- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kollégámnak 4090 FE van, voltam nála még mielőtt a saját 4090.emet vettem, és alaposan le teszteltem nála a VGA-t, ezért is akartam én is olyat venni, csak sajnos sehol nem beszerezhető
aztán mikor megvettem a GW Phantom -ot(ami ugyan az mint a GameROCK) hát az sokkal hangosabb volt, azonos venti fordulat mellett is, és 2-3.fokkal melegebb is a körülmények szinte azonosak voltak(szellős ház, 21.fokos szoba)
Nálam a 3090FE is nagyon bevált, annak is teljesen jó a gyári hűtése(persze ez kapott egy pad és paszta cserét annó)
ettől nem jobbak a custom hűtős 3090ek sem
-
gaben22
senior tag
Hatékonyság, nagyobb hatékonyságú tápnál tobb "juice" lesz letranszformálva és a túlvégen több power áll rendelkezésre. Illetve a hatékonyság az nem lineáris, mindegyik (minőségi) tápnál megadják a görbét, általában minimum és maximum közelében rosszabb, hogy mennyivel az már tápfüggő, nekem Corsiar AX1600i van, ott ~3% a különbség a legjobb és legrosszabb hatékonyság között (92-95% között mozog).
-
fatal`
titán
Jogos, én kézzel nyitottam előtte az alternate.de-t és ott néztem az új cuccokat, az a kisker, a kép meg az alternate-b2b.de-ről van.
Sry.
Egyébként új cuccok itthon is vannak kb. ennyiért a nagykerben, Palit Gamerock 4090 pl. készleten is, átváltva ~€1485. Kiskereket nem néztem, de gondolom ott is hasonló áron van, nem szokott nagy árkülönbség lenni, ha csak 1-1 darabot veszel a nagykerben.
-
Busterftw
nagyúr
Hagyd, a kovetkezo az lesz, hogy de mi van ha ugyanarrol a taprol megy a klima is meg az utcaban a kozvilagitas.
A 750W tap eseteben 100W+ headroom volt a tesztben fullos setup mellett, de nyilvan neki errol tobbtizezres statisztikaja van, hogy hullanak el a jo minosegu tapok.
nutella1
De arrol van szo. Ha azt mondod, hogy a 4090-nek nem eleg a 750W tap, akkor az azt jelenti, hogy nem birja el. Nem indul, crashel nagyobb terhelesnel, anomaliak vannak jatek kozben, esatobbi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- GIGABYTE RTX4060 / RTX4060TI 8GB (bontatlan)(3év-garancia)
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- ASUS TUF RTX 4060Ti OC 8GB /Újszerű /1,5 Év Garancia /8 tűs tápcsati /Azonnal átvehető/ Csomagküldés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest