- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha maga az MSI ezt irta, akkor szerintem nincs beleszolasuk. En tobb vga-t garanciaztattam, amin nem a gyari paszta volt, lenyegtelen hogy volt-e rajta a csavaron matrica, avagy sem de tudom hogy nemelyiken lehetett volna es volt ami gyartohoz is ment, es egyszer sem problemaztak.
A lenyeg ha az ember ujraakarja pasztazni akkor nyugodtan. De arra figyeljen hogy az MSI gaming szerianal ami nekem is van, mx4-nel minosegibb pasztat hasznaljon, mert 1-2 fokot ha nyer vele az mx4-el, vagy ugyanazt. Tehat az msi jofajta pasztat hasznalt a 970-en. Ezek csak szemelyes tapasztalatok, de lehet masnal meg mas a helyzet(#38190) SSJPeter Akkor megy a gyartohoz, sokat nem veszitesz vele, hogy kisker gari 1 honap szerviz lenne ha bajod van a kartyaval, vagy gyarto ami 2 honap. Most az a plusz 1 honapot kibirnad, ha gariztatni kellene.
En ugy csavartam le az enyemrol, hogy rajta van, mert eleve leszedni nem is tudtam -
törölt tag
Az MSI irta, hogy nem jar garivesztesel, de nyilvan ha a kartyan serulesek talalhatoak stb, az mar garivesztesel jar. Ellenben ha csak pasztat, vagy mas elemet cserelsz rajta az nem minosul garivesztesnek.
Mert irtak hogy mi van ha megy ra vizesblokk, es akkor irtak hogy nem baj ha nincs rajta a matrica -
rup1u5
nagyúr
Ha náluk veszed akkor ők felelnek a gariért is.
Én az enyémet overclockers-en vettem és náluk is csináltam a garanciális cserét. -
-
-
Teszt ékes francia nyelven. Masszív nyákja van, ennek ellenére nem egy tuningbajnok és egy picit hangos, ráadásul nem is egy hűvös kari. Nyilván, a 970-et elrontani nehéz, lévén keveset eszik, nem hiszem, h rosszul járnál vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest