- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
SkyS1gn #10509 üzenetére
Kinézek egy fesz értéket ahol vannak a szintek, pl 0.843mV - majd felhúzom a kívánt órajelig azt a kis "pontot"
- és minden más kis pontot ami utána jön, a 0.843mV-hoz beállított órajel alá húzom - mint a képen
majd ha így megvan és leokézom akkor kapok egy ilyet:
és kész is. 0.843-ra megkapom az 1797-es órajelet... (kerekítek)
-
Puma K
nagyúr
válasz
SkyS1gn #10284 üzenetére
Én fölé limitáltam: monitor 165Hz <--> limit 166 FPS
Igen, Windows témára gondolok.
Ilyen korábban nekem is volt, hogy kártya vagy driver csere miatt (nem tudom már pontosan melyik volt a kiváltó ok) én is azt vettem észre, hogy van képtörés Windows-ban is... viszont az még Windows 7 alatt volt. Most már egy hónapja Windows 10-re váltottam.
Ezt vagy driver telepítéssel tudtam megoldani, vagy a Windows-t raktam újra... sajnos ennek a megoldására már nem emlékszem pontosan.
-
Puma K
nagyúr
válasz
SkyS1gn #10282 üzenetére
Nincs semmilyen képi szinkronizációs lehetőség bekapcsolva.
Alapból a Windows Vertical-Sync-et használ (ezért avagy a minél alacsonyabb késleltetés érdekében érdemes a játékokat teljes képernyőn vagy exkluzív teljes képernyőn futtatni hogy a játék saját beállításai érvényesüljenek) és ezért nincs képtörés mappa mozgatáskor vagy videó nézéskor. Viszont ha olyan Windows témát választasz ami pl a Classic vagy te magad kapcsolod ki a vizuális beállításoknál, akkor nincs V-Sync így törik a kép.
A játékoknál ugyan ez. Nincs semmilyen képi szinkronizáció bekapcsolva.
Ha nincs G-Sync képes megjelenőd ami az írásod alapján feltételezhető, akkor játékokban kapcsolj Fast-Sync-et Nvidia driver-ből:
Ez avagy a Fast-Sync jobb minden téren mint a mezei Vertical-Sync.
Windows-ban pedig állíts be egy olyan témát ami használ
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #10254 üzenetére
Szia!
A GPU-val érintkezó rész Nikkelezett réz, a lamellák viszont alumíniumból vannak.
CLP-t használtam/használok 780 Ref. és 1080ti FE.-n is, nem volt vele problémám, eddig.
GPU hőmérsékletben nem fogsz egy teljes fokot se látni mínuszban. Annyi fog történni, hogy nem fog ugrálni a GPU hőmérséklete terhelésváltozásra, de a ventilátor fordulatszáma csökken pár százalékot, ezért halkabb lesz a hűtés.
A vapo chamber GPU-val érintkező felülete kurva vékony, ha eddig sűrű paszta volt rajta, akár be is nyomhatta, homorú lehet. Csekkold le borotvapenge/sniccer-pengével hogy ne legyen homorú a felülete.
CLP-t úgy kentem fel, hogy fültisztítóval körkörös mozdulatokkal erősen rányomva beledörgöltem mindkét felületbe GPU-ra és V.chamber-re is! Ha előszór a gpu-ra kened fel és összeilleszted, ahol a gpu élei hozzáértek látszani fog rajta, hogy mettől-meddig kell kenni a vapo chamberen..
Annyira minimális mennyiséget használva, hogy foltosodás/összeszaladás nélkül, teljesen fedjen, de matt színe legyen mindkét felületnek, ne fényes! A felesleget ledörgöltem másik tiszta fültisztítóval. Összeillesztés előtt az egyik felület közepére tettem egy szabad szemmel alig látható cseppet a tűvel, és összenyomtam őket.
Így értem el, hogy pont elég a kence a felületek között, ne kerüljenek ki közülük fém cseppek. Másképp, lehetetlen szemre megbecsülni, hogy mennyire sok-vagy rengeteg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest