- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
19ati93
senior tag
GTA V ha megvan akkor próbálkozhatsz azzal is. Anno nekem több AMD és NVIDIA kártyával is crashelt az Online része ha nem volt szuperstabil az OC. Van amikor csak 4-5 perc kellett neki és már crashelt is, de olyan is volthogy fél-3/4 óra is eltelt mire kifagyott, etc.
Persze ez azért még messze jár az OW-hez képest ha már tényleg a menüben is megmutatja mi az ami instabil.
Na meg ezeket 2-3 évvel ezelőtt tapasztaltam utoljára kb. Azóta nem piszkáltam a kártyáimat GTA-val.
-
19ati93
senior tag
Hali srácok! Jelenleg egy Ryzen 5 1600-at hajtok egy RTX 2060 6GB-vel. CPU 3.6 GHz-re van belőve. Monitor 1080p 144Hz.
Szerintetek megéri eladnom az 1600-at kb 20-25k-ért és beújitani egy 3600-at a helyére? (55-60k) Sajna a 3700x ára nem úgy fest hogy nagyon menne lefelé és nem tudom mennyit csökenne később, főleg majd ősszel mikor megjelenik a 4xxx ryzen.
-
19ati93
senior tag
Kint van az új driver. 442.74
Fixeli a fentebb említett RDR2-es bugot is pl. -
19ati93
senior tag
válasz
Raysen623 #3983 üzenetére
Red Dead 2-ben fekete a képernyő mikor elindítom a játékot, viszont hallani a háttérben a menüt a zenét meg mindent ahogy mozog az egér..szóval megy a game csak nem látni.
Végül rájöttem hogy az ALT+ENTER megoldja a problémát. Amíg NV nem dob ki új drivert addig megteszi ez is. (Így windowed borderless-ben fut a játék.)Ezen kivül nincs semmi gond az új driverral egyenlőre.
-
19ati93
senior tag
válasz
snecy20 #2268 üzenetére
Ego enginel futnak még mindig a játékaik.
Pl az új F1 játékok szerintem borzasztóan néznek ki. (Ezt úgy mondom hogy minden évben megveszem az aktuális részt mivel szeretem az F1-et.)TAA a max élsimitás ami kb semmit nem ér, és még 4k-ban is láthatóak éles szélű és villogó objektek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest