- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeckardCain
senior tag
Lehet mégis jó lesz bányászni a Vega.
AMD Radeon RX Vega 64 to be great for mining"Seems the hash rate on VEGA is 70-100 per card, which is insanely good."
66299:
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #66288 üzenetére
Én azért nem reménykednék, pont ezért utálom már a R*-t is (mint a többi nagyot akiknek csak a pénz kell de még szart is adnak ki) mert így szórakoznak a PC-vel, elmehetnek az anyjukba, a CDP-nek sikerült minden idők legjobb open world játékát letenni az asztalra (minden port egyszerre jött és jó is volt) és ráadásul magyar nyelven, úgyhogy ejtsék magukat teherbe a R*-osok.
-
ScomComputer
veterán
Valaki feltette az új nv drivert,nekem "unexpected kernel mode trap" bluescreen-t dobott a gép.....
(#66287) cyberkind: jó lenne PC-re....
-
cyberkind
félisten
A Take-Two nem zárja ki a PC-s Red Dead Redemption- folytatást
Na már kezdődik a szokásos R* játék körüli huzavona, az mindenesetre jó, hogy a grafmotor jó mindenen, nem úgy mint a 4-nél ami miatt valszeg buktuk az első részt.
-
törölt tag
válasz #Morcosmedve #66281 üzenetére
Akkor buli van.
[link] -
-
stratova
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
válasz #35434496 #66242 üzenetére
Bolhás Balatonfüreden van, Bolhás nem hülye Bp-n lenni 38 fokban és dolgozni Egyébként az egyik normafa alatti XII. ker lakásban nincs annyira meleg, sőt füge is elérhető a teraszról!
Majd pénteken megyek, aztán jönnek az esők és mehet a klíma a pára miatt.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
Devid_81
félisten
Neked is koszi!
Nekunk "sajnos" minden egy napra lett.
Jelenleg olyan ido van itthon, hogy talan jobb egy napon meghalni parszor, mint ket nap alatt parszor
Majd jegelem magam holnap...meg amikor csak tehetem a zako nelkul leszek.
Amig az asszony a viragcsokrot dobalja, addig en a ruhamatDe latom a sok kocka itt a Vegat akarja ram sozni
Meg gondolkodom az ajanlaton...
-
nagyúr
válasz cyberkind #66269 üzenetére
ilyen vga-t vagy vga-kat tuti csak egyszer vesztek az életben
Na ez 1000% (ha ilyen bármikor előfordulna)
Mert még egyszer tuti nem.------------
Az amd egy vicc kamion' mondom.
Ami nem vicces,hogy azért a szemétért amit kitalálnak és majd piacra dobnak (unokáink sem fogják látni ),emberek komoly pénzeket húznak be.
Nahh de ez legyen az amd baja,meg azoké akik meg is veszik.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cyberkind
félisten
Jaj emberek, ilyenekre költitek el a pénzt minthogy sok-sok tápot meg CF Vega-t vennétech, komolyan nem értelek én titeket, ilyen vga-t vagy vga-kat tuti csak egyszer vesztek az életben de esküvő úgyis lesz még.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hát nahh...
Van aki tud élni.
Táp vásárlás mellett még lagzira is telik.Én is megyek majd lagziba hamarosan amikor otthon leszek szabadságon,ha addig nem változtatnak vmit a gépen és elmegy a lagzi ára táp vásárlásra.
Vega-ról,hogyhogy nincs még egy jó tápos Zombori videó ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
VTom
veterán
válasz Devid_81 #66256 üzenetére
Gratulálok! Jó dolog a házasság, nem kell tőle félni
Mi úgy csináltuk, hogy a fotózás előző nap élután és este volt. Igaz, hogy így két inget vettem, a feleségem meg kétszer ment fodrászhoz/kozmetikushoz, de megérte. Nem is volt anyira rumlis az esküvő napja, meg nem is gyógyult ránk a ruha a szertartásig.
Képek jöhetnek ám
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz FollowTheORI #66264 üzenetére
A régi programok nem jelentenek problémát, furcsa mód még a DX12-esek sem. Azokkal már ma hibamentes. A Vulkan és az OpenCL programokkal van némi gond, ezért nem lesz aktív az elején. De már van egy tesztelés alatt álló korrekció erre is.
Egyébként a DX11 és ennél régebbi, illetve az OpenGL-re már teljesen stabil.
Azt is tudni már, hogy a meghajtón kapcsolható mód szempontjából csak az exkluzív cache mód lesz elérhető. Később ez lesz az alapértelmezett. A kijelölt memória méretét az AMD állítja majd default arra a szintre, amit az adott időszaktól jónak tartanak, de nyilván ez felülbírálható bármikor, illetve a kikapcsolás lehetősége is megmarad.
A másik mód, vagyis a hierarchikus lapozás csak be lesz építve nagyjából októbertől, és azt az alkalmazásnak kell kérnie. Ilyenkor a HBCC kapcsoló az adott programra nem lesz hatással, mert a program már használ egy HBCC módot, és ahhoz köti a működését. A Far Cry 5 ilyen lesz.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
nagyúr
A HBCC amugy tényleg jó lenne... ha működésre bírják valahogy, hogy mindennel működjön hibamentesen (akármilyen régi vagy új programmal) és transzparensen, akkor jó lesz.
Ez az újítás tetszik nekem a legjobban az egészből.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz Erdei88 #66262 üzenetére
Nekem is tetszik.
Itt írtam ezt le vmikor egy hsz-ben és akkor jöttem rá,hogy ez simán meg ér egy aláírást annyira jó.
-----------------
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Asbee
veterán
válasz akoska07 #66251 üzenetére
Naaaaaa, hát az új cikket nem olvastad. Olyan bios profilt kapsz leesik az állad. Meg a HBCC elképesztően durva lesz. Csak úgy repkednek az up to %-ok, perf/watt téren.Ja és a HBCC még gyorsít is. Nem beszélve a wattmann beállításokról. Ott van még a HBCC is, amivel a Heaven 7%-al gyorsabb. Én simán el tudom képzelni gyakorlatban ezekkel inkább úgy 100W-ot fog fogyasztani a vizes, minimális teljesítmény romlás mellett. Meg ugye ott van a HBCC...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz DeckardCain #66258 üzenetére
Ezzel a névvel és mind az egy hsz-el telibe a demizsön topik,simán benne van.
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #66255 üzenetére
Koszonjuk!
Londonban mar letudtuk a "polgarit" 2 honapja.
Budapesten 17 keruletben lesz az egyhazi resz delutan 4 tol.
Majd Dabason lesz a moka 6 tol.
A fenykepezes resz lesz a legjobb, mert 1-3ig sikerult idot talalni ra...Aprilisban meg jo otletnek tunt...
Jo kis nejlon zsakbol ujrahasznositott oltonyom kb ram fog olvadni 4x holnap...
Lehet dobok magamra egy kis closed loop vizet holnap...ha a Vegaval is elbir, akkor velem is...
-
nagyúr
válasz Devid_81 #66253 üzenetére
Hát akkor innen is grat nektek.
Merrefelé lesz ?
Jöhet privátban is,hátha arra járok.Gyerekre ne várjatok már sokat,meg van hamar.
Biológiai óra mindenkinél ketyeg.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
DeckardCain
senior tag
Telorol nem megy a link..
http://www.guru3d.com/news-story/core-i3-8300-with-four-cores-and-eight-threads-spotted.html -
Devid_81
félisten
válasz stratova #66252 üzenetére
Koszonom, illetve koszonjuk!
Itt nincs ennyi ev mogottunk, mint a nalatok
2.5 eve ismerem a parom es tavaly kertem meg a kezet.
Gyorsasag mogott igazsag szerint a kor van/volt.
Nem vagyunk oregek, O 31 en 36 leszek Oktoberben.
De ebben a korban mar nehezebb varni sok-sok evet, pedig jo lett volna.
Viszont elobb utobb a gyerek project is bejon majd, es en nem szeretnem, hogy a gyermekem majd nagypapanak hivjon a baratai elott...bar mar igy is oreg fjosh leszek mire a gyerek 18A fehernemus dolgot meg nem teljesen ertem am, pedig eleg vizualis tipus vagyok...es ha rajtam mulna akkor az se kellene ra napi 24 oraban
[ Szerkesztve ]
...
-
stratova
veterán
válasz Devid_81 #66250 üzenetére
Gratulálok, egyszer mindenkinek elmegy az esze! (így 13 év kapcsolat és 6 év házasság után, azért ha a megfelelő hölgy veszi el (az eszed), nem olyan rossz az )
Ha kellően nyitott szemléletű, akkor párodnak javasolnám mindössze a menyasszonyi ruhához választott fehérnemű viselését a melegre való tekintettel, bár ez kissé körülményessé teheti a nyilvános (és egy lagzi eléggé az) szereplést[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha nem tudnád,majd a próféta megmondja neked,ha lejár a saját nda-ja.
Addig is előzetesbe (speciálba )...
Kíváncsi vagyok mit fog tudni a 1080Ti kártyák ellen.
Négy-ötszörös fogyasztást.
-
törölt tag
Ez felháborító. Szegény bolhás és Én!
OMSZ hírek
OMSZ: 2017. augusztus 3. 09:39
A hőhullám újabb melegrekordja (VIII. 3.)
A sokfelé forró nappalt követően hajnalra ismét nagy területen nem csökkent 20 fok alá a hőmérséklet. A legmelegebb ezúttal is a fővárosban volt. János-hegyen 25,1 fok lett a minimum hőmérséklet. Ez több mint 1 fokkal magasabb a Miskolcon 1905-ben és Szeged belterületén 2009-ben mért 23,8 fokos minimum hőmérsékleti rekordnál.
Én átköltözöm Milkaához. -
stratova
veterán
válasz Devid_81 #66234 üzenetére
Majd ha felkészítik HBM-re az alkalmazásokat, meg kézzelfogható javulást érnek el perf/watt új driverrel, addig nincs értelme (feltéve, hogy utóbbi nem veti vissza a kártya bányászteljesítményét).
Én max azért sírok, hogy hol a viharban van már Vega 11 és 12 osztom abban Oli álláspontját, hogy már RX 500 helyett kellett volna érkezniük. Na mindegy, csak legyen már vmi verseny alacsonyabb szinteken és notipiacon is mert most (főleg az utóbbinál) nincs.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz stratova #66230 üzenetére
Pont azért nem fogják a bányászok azt választani még ha olcsóbb is.Ha lemegy a láz eladhatatlannok lesznek,a megtérülési idő pedig kitolódik.Annyit ér az mint halottnak a csók.Ráadásul ugyanonnan fog jönni ahonnan a normális vgak,gyártókapacitást pedig nem akarnak növelni,mert az túl rizikós.Marad minden ahogy van.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
To all: Az NDA lejárhatott volna most , decemberig úgy se lesz hozzá értelmes driver,sőt szerintem az is csúszni fog akkor nem mindegy?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
stratova
veterán
válasz Devid_81 #66229 üzenetére
Viszont azt is lefocizták már nem egyszer, hogy Vega a bányászatra nem az igazi, sem teljesítmény/fogyasztás teljesítmény/ár szinten pedig az FE különösen nem.
cyberkind csigavér, már "mindenki" csinált bányászkivitelt :] más kérdés, hogy az bányászaton kívül másra nem nagyon jó (esetleg koca gyorsítónak és emiatt eladhatatlan, ha kiszolgált.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #66228 üzenetére
De akkor Ok minek nevezik a multkori Vega bejelentest?
Kartyat kanyarba sem lattunk csak a mutogatos darabokat...es 14-tol...talan mar lesz, meg talan teszt is lesz.
Ez ilyen vegyes launch volt, vagy mar en ertelmezem rosszul a dolgokat kave nelkulDe amugy meg nem lesz gaz, a banyaszok elhordjak ugyis az osszeset 2-3 nap alatt...
...
-
stratova
veterán
válasz TTomax #66221 üzenetére
Aug 14 a start, szeptember az AIB verziók érkezése.
(#66220) Puma K A W212 ijesztően nyugis autó tud lenni az Autobahnon, egy taxiban ültem, ami este vitt a szállásra és hogy még elcsípjem a recepcióst 190-ig tolta neki o_O egy lightos hosszú kanyarban. De ezt csak akkor konstatáltam, ha az órára néztem, vagy közvetlen mellettem a tájat. Emiatt is elhiszem, hogy a bömbi kabriónak volt a legnagyobb élvezeti értéke, a hazai útviszonyoktól eltekintve.
[ Szerkesztve ]
-
-
TTomax
félisten
Most komolyan egy Vega teszt sincs?Meddig húzzák még a rajtot?Ez már nevetséges...
-
Puma K
nagyúr
válasz stratova #66218 üzenetére
Ilyen 124-esből hajtottam 300TD-t pontosabban az már az E-Classe-hoz tartozott.
A képen lévő az ajtók számában tér el azzal amivel mi mentünk, mert az 4 ajtós volt, de a fényezés és a felnik megegyeznek.
Volt mikor 170-el gurultunk éjszaka a városban egy hasonló (típus, szín és felni stimmel) W212-ben.
A legnagyobb mosolyfaktorral a képen látható autóhoz hasonló E36 cabrió rendelkezett:
Ha jól emlékszem akkor 2.8-cas motor volt benne, de Budapesten nekem fájt vele menni... amilyen ramaty utak vannak A Mercik legalább kisimították az úthibákat
Az sajátomban 419ezer km van, de nem nálam lesz meg az 500... pedig örülnék neki ha én tenném bele és nálam fordulna át a számláló
Az enyémet ajándékba kaptam amit kellett azt megkapta és most is azért van szerelőnél, hogy rendben legyen és még menjek vele, de lehet túladok rajta.... vagy nem tudom még úgy igazán... jó lenne helyrepofozni teljesen kívül-belül.
Számomra ez a szögletesebb forma és a sedan kialakítás jelent az autót.
Egy sleeper-t szeretnék-szerettem volna csinálni belőle a 3.2-es AMG vagy a 3.6-os Brabus motorral és az ehhez szükséges módosításokat... később meg belevarázsolni egy V8-cas motort és ami ehhez kell ha már belefér abba a matchbox játékautóba... imádom
AMG 3.2
Nekem is fontos a pakolhatóság, de nem annyira mint neked, szóval én még húzom az időt, hogy ne kelljen kombi vagy egyterű verda
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
RazoR
veterán
Srácok nincs valakinek véletlenül egy napra kölcsön 2x8GB DDR4 ramja? Úgy néz ki valami nem oké a ramjaimmal és le kéne tesztelnem egy tutira működő modullal, hogy melyik ram a hibás, vagy melyik foglalat szállt el!
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz Puma K #66206 üzenetére
Ó főleg az első verda gyönyörű. Én ezeket imádtam még a taxiból:
Nincs baj a sajáttal se, csak komoly problémája ne legyen és legyen jó igásló. Viszont egy alapos vétel előtti vizitet és kalkulált alkatrészcserét/szervizt ne akarj megúszni mert később visszaüthet.Amúgy nem minden szedán kifejezetten szép. Lásd az én kocsimat (ilyen csak fekete, cserébe ismert előélettel vettem), viszont itt nagyobb a kuffer mint az ötajtós kivitelben.
De azután hogy mit szenvedtem mire bepakoltam minden cuccunkat 2 hetes nyaralásból hazaindulva, úgy hogy páromnál ne egy gyerekágy legyen a lábtérben, nekem már csak kombi, egyterű vagy telekjáró kell.Keldor papa: nem rossz paripa, nekem inkább az ára Viszont ha így haladunk a következő generációnál már a lámpatestek is a single frame hűtőmaszkon belül lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Nekem ő kéne nagyon.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
nagyúr
válasz Puma K #66210 üzenetére
Ahol dolgozom van az utcában egy Lancia Delta Integrale pirosban,gyönyörű a gép.
Mindig megcsodálom ha arra megyek.
Asszem 1994-96 környékén szaladgált belőlük sok az utcán.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Puma K
nagyúr
válasz #35434496 #66208 üzenetére
Köszi szépen!
De nem bírom ezeket az új kocsikat ... inkább ez: Lancia Delta hf integrale
Köszi szépen az infót!
Az a 1.5m Ft csak egy saját magamnak megszabott határ amit adnék egy olyan autóért amit amúgy nem szeretnék... csak használnám...[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz stratova #66204 üzenetére
Köszi szépen átolvasom.
A szerelő akit ajánlottak, hogy vigyem hozzá a Mercit azt mondta, hogy ha mást veszek majd ehelyett akkor 5 gyártó van ami jelenleg autókat gyárt (szerinte): Lexus, Infiniti, Kia, Hyundai és Skoda
Kia Rio-t vezettem régebben.
Nem volt vele baj azon a pár ezer km-en míg hajtottam csak a csapott fara nem tetszik... azért is van az amim jelenleg, mert a formájáért oda-vissza vagyokA gyerekkoromat egy E30-as BBS felnis 320-as BMW-ben tengettem... aztán a nagy riválisa a W201-es Merci jobban bejött... meg hát ajándék lónak ne nézd a fogát
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz #35434496 #66201 üzenetére
Köszi az infót írok neki privit mennyiért adná el!
Ha már V8
Ismerős W123-mas Mercije:
W201 avagy 190-es Merci a netről
Itt meg az enyém... azért retkes mert 24/7-ben dolgozom és hetente 1400km-t megyek vele... helyette keresek mást... megcsináltatni olyanra mint a fenti 201-es sok idő é pénz... nekem meg az most nincs. Kocsi kell amivel tudok jönni-menni privátban is
Ez meg a céges... annyi jó van benne, hogy légkondis meg automataváltós amúgy nem kéne:
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
stratova
veterán
válasz Puma K #66200 üzenetére
Szimplán rohadásra hajlamosak, itt egy 2006-os használt teszt.
-
törölt tag
Azon gondolkodom milyen lenne ha testületileg átvonulnánk amd találgatósba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elfelejtettem a film címét
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.