- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
Scholes9 #13430 üzenetére
Az evga-ról én is csak pozitívat tudok mondani igaz nekem acx2.0 van, ami annyi hogy idle-be nem állnak le a ventijei de kb tök mind1 mert amúgy is halk sztem. Meg több lapátos az 1.0
Más: Újítottam házat corsair carbide 500R személyében aminek nagyon jó hűtése van amellett hogy halk. Eddig a régi házamba a kártya 66-67 fok volt 35% venti mellett. Most 28-29%-os ventivel ugyan ennyi. Ez 1200rpm-et jelent. Igen jó -
törölt tag
válasz
Scholes9 #13430 üzenetére
Én 290X ről váltottam,teljesen megérte.Csendes,halk és hűvös az AMD hez képest a kártya.Teljesítményben meg simán ott van,ráadásul a házimozis szenvedésem is véget ért a tré AMD driver miatt. Aztán váltottam 980 ra,de inkább az érzés miatt, mert a 970 is elég volt ( igen tuning nélkül is mindenre,ami engem érdekelt játék )
Szóval 92K ért jó vétel,ne habozz,mert még a végén lemaradsz róla
Ráadásul sokan nem veszik számba,hogy az EVGA gari vesztés nélkül szétkapható, új hűtés tehető rá,valamint 90 napig a step up programban feljebb lehet lépni kedvező feltételekkel.Valamint a garis ügyintézésük is kiváló
-
törölt tag
válasz
Scholes9 #13401 üzenetére
Teljesen jó az az EVGA,a harmadik hőcső nem teljesen érintkezik a chippel ,ezért olyan kb 3 fokkal melegebb,az itt agyonsztárolt/istenített társainál. Nyugodtan megvehető szerintem
A mindennapi használatban semmi hátrányát nem fogod tapasztalni.Nekem volt SSC verzió belőle,pár óra BF4 multi után 67 fokos volt és nem 64 mint a bestek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest