-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
simsoner #12901 üzenetére
Nálam a gép egy áramtalanító kapcsolóval rendelkező elosztón/hosszabbítón keresztül van beüzemelve. Ezt simán kilövöm, miután leállítottam a gépet, aztán lehet próbálkozni a világítással.
Mióta win 10 van nálam is, a gép nem kapcsolódik ki teljesen a leállítás után sem. Pl fullra kikapcsolt állapot mellett ha nyomok egy space billentyűt, a gép elindul. Ahogy néztem az optikai egerem is világít a leállítás után és ezek szerint a videokártyákkal is lehet "baj". Nem hinném, hogy jót tenne a tápegységnek és az egyéb alkatrészeknek, ha folyamatosan áram alatt vannak. Na meg hagy én döntsem már el, hogy kikapcsoljon-e a gép, vagy sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Béta iOS-t használók topikja
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest