- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ittakary #823 üzenetére
Látom hiányod van. Ne rajtam éld ki, köszi. Más szemében a szálkát is, sajátban a gerendát sem. Csak, hogy igazad legyen, válaszoltam is rá.
Szerk.: Látom mást sem tudsz szó nélkül hagyni. Ha nem tetszik valami, átpörgeted és probléma megoldva. Menjél jelentgetni, ha csak ez maradt. Amit linkeltem, egy gép összerakó videó. Sokkal inkább "on", mint az off áradat, amit elindítottál a beszólogatással, de hajrá.
-
törölt tag
válasz
ittakary #805 üzenetére
Igazán nem haragszom, bár külön felhívtam rá a figyelmet, hogy a 980ti-s mérések régebbiek, ezért nem relevánsak, kár ezen rugózni. Ha ennyire bántja a szemed, hagyd figyelmen kívül azokat az oszlopokat...
A lényeg a 1080 vs 1080ti összehasonlítása, az meg hozza az előre jósolt különbséget.
De mindegy, várom a teáltalad készített mélyreható analízist...
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest