- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
Kicsit méregettem DDU-s gyalu/telepítés után. Kicsit érdekesen alakul a kártya kihasználása, játékokban valamiért 95-97% között tanyázik (nincs cpu limit, nincs korlátozva a frame). Superposition-ben megfigyeltem, hogy pár szakaszon lemegy akár 80% köré is, pedig itt végig 99% kellene veresse (maxnak a 99%-ot írja a végén, de csak néha érinti igazából). Minden alapon van, minden legális, nincs vírus. Valakinek ötlet?
-
-FLY->
őstag
Na, tegnap este gyorsan bedobtam a Palit 2060S GP-t a gépbe, ment egy kör superposition 1080p extrémen, hangyányit 5k felett kapott, 65 fokon megállt, 1875MHz-et láttam a legtöbbet kiírva (nem volt időm újrarakni a drivert, stb). Véleményem szerint teljesen normális szintű szélzaja van, cw sem rosszabb, mint az előző kártyámnál (ventilátor zaj mögött bújik meg). Három óra cod alatt semmi rendelleneset nem mutatott, remélem beválik, 1060 után ez egy komoly teljesítmény ugrás nekem.
Ami igazából nem tetszik, hogy bazári az a ledcsík (szoftvert emiatt nem rakok fel), helyette inkább lehetne félpasszív hűtésű, bár szerencsére alapon lényegében hangtalan (ventilátoron olvasható a GP felírat forgás közben).
-
-FLY->
őstag
válasz
laciba77 #4112 üzenetére
Palit-Gainward, ha így jobb, olyan helyen érdemes venni, ahol 3 év garival árulják.
Most rendeltem én is pont ilyet, ha nem sürgős, írok pár nap múlva róla, de valszeg addigra még jobban el fognak szaladni az árak. Max vissza megy, de nem hiszem, hogy átlagos elvárásoknak ne felelne meg, gondolok itt, elfogadható hőmérsékletre-zajszintre (nem egy prémium kiszerelés nyilván).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest