- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Grafirka
őstag
válasz
majorp80 #10218 üzenetére
En azt tennem, hogy kiprobalnam egy masik gepbe , es ha ott is egyik fan dinamikusan valtoztatja a sebesseget a masik pedig fix sebessegen forog , kuldenem vissza gondolkodas nelkul mert ott valami mas gond van Ezeknel a huteseknel tudtommal nincs diferencialt vezerles .
-
Grafirka
őstag
válasz
majorp80 #10193 üzenetére
Ha van lehetoseged , probald ki masik gepbe , hogy megbizonyosodj rola hogy valoban nem szoftveres anomalia de megtortenhet hogy a fan cotrollerjehibas.
Ugyanez a modell ( G-WF2 ) ismerosnel hasonloan viselkedett, ( a baloldali venti normalisan mukodott a jobboldali az maximumon / magas fordulatszmon vegig) Visszakuldte es szo nelkul csereltek . -
Csupingo
veterán
válasz
majorp80 #10193 üzenetére
Molexből 8 pines átalakítót is adtak hozzá? Ha igen, kipróbálhatnád, hogy azt használod és még a táp 6-osát dugod be. Nekem pl. máshogy pörgette a ventilátorokat egy fsp 350-nel, mint egy chieftec 500-al.
Ez az a kártya? Már van ehhez is új bios, talán segítene. Másik géppel, vagy táppal nem tudod kipróbálni?
Érdekes, mert ennél a változatnál nem szokott bohóckodni a ventilátor. Milyen tápod van amúgy? -
Peat;)
veterán
válasz
majorp80 #9921 üzenetére
MSI-nek is fent van a csatija, legalábbis nálam, ezért írtam hogy az necces!
Giga alacsonyabbnak tűnik, de szerintem nem annyival alacsonyabb....máshogy mérik szerintem, valószínű a nyáktól...de tudja a fene sajnos.Egyébként alaplap alá van alátét is, maga az alaplap is, tehát nem hülyeségből írták azt a max cpu hűtő magasságot szerintem, de nyilván ez azért nem olyan adat hogy annál már koccolja a hűtő a tetőt, kérdés mekkora ráhagyással számoltak...
-
Peat;)
veterán
válasz
majorp80 #9916 üzenetére
Maximum height CPU-coolers 135 mm
Amit szintén beraktál link, MSI vga: Card Dimension(mm) 267 x 139 x 40
Ez nem fog összejönni, figyelj a magasságra. Illetve nézz utána hátha van olyan modell aminek a tápcsatiját nem felülről (MSI ilyen) hanem elölről/oldalról kell rányomni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest