- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeroM
senior tag
válasz
6zuzo9 #13977 üzenetére
érdekes, nálam is hasonló volt egy VGA val, és egy SSD vel. Bár ott Win 10 alatt "tökéletesen" működött, a vga csak játékok alatt fagyott.
Win 7 nél már a telepítésnél is hibádzott....
Magyarán nekem az jött le hogy win 10 valahogy softveresen át tud ugrani a fizikai hibán. Ami a win 7 alatt egyértelműen mutatja ha valami hibás. -
6zuzo9
csendes tag
válasz
6zuzo9 #13976 üzenetére
Nah erre varrjon valaki gombot!
Nem hagyott nyugodni hogy a GPUz nem tudja mutatni a vram méretét ezért váltottam win10 hogy majd ott frissítem a bios-át. Maga a win10et is ezzel a kártyával telepítettem net nélkül. Semmi driver mert azt úgyis tiltani kell/ajánlott bios frissítés elött.
Felraktam ezt:
Version: 84.06.26.00.08
GTX960 VB Ver 84.06.26.00.AS01Ezután netkábel be, eszközkezelő driver frissítés/telepítés. Gond nélkül felrakta nem fagyott be a kép mint win7en. Nah mondom ez új. GPUz fel és mindent látott. Nah mondom itt mi lesz. ASUS Tweak fel, az is felismerte, kezelte a kártyát szépen. MSI afterburner fel ott is minden rendben. Látja a kártyát, ventik szabályozhatok, minden működik. Há mondom ilyen nincs. Unigine heaven teszt lefutott gond nélkül, á mondom most lesz faja.
Aztán feketeleves
Asrock b450be így se ad képet. Hülyét kaptam! Az elmúlt pár napban nem tudom hányadikat. Utálják egymást a gyártok vagy miatök.
(írtam az asus supportnak hátha meglesz az eredeti bios) -
-
6zuzo9
csendes tag
válasz
6zuzo9 #13973 üzenetére
Két nappal később...
CPU kivesz vissza, semmi változás. Asrock lap továbbra is indul minden más kártyával, szóval a kártyára gyanakszok.
Összeraktam egy régi 775ös lapos konfigot Core2Duo procival (win7 x64). Itt meg ad képet.
GPUz-t gyors ráeresztettem, vbios 84.06.2A.00.33, ami a techpowerup vga bios collection szerint GTX960-DC2OC 4GD5-BLACK tartozik. Eddig egy h370es lapban volt, elmondás szerint gond nélkül futott.
Nagy nehezen itt a forumban találtam nvflash verziót ami nem fagyott vagy kék halálozott. STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5 (ez van a kártyán is) tartozó vbiost sikerült is végül feltenni (84.06.0D.00.A1), de nem oldotta meg a gondom, sőt vannak itt még furcsaságok.
451.48 és az asus oldalán található 445.87es driver telepítés közben befagy a kép. Igen csak a kép, háttérben a gép fut, nem fagyott le. Végén enter és indul újra a gép. Driver "fennt" az eszközkezelő és gpuz szerint is. Nah mármost a GPUz nem látja a vramot (lásd kép), msi afterburner mintha nem látná a kártyát se az asus gpu tweak sőt egy heaven benchmark sem indul. DX11 fennt.
Mi a jó búbánatot lehet itt még tenni? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Mazda topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest