- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fogtunder #39086 üzenetére
levett oldallappal tesztelted?
a linkelt képen nekem nem jön át a szellős ház feeling felrakott oldallappal.
amúgy 80 fokon tartja bios szinten a kártyámat (plait jt). de az gyártófüggő, hogy milyen értéket éget a vga bios-ba. -
Cs1csó
titán
válasz
fogtunder #39073 üzenetére
Akkor szokott ciceregni azért nem tartom okésnak, olvastam róla alapban így lett tervezve a hűtése és panasz nincs rá tehát akkor gond nem lehet - szakmai álláspontok szerint, csak írtam, hogy érdemes figyelni. De csak simán a kártya hőfok se menjen 80 fok celsius főlé, egészségesebb a 70 körüli hőfok, nálam az alap ventiprofil is ezt vagy alatta tartja.
-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
válasz
fogtunder #39068 üzenetére
Üdv talán 80 alatt jobb lenne de érdemes lenne feltenned az aida64-et mert ez - érzékelő menünél - mutatni tudja nemcsak a vga - vga dióda néven - hanem a VRAM hőmérsékletét ami előfordul hogy magasabb az is jó lenne ha nem menne 90-ig vagy 80 körül megállna. Asus strix-eknél szokott ilyen lenni.
-
-
SoulReaver
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest