- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi79
aktív tag
válasz
Pardise #9744 üzenetére
Az egy jó táp, de nem a minőségtől függ elsősorban... Némelyik táp össze tud gerjedni vmelyik gépalkatrésszel (videókártya, alaplap) és ciceregni kezd. Bizonyos konfigokban egy adott táp csendes, másokban cicereghet...
Sőt, általában a legjobb tápok hajlamosak "coil whine"-ra: Seasonic (+ átcimkézett társai) eléggé cicergős hírben állnak...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Pardise #9678 üzenetére
alapon 1600rpmen megy: nincs teljesen csendben, de elfogadhatoan halk (vedd figyelembe, hogy engem nagyon zavar a zaj, 120as hazventik a gepemben 650en jarnak, 92mmes meretben 950-1150rpmmel vagyok kb elegedett). terhelve tegnap borderlands2@surround alatt neztem, terhelve se valtozott nagyon a hangja. terhelve kb a regi HIS 6950 ICEQ volt ennyire kulturalt meg, ami a maga koraban az egyik legjobb gyari hutes volt meg lazan felengedte 85fokig a GPUt anelkul, hogy adott volna kakaot a hutesnek, de en pont emiatt vettem.
viszont afterburner monitorozni meg nincs fent.
cserebe pl guru3d csinalt hokameras kepet, irdatlanul tul van meretezve a hutese meg igy is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest