Új hozzászólás Aktív témák
-
gainwardgs
veterán
válasz
KillerKollar #20600 üzenetére
Ezért kell venni, 2.5 millióért is....mert kellllllllll
-
Laraxior
titán
válasz
KillerKollar #20600 üzenetére
Délelőtt ránézek az enyémre
-
Sontir Fel
őstag
válasz
KillerKollar #13478 üzenetére
-
ÁdiBá
veterán
válasz
KillerKollar #10200 üzenetére
12.350V az enyém...
-
Vistaboy
veterán
válasz
-
válasz
#10172-ben említést tettem róla, hogy egyre több a probléma, Alex videót is csinált, neves jutuberek is foglalkoztak, foglalkoznak vele, csak itt mindenki lefossa, szerintem sem user error, majd az első ph-s esetnél lesz sírás
Nálam 3 hónapos a strix, gyári corsair 600w kábel, eddig patika -
Rabbitf_24
addikt
válasz
KillerKollar #4261 üzenetére
A design az valószínűleg jó, csak a legyártott csatlakozók minősége és ebből kifolyólag a szerelhetősége rossz.
Egy jó designból lehet jó széria gyártást produkálni és sajnos rosszat is, silány minőséget ahogy a példa mutatja.
Már úton van a cablemod-tól rendelt kábel / átalakító, valószínű ordít majd a különbség ha egymás mellé teszem a gyárit meg azt. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
KillerKollar #4261 üzenetére
Nem is nagyon értem, hogy miért ragaszkodnak még mindig ezekhez a molex szarokhoz, sosem volt egyszerű bedugni. Még a 4 pines HDD csatit sem. Miért nem nyák alapú az egész, mint pl az usb meg a pci-e.
Szervertápegységek már régen ilyenek.
Példa -
gaben22
senior tag
válasz
KillerKollar #4017 üzenetére
"kérdés, hogy hosszú távon mennyire bírják a kábelek/csatik"
Ehhez végre jó lenne tudni a valós okot, mert legjobb tudomásom szerint eddig senki se tudta reprodukálni a problémát... Gondolom több hiba együttes jelenléte kell majd, mert úgy tűnik önmagában az nem elég, ha nem tolod be kattanásig ill. a nagyon meghajlított kábel se jött be eddig senkinek, aki reprodukálni akarta a dolgot. Valami gyártási hiba kelleni fog ill. az is gyanús, hogy rendre a két szélső olvad, valaki írta, hogy az ground, lehet van valami issue a kártyával és valami nagy spike-ot kap, bár akkor meg PSU overcurrent protection le kéne lője a gépet... Egyszer reméljük csak kiderül végre.
-
keIdor
titán
válasz
KillerKollar #3975 üzenetére
Szomorú, lehet maga az új foglalat spec. alapján lett elrontva.
Nagyon kíváncsi vagyok mikor és mi lesz a probléma vele, egyszer megtalálja valaki. -
laychi
veterán
válasz
KillerKollar #3932 üzenetére
Kezd gyanús lenni, hogy nem is a kábelek a ludasak, hanem talán valami félre tervezett dolog a kártyán.
Vicc, hogy egyre gyakoribbak ezek az esetek, illetve ATX 3.0 tápegységek gyári kábelei is érintettek.#3935Rabbitf_24
Erre én is gondoltam, de ott 12 pines kábel van, nem 16 pines.
Egyébként ide sorolható ilyen alapon az Összes 30 series FE kártya, azok is 12 pines kábellel vannak. [link]
Itt van terheléses teszt ezekről a kábelekről [link] Érdekes.#3938cyberwarfare A kábel szabályozza a TDP limitet.
3x8 Pinesnél ez 450W plafon, amit OC nélkül gyári beálítással is megenne. Ilyen adapter is halt már el, illetve gyári tápkábel, aminek nem szabadna.
Semmi köze ennek az OC-hoz, ilyen alapon az összes OC-zot vagy gyári OC-s kártya szétéghetett volna az elmúlt generációkból is, nem csak a csatijuk. -
warcat
veterán
válasz
Kártya továbbra sem "égett le" az adapter és esetleg a csatlakozó ég meg ilyenkor.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
3090 Ti-k esetében is ugyanez a csatlakozó nem okoz gondot? Rá is volt dugva rendesen, nem is volt meghajtogatva, akkor mi lesz a vége?
-
törölt tag
válasz
És proof hol van?
-
Maelephant
senior tag
válasz
KillerKollar #3892 üzenetére
early adOpter (bocs)
-
keIdor
titán
válasz
KillerKollar #3888 üzenetére
Nem semmi, fizetsz egy milliót, de stresszelsz rajta.
Megérte? Bár erről szól early adopternek lenni -
kevike576
senior tag
válasz
"If you want to get a 4090 , I suggest wait. don't make a 1700 - 2000 dollar mistake."
Btw magyarországi füstölésre volt már példa ?
-
Szabi020
tag
válasz
Ne aggódj. 133%-os tdp-n nyomatom a gaming Oc-t. Semmi baja. Nem nagyon izgatom magam ezzel. Annyi tény, hogy az oldallap nincs fent. De eddig sem volt... Te se tedd. Használd. Én 1x bedugtam és kész.
-
kevike576
senior tag
válasz
KillerKollar #3725 üzenetére
Már linkeltem, csak akkor még kicsit drágább volt ...
#3681 -
gaben22
senior tag
válasz
KillerKollar #3725 üzenetére
Bekapcsolták a scalper prevention systemet, azért ennyi
.
-
kevike576
senior tag
válasz
KillerKollar #3674 üzenetére
Azért az nekik is kellemetlen, ha egy dühös vásárló csapkodja az asztalt, mert leégett a kártya..
-
törölt tag
válasz
KillerKollar #3671 üzenetére
Igen.
Szar lett a kábel.
Jöhetnek a cserék.
Gondolom majd le kell adni egy igényt a tulajoknak az új kábelre. -
flexxx2
őstag
válasz
KillerKollar #3621 üzenetére
A 4080 ára rácsúszik a 4090-esek árára. Szép, ilyenre se emlékszem a GPU történelemben, vagy volt ilyen valaha is?
-
fatal`
titán
válasz
-
laychi
veterán
válasz
Fel fogják húzni vissza a 30-as széria árait, hogy vegyék, az elmúlt 1-1,5 hónapban már elkezdték.
Főleg 3080 12GB-3080Ti-től felfelé.
DE majd ahogy el kezd kopni alatta is a készlet, ott is ugyan ez lesz várható...#3626bulikavagyok
10850K@5GHz hagyott benne 1440p-n rendesen.
Mondjuk a ram nem volt optimalizálva épp a rendszerhez. [link] -
warcat
veterán
válasz
Amcsiknál a Strixnek 400 dollár felára van, ha pofátlanok és megtartották a 4080-nál is akkor kijön nagyjából
1200+400x1.22 (átlagos VAT) + bolt "haszna" /scalper felára
Én örülök, hogy elhoztam 1949,9ért a TUFot, aki AMD-t akar venni nagyon gyúrjon rá a megjelenésre (alza meg amd eu boltja ha még szállítanak) mert ha nem lesz elég darabszám akkor hozzá fogják igazítani a boltok felfelé az nvidia árakhoz az első szállítmány után
-
omfgk
veterán
válasz
doa
-
Jacek
veterán
válasz
LOL
-
gainwardgs
veterán
válasz
Nem ér annyit egyik se, ez a "kiherélt" chip 4080-nak álcázva na az biztos nem, főleg hogy még ott a lángoló csati problematika
-
laychi
veterán
válasz
KillerKollar #3582 üzenetére
-
gaben22
senior tag
válasz
KillerKollar #3582 üzenetére
Jelenlegi "konszenzus", hogy Igor/Jay/GN se találta meg még a tényleges kiváltó okot (ha egyszer kiderül végre, akkor gondolom több mindent egyszerre kell majd okolni érte köztük lehet pl. gyártási hibát...). Minap láttam egy portugál (brazil?) csávó videóit, amiben nagyon durván elbánt a kábellel, ráküldött 1500 W körül dzsúzt DC loaddal és még amikor részlegesen volt csak bedugva se olvadt meg a housing. Mondjuk utóbbi esetben valóban nagyon forró volt (talán 100 fok körül) úgyhogy arra mindenképp figyelni kell. Amúgy most emberek azért mondogatják, hogy nincs meg a kiváltó ok, mert nem a crimpelt pinek égnek meg, hanem a műanyag külseje (és csak a szélsők mindig). Pl. pár órája egy újabb natív ATX 3.0 connector és ismét egy MSI (MSI MPG A1000G) pörkölődött meg.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
KillerKollar #3576 üzenetére
Előrendelhető. Nincs készletet sajnos.
-
Varázslóó
senior tag
válasz
KillerKollar #3434 üzenetére
Ez nálunk még mindig 500ezer lesz alaphangon
-
kevike576
senior tag
válasz
KillerKollar #3440 üzenetére
mire kijon a 7900 XTX/XT addigra lehet kábel probléma is megoldódik,
de hogy a 700 euro különbséggel mit kezd nvidia, az jó kérdés...ha (mint állította) nem tud olcsóbban gyártani, akkor beletörődik a sorsába, érdekes a szitu ! -
Jacek
veterán
válasz
KillerKollar #3440 üzenetére
2 hete uvegen jaratom
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Vajon mennyire véletlenül emelték ki a DisplayPort 2.1-et?
-
PuMbA
titán
válasz
Most nagy esély előtt áll az AMD ezzel az árazással, a kisebb fogyasztással, valamint a 2.5 slotos megoldással
Az észszerűséget képviselik, ami sokaknál bejöhet, mert míg az NVIDIA egy böszme V12-es amcsi izomautónak tűnik, az AMD egy porsche-nak autós hasonlattal élve.
-
kevike576
senior tag
válasz
KillerKollar #3364 üzenetére
Aha, köszi
Egy ilyen 12VHPWR adapter+angled cablemod adapter combó fog kelleni valszeg -
kevike576
senior tag
válasz
KillerKollar #3360 üzenetére
Jónak tűnik
Arra mit írnak, hogy kis rádiuszban is hajlítható a kábel ?
Úgy értem, hogy beférjen egy előlappal bezárt házba , és nem ér hozzá a plexihez -
kevike576
senior tag
válasz
KillerKollar #3324 üzenetére
Nem kell megnyúzni, csak legöngyölöd mint a wc papírt, és alatta lehúzod a borítást, amíg nem látszik a 150/300 varázs szám és a kábel kódja.
Gamernexus azt állítja, hogy így sérülés nélkül megvizsgálható.
A cikk végén vagy egy 4 képből álló galéria a lépésekről.
Viszont egyáltalán nem kötelező ! -
vagner66
csendes tag
válasz
KillerKollar #3322 üzenetére
Ott valamin más gubanc volt
.Azért a 300 -ban csak jobban bízom! 150-es lenne ki is dobnám rögtön . Kiváncsi leszek a kártyával milyen jön!
-
KAMELOT
titán
válasz
KillerKollar #3233 üzenetére
Ezek olyan faxa videók, mint a MINECRAFT deastroying my 3090Ti.
Érted minecraft valami kockás xar játék.
Természetesn milliók meg is nézik és el is hiszik.
Ez az...kiadtak egy legerősebb VGA-t, aztán máris xar lenne? Megint ilyen jó kis nézőszám gyűjtős videó. Tele van ilyen szeméttel a YT. -
3L1T3
addikt
válasz
KillerKollar #3228 üzenetére
Egyelőre semmit, holnapra várok fix reakciót.
-
3L1T3
addikt
válasz
KillerKollar #3226 üzenetére
yes
-
3L1T3
addikt
válasz
KillerKollar #3224 üzenetére
rendeltem inkább kábelt, várom hogy megjöjjön és teszek magasról az egész őrültségre
-
warcat
veterán
válasz
KillerKollar #3196 üzenetére
Úgy, hogy nem foglalkozik vele,emlékeim szerint bérelt szolgáltatás a szervíz itt, meg egyébként is szakember kell hozzá mert javítják amit lehet.
A warranty résznél le is van írva, MSI és Asus garantáltan így működik, egyénnel csak akkor foglalkoznak ha megszűnt a bolt, továbbá a gyártói garanciális időszakban ha van még a boltin túl.Semmi problémát nem okoz, én amit most gariztattam, boltnál jelzett probléma után első körben "elmentem" virtuálisan emailben az olasz Asus supporthoz ahol a kártyát vettem a probléma leírásával, ők visszaküldtek a válaszemailben(48 órán belül válaszolnak a vállalásuk szerint és így is volt) a kereskedőhöz a levelükkel és a webticketem számával, hogy nyugodtan hivatkozzak erre a levélre, és arra tényre, hogy a vásárlástól számított két évig a bolt intézi Asussal az RMA-t.
Bolt ezután elfogadta a kártyát, küldött nekem azonosítót és ment simán külföldi csomag GLS-el amit ugyanúgy feladhatsz otthonról futárral, vagy csomagautomatával, vagy csomagpontból, zéró hátrányt jelentett, hogy "jajj nem itthoni".
Úgyis megy külföldre. -
adakiller
senior tag
válasz
KillerKollar #3196 üzenetére
Én anno ezt a választ kaptam:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy az ASUShoz fordult! Megpróbálunk a lehető legpontosabb válaszokkal segíteni Önnek.
Minden körülmény között csak a vásárolt kereskedőnél tudja leadni garanciális ügyintézésre.
Üdvözlettel,
xxxxxxx
ASUS Ügyfélszolgálat -
warcat
veterán
válasz
KillerKollar #3188 üzenetére
Meh, én használom normálisan, úgy vagyok vele, hogy a gyártó felelőssége és hibája lenne, cseréltetném, végső esetben pedig jelenleg Gamers Nexus is felvásárolná jelenleg
-
kevike576
senior tag
válasz
KillerKollar #3188 üzenetére
-
kevike576
senior tag
válasz
KillerKollar #3179 üzenetére
Most hogy betoltál egy talicska pézt, azért élvezd ki egy darabig
Alzás rendeléshez: a vga-ról te húztad le a fóliákat, magyarán bontatlant kaptál ? -
KAMELOT
titán
válasz
KillerKollar #3175 üzenetére
Driver behibbant. Nekem is volt 1x. Nem kell betojni.
Format C: aztán csókolom. -
válasz
KillerKollar #3177 üzenetére
Pontosan ilyenem nekem nem volt, csak egyszer egy gép indításkor a kijelző felső harmadába némi sercegés és villogás, hol elment a kép hol előjött.....gyorsan próbáltam leállítani a laptopom mikor volt kép mikor nem alapon, ezután újraindítottam és azóta semmi.
Pár napja volt. Szépen leteszteltem a vga-t, terheltem benchmarkokkal és semmi. Azért izgultam be, mert bányászkártyát vettem és hirtelen beijedtem csak nem itt a vég ráadásul garancia nélkül. Nem is értem, arra gondolok hogy a Win11 tréfált meg a maga humorával, már volt és van részem benne cpu órajel beállítás stb..., elfogadom mert mi mást tehetek.
Nem lesz ott gond mint nálam sincs.
Ja elnézést egy rtx 3080 ti van beüzemelve, topik tévesztés, amúgy mindegy szerintem. Legalább itt is meg tudtam szólalni. -
kevike576
senior tag
válasz
KillerKollar #3175 üzenetére
Huh ez érdekes...aszem 1x nekem is adott ilyen képet a 3080 tuf , de kb 1 év használat után
Azóta kutya baja (lekopogom bal kézzel fa asztalon felfelé) -
3L1T3
addikt
válasz
KillerKollar #3140 üzenetére
Most már teljesen elveszítettem a fonalat, ebbe a 90 fokos adapterbe ugyan úgy a 12VHPWR vezetéket dugom bele?
-
3L1T3
addikt
válasz
KillerKollar #3136 üzenetére
Az a baj a 90 fokos szerintem nem lesz jó egyből a costume kártyákra csak FE-re.
-
3L1T3
addikt
válasz
KillerKollar #3134 üzenetére
Ó köszi.
-
3L1T3
addikt
válasz
KillerKollar #3132 üzenetére
hol van? csak értesítést lehet kérni
-
3L1T3
addikt
válasz
KillerKollar #3127 üzenetére
Cabelmod azt írja ASUS táphoz jó a vezetékük. Így nem merem bevállalni.
-
kevike576
senior tag
válasz
KillerKollar #3118 üzenetére
Amúgy alza mennyiért adta a tufot, amennyiért beraktad a kosárba, vagy amennyiért éppen kínálta ? Ezt az infót pl még nem is láttam sehol
-
Motyi
senior tag
válasz
KillerKollar #3112 üzenetére
Leszögezem, hogy tényleg jó fej dolog tőled a levél, ha mindenki ilyen tudatos vásárló lenne...
De sajnos egy multi nem így működik, főleg itt a balkánon nem. Nem igazán érdekli, hogy küldtél neki pár fórum hivatkozást meg egy IT oldal cikkét. Majd ha az nVidia elismeri a hibát hivatlosan és visszahívási\csere programot indít az AIB gyártókkal karöltve. De akkor sem fognak egy ilyen sérülést szenvedett karit azonnal kicsérelni. Szépen beveszik az érintettől, elküldik a gyártónak és ha megjön a csere akkor örülhet neki.
Szóval aki teheti inkább ne kockáztasson, iktassa ki ezt a szutyok nVidia adaptert a francba (már 13 publikált eset van, és ki tudja mennyi ami nem került fel netre vagy még csak csendben olvadozgat). -
3L1T3
addikt
válasz
KillerKollar #3112 üzenetére
Ez nem "faszkalap ügyfél szerep" hidd el az nem ilyen.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
KillerKollar #3107 üzenetére
Távoltól megmondták, hogy hajlítva volt a kábel. Nem semmi teljesítmény.
-
kevike576
senior tag
válasz
KillerKollar #3027 üzenetére
Majd mesélj a CW lottóról is, és hozzáírom a statisztikához
-
flexxx2
őstag
válasz
KillerKollar #3027 üzenetére
Ne is törődj vele, fő a biztonság, én láttam a képről mit is akarsz tulajdonképp. És én is emlékszem amikor még fontosabb volt a játék az új VGA-val, mint rendesen beszerelni, csak tudod, ahogy öregszünk, látod sokan már csak 3dMarkot futtatnak a 4090en és ennyi
-
törölt tag
válasz
KillerKollar #3021 üzenetére
Esztétikusabbá tudod tenni, ha a plusz 6+2 pines ágakat hozzákötegeled a saját kábeléhez és akkor nem lesz ilyne polip.
-
GEIL
addikt
válasz
KillerKollar #3016 üzenetére
Tényleg semmi közöm hozzá....de kiadsz több mint 1 milliót egy nyüves videokártyáért de egy rendes méretű ház sincs neki ahol a videokártya tartó elférne házon belül....és a kábelmenedzsment is ordenáré (háttérben)....gép oldala sincs rajta....ráadásul lent a földön.....ilyen áron nem szeretnék ilyen erős kártyát használni....add meg a módját és tedd rendbe.
írtál biztositék leverést....chipset gondot....meg random proci boost ?
szoftveresen is megérne egy helyrepofozást.... -
omfgk
veterán
válasz
KillerKollar #3016 üzenetére
Hát itt se csukod be egykönnyen az oldalát...
Pedig ez egy P600 vagy P500. Ugyanez van nekem is.
Most komolyan egy vga kitámasztó tartja a kábeleket, de nem is a házhoz képest hanem a padlóhoz?
-
kevike576
senior tag
válasz
KillerKollar #2866 üzenetére
Indul a buli
Had izzanak azok a tápcsatik !
Btw én se olvastam sok leolvadásról tegnap óta, de cáfoljatok meg... -
gaben22
senior tag
válasz
KillerKollar #2866 üzenetére
Mindenki figyeljen rá természetesen amíg nincs végleges/hivatalos álláspont vagy valami CableMod szerű megoldás a gépben (feltéve persze, hogy az tényleg gyógyír mindenre), de egyelőre nem tömegek jelentik. Ne felejtsétek vannak totál hülye Karenek a világon, akik akkor se látják be, hogy ők hibáztak, amikor igen...
-
Jacek
veterán
válasz
KillerKollar #2742 üzenetére
Mordorban lehet hogy nem, itt svedben melyen hajlongva cserelik majd surun bocsanatot kerve
-
keIdor
titán
válasz
KillerKollar #2734 üzenetére
1.1 milliós bétateszter az, aki megvette ezt.
Gyors, csak ha nem figyelsz, lehet a házad is leég. A tűz nem játék.
Early adopterkedés még sose volt ilyen veszélyes… -
laychi
veterán
válasz
KillerKollar #2742 üzenetére
-
válasz
-
kevike576
senior tag
válasz
Akkor most milesz a tuf-oddal amit alzan behúztál ?
-
törölt tag
válasz
KillerKollar #2684 üzenetére
Én lehet, hogy ezt a 40-es szériát kihagyom.
-
gainwardgs
veterán
válasz
KillerKollar #2670 üzenetére
Simán elfért volna a 4x8pin a kártya hátulján, kábeleket is el lehetett volna dugni szépen, csak hát akkor hosszabb nyák kellett volna
-
omfgk
veterán
válasz
KillerKollar #2666 üzenetére
Én ahogy olvasgattam, is-is.
Tehát az Nvidia féle adapter sem segít, sőt...
De maga a csati sem az igazi. Ez a cablemod féle ajánlás feljebb egy olyan gyártótól származik akik egyébként a legtöbb esetben a tápmárkák gyári kábeleinél jobb kábeleket csinálnak.
És látható ,hogy eléggé óvatosságra intenek.
-
laychi
veterán
válasz
KillerKollar #2667 üzenetére
Milyen jó, hogy millas vga-nál ilyen szarokkal kell mókolni.
Az összeset vissza kellene küldeni, kenje az nv a hajára.
30xx-ből megszedték magukat rendesen. -
törölt tag
válasz
KillerKollar #2656 üzenetére
Tessék : [link]
-
omfgk
veterán
válasz
KillerKollar #2656 üzenetére
Ezt is hajlítani kell.
Szóval nem vagy előrébb. Ugyanúgy kimozdulhatnak a pinek.
Egy fix 90 fokos csati a megoldás.https://store.cablemod.com/cablemod-12vhpwr-right-angle-adapter/
De ezt még nem is árulják.
#2655 ForRedGlory : Mármint az FE-től mérve?
Tehát kb 190mm a hely?
Mert akkor ott megint nem fér el (papíron) az Aorus.
Pedig ez dög nagy ház.Nekem P500A van, itt 190mm a cpu clearance, szóval 2-3mm-el ennél a legnagyobb 4090-es. Itt is ugyanez a helyzet akkor. Persze meghajlítjuk a kábelt, nem erről van szó, csak tényleg nem lett ez a legjobb szabvány.
-
válasz
KillerKollar #2650 üzenetére
Ertsd a viccet ;)
Egy nagy fos ez a kártya a hulladék csatlakozójával. Sorkapcsos bekötés kellene
Aki béna, nem használja -
omfgk
veterán
válasz
KillerKollar #2647 üzenetére
Reddit-es szálat követve ott van a setup is.
Vertikálisan volt a kártya.
Alig lett meghajlítva a kábel. És persze így nem volt nekinyomva az üvegnek ,hogy esetleg még jobban felforrósodjon a kártyától. -
válasz
KillerKollar #2647 üzenetére
Ment a Furemark 3 napon keresztül
-
Szabi020
tag
válasz
KillerKollar #2604 üzenetére
Szupi. Köszi. Lehet nekem is itt lesz már addigra!
@ForRedGlory: Krumplival nem hiszem. Mert ha húztam a procit jobb lett az eredmény. De úgy is kevés az ereje. De majd kiderül ha itt lesz az új.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
KillerKollar #2579 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
KillerKollar #2577 üzenetére
Ahogy írtam egyből elküld az online banki fizető oldalra... Illetve csak előre fizetés opció játszik, ami online kártyás fizetés és a megrendelés során kell fizetni.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
KillerKollar #2575 üzenetére
Tovább sem enged, ha nem választod mi az előre fizetést.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
KillerKollar #2569 üzenetére
Nagy bulinak tűnik. Fizesd ki előre, aztán vagy lesz kártya, vagy nem.
-
Devid_81
félisten
válasz
KillerKollar #2544 üzenetére
Es azzal hogy fordul a user az MSI/Gagyibaj/Asus stb-hez?
Mert amennyi RMA-hoz eddig kozom volt mindig a bolti szamla kellett es a nevedre kellett szolnia.
Max annyi trukk belefert, hogy emailben a masik szemelynek 'adtad ki magad'Viszont nehany esetben meg a gyartohoz sem tudsz menni kozvetlen, eloszor a boltba kell visszakuldeni a cuccot majd Ok kuldik tovabb.
-
omfgk
veterán
válasz
KillerKollar #2534 üzenetére
Akkor nem szóltam.
Azt hittem ,hogy Alzás.Supergamer-ről (vagy most már pgs) rendeltem már korábban, de apróságokat.
Videokártyát azért nem tőlük vennék. Azért az ,hogy gari esetén Szlovákiába kell kiküldeni a kártyát nem nézne ki túl jól egy későbbi eladásnál.Akkor már inkább rendeljen az ember a németektől.
Vagy a szlovák alzából.Asus esetén főleg nem rossz ha egy brutál visítós coil whine miatt visszavihető a kártya a boltba elállással.
-
3L1T3
addikt
válasz
KillerKollar #2525 üzenetére
HX1200 + TUF 4090 köszönik jól megvannak nálam együtt.
-
omfgk
veterán
válasz
KillerKollar #2531 üzenetére
Az előrendelés miatt nem érezd rosszul magadat.
Ez az alzánál már 2 éve se működött rendesen. Bányászláz közepén.
Összevissza tettek fel készleteket, volt olyan ,hogy aki később rendelte meg az előbb megkapta. Mert ennyire külön kezelték az adagokat.
Vagy szimplán csak randomra töröltek rendeléseket.Valószínűleg nem is tudják ,hogy mennyi érkezik. Nagyságrend megvan természetesen, de lehet ,hogy nem 500db lesz, hanem 300db.
Plusz az árgarancia nincsen rendesen megfogalmazva, így többen többször is rárendeltek. Mert a forint miatt hirtelen olcsóbb lett. Aztán drágább.
Vagy mint ahogy te is, a várakozás helyett vettél máshol. Az is kiesik a rendszerből. Visszamondod és viszlát. -
BeZol
őstag
válasz
Hasonló volt most ismerősnél (GTX 1060-assal), kiderült h csak a HDMI-kábele ment tönkre így 5 év után, mert 3060 Ti-vel is előjött a probléma. Kábelcsere óta minden pöpec nála.
-
omfgk
veterán
válasz
Ezt az előző szériánál is csinálta néhány embernél.
HDMI-vel kell megpróbálni a monitorra kitolni a képet. Nem Displayport-al.Utána az fw update és mehet vissza ahogy volt.
-
kevike576
senior tag
válasz
KillerKollar #2519 üzenetére
Ha beruházok énis magán használatra fogom (kihajtom vele a G2-t) + meló
-
válasz
KillerKollar #2519 üzenetére
Hat csak ez ott bukik, hogy cegnel nincs 14 napos elallas. Ha meg "fel afa" van mert valamennyit jattolni kell az ismerosnek aki cegre veszi, akkor mar tenyleg nem marad sok rajta, foleg ha jovo heten es utana heten is mar fog erkezni tobb nagykerbe is, aminek meg arleszallito hatasa is lehet. Szoval vannak okossagok, (en sem irom ide szandekosan mik) de azert nem ennyire feher es fekete a dolog :)
-
kevike576
senior tag
válasz
KillerKollar #2513 üzenetére
az még baráti, főleg hogy magyar garis , grat !
-
válasz
KillerKollar #2513 üzenetére
-
kevike576
senior tag
válasz
KillerKollar #2511 üzenetére
én lemaradtam, mennyiért volt, gondolom OC ?
-
warcat
veterán
válasz
KillerKollar #2508 üzenetére
Na grat hozzá, akkor ez is megoldódott, hátra lehet dőlni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Kuponkunyeráló
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest