünk hogy "büntetni" kell a gyártót mert abszurd hogy ennyit kérnek a kártyákért, másrészt meg dalolva kifizetnek egyesek a semmire 20-30% felárat, hogy tutira a következő gennél is ára legyen a semminek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest