- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi79
aktív tag
válasz
Pardise #9744 üzenetére
Az egy jó táp, de nem a minőségtől függ elsősorban... Némelyik táp össze tud gerjedni vmelyik gépalkatrésszel (videókártya, alaplap) és ciceregni kezd. Bizonyos konfigokban egy adott táp csendes, másokban cicereghet...
Sőt, általában a legjobb tápok hajlamosak "coil whine"-ra: Seasonic (+ átcimkézett társai) eléggé cicergős hírben állnak...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Pardise #9678 üzenetére
alapon 1600rpmen megy: nincs teljesen csendben, de elfogadhatoan halk (vedd figyelembe, hogy engem nagyon zavar a zaj, 120as hazventik a gepemben 650en jarnak, 92mmes meretben 950-1150rpmmel vagyok kb elegedett). terhelve tegnap borderlands2@surround alatt neztem, terhelve se valtozott nagyon a hangja. terhelve kb a regi HIS 6950 ICEQ volt ennyire kulturalt meg, ami a maga koraban az egyik legjobb gyari hutes volt meg lazan felengedte 85fokig a GPUt anelkul, hogy adott volna kakaot a hutesnek, de en pont emiatt vettem.
viszont afterburner monitorozni meg nincs fent.
cserebe pl guru3d csinalt hokameras kepet, irdatlanul tul van meretezve a hutese meg igy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest