Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Netfone
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
válasz keIdor #19150 üzenetére
Ezekért a pénzekért inkább le se' hajolok, annyira nevetségesek. Sokaknak orgazmusuk támad a "talált pénz-től". Ezt a kriptomarháskodást én asszem kihagyom, így a főbérlőm sem fogja azt gondolni kannabiszt fóliázok a lakásban. Hagyományos társadalmi értékek mentén szocializálódtam, nekem a munka nem így teremt értéket, dehát kinek mi...
Jellemző, h az efféle ingyenlóvéra csak az anyagilag fejletlenebb régiók vannak spricckész állapotban. Klassz lehet egy minimálbérnyi lovettát termelni, legalább a kábó fóliáztatására való hőség is megvan, a fűnek meg tökmindegy, h zajosak a rigek...
Elnézést, az élc nem neked, hanem a belinkelt pénzkereseti lehetőségnek szól. Majd ha már konzolra sem fognak játékot megjelentetni, mert jobb lesz rajta blockchain-ezni, akkor fogok kaszába dőlni. Vagy kötélbe dugni a fejemet, attól függ melyikért lehet kevesebb gumicsonttal fizetni.
U.i.: Remélem a narkó-rig fogalmakkal senkinek nem adtam táptalajt az üzlettársításra
Tényleg, ezek 0-24-es járatásra vonatkoznak?Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest