- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Paddyhats #13095 üzenetére
"A bottlenec calculator kb 1 hónapja az i5 re 3.3 % írt mostanra felszaladt 4,2 re nem is értem..... ezzel szemezek de félek h kevés lesz . Na most az i7 re 0.00 % ír a bottlenec de az 175k az i5 pedig 120k úgy vagyok vele ha az i5 kevés és i7 kell akkor már 4080 vennék mellé de az jóval drágább is ami nem baj de nem biztos h szükséges 1 ps5 mellett"
Azt a hulyeseget ne nezegesd es foleg ne stresszeld magad azokon a random szazalekokon. Jo lesz az i5 is hozza boven.
Szerk:
"Cél h pénzt takarítsak" versus "asus rog z790 1700 foglalatú alaplap"... -
Busterftw
nagyúr
válasz
Paddyhats #12933 üzenetére
Sok mindentől függhet, több ideiglenes készlet, ideiglenes "akció", árkorrekció a többi márkához képest, bármi lehet.
További vagy komolyabb csökkenésre én nem számítanék.Pletykálnak érkező Super variánsokat amik majd a mostaniak helyére jönnek, azok meg csökkennek, de ilyen pletyka volt előző genben is, aztán nem jött semmi.
Ha ez a budget és Asus kell akkor csapj le rá, ellenkező esetben ennyiért már vannak/lesznek más modellek ¿a jó hűtés miatt mindegy kb melyiket veszed.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest