- Honor 400 Pro - gép a képben
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én i7-7700K + Asus Strix 1060-ról váltottam i5-10400 + Zotac Twin Edge 3060-ra. Mindkettőben 2x16 GB RAM és NVMe SSD, nem tuningolok, 1440p-ben próbáltam a Shadow Warrior 2-t. Előbbi gépen abbahagytam inkább, mert közepes grafikán is lassú, gyakran akadozós volt, utóbbi gépen viszont ultrán is szép folyamatos. Érzésre jócskán 100 FPS fölött van és elvétve zuhan meg.
Nagy ritkán ilyesmikkel játszom PC-n, multit nem. Viszonyításként azért felrakhatod a térképre, ha gondolod.
Egy olyan disclaimerrel azért élek, hogy én nem foglalkozom a tesztekkel, hogy miben mennyi marad, megveszem ami tetszik. És a Zotac Magnus One tetszett, a 10400 + 3060 abban voltak.
-
PuMbA
titán
A kérdés elég fura
Egy 9 éves processzor mellé egy 2 éves videókártya természetesen teljesen értelmetlen. Egy PC esetén mindig a kiegyensúlyozottság a legfontosabb, tehát hogy a hardverek között ne legyen 5-7 év különbség, mert ez idő alatt már más irányba fordult a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Akciókamerák
- Robogó, kismotor
- Építő/felújító topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged