Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #57599 üzenetére
Ülök az íróasztal mögött és probálom elképzelni az arcot amit akkor vágsz amikor olvasod hogy van még egy kolléga aki megvan elégedve a kis 970 teljesitményel.
Sóhajtasz....akkor eszedbe jut a sok kellemetlenség, a sok bug amit elszenvedtél az évek során a Radeonal....de kicsit frusztrálva is érzed magad hogy akinek valaha átment a kezén a 970 mindenkinek jó a véleménye...ilyen nem lehet...gondolod magadban a sok noob nem tudja mi a jó. Nem tudja hogy mennyire szar a 970.
Most kapaszkodj erősen az asztal sarkába...néha még a 4 gb-os 670-el is tolom a Crysis 2 / BF3 szintü játékokat 1440p-ben.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Habugi
addikt
válasz TTomax #57593 üzenetére
Azért ettől most egy pillanatra megakadt a kávé a torkomon..
Elképzeltem ahogy berakod abba a házba amiben eddig 2db vizes TX csücsült.., elég jó a fantáziám de valahogy nincs meg a pillanat amikor bármilyen létező szempont alapján kiül az arcodra a felismerés miszerint milyen jó kis kártya az.
Nagyon nagy pálfordulás lenne igényesség szinten a fullos GM200 után a szarráherélt 3.5GB-os vákitáóó nípkáttya', aminek az akkori és mostani árából VGA-t is lehetett már venni.Annyiból azért elhiszem hogy "nem rossz", hogy IGP híján van kép a kijelzőiden de így kb ez minden.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
TTomax
félisten
Nahh a 970el tolom innentöl...nem is olyan rossz kártya,lehet marad... amugy tényleg nem...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
keIdor
titán
Szerintem meg simán lehet, hogy ez lesz a Pascal Refresh, tudja az FP16-ot [link], van rajta HBM2, papíron 700GB/s, jó lesz válaszra a Vega ellen és 3840 core van ebben is, tehát néhány plusz százalék még egy teljes chipben is lenne.
Azért ha FirePro lenne a neve, szerintem nem kötekednél.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
keIdor
titán
válasz Firestormhun #57583 üzenetére
Na ja, innentől kezdve tényleg csak akarat kérdése egy Pascal HBM2-es GeForce.
Csendben megjegyezném, hogy hiába volt az első HBM-es kártya a Fury(X), nVidia lett az első HBM2-es, tehát az is hülyeség volt, hogy majd jól "kitapossa az ösvényt magának az AMD".
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Firestormhun
senior tag
válasz FollowTheORI #57582 üzenetére
Nincsen, hát hogy lenne, titkos informátorok megröntgenezték... Nvidia találgatós topic-ban keresetek rá GP100 szóra és derüljetek jókat...
[ Szerkesztve ]
...
-
nagyúr
-
ÁdiBá
veterán
ÁdiBá
-
keIdor
titán
Megjött a GP100-ra épülő Quadro is, ez egy szörnyeteg. [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
daveoff
veterán
válasz FollowTheORI #57573 üzenetére
nem rossz a grafika, de a teljesítmény elég gáz sajnos. és nagyon élettelen az egész, vagy nem is tudom, semmi hangulata. pl divisionben ha egy utcán végig sétáltál az ezerszer hangulatosabb volt, mint itt egy óra kocsikázás.
sajnos nem nagy szám a játék, unalmas mint a dög. bementünk haverokkal, aztán csak hülyülés lett belőle, a küldik annyira unalmasak voltak.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
gyiku
nagyúr
-
nagyúr
Még egy...
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Beta Benchmark 1080p, 1440p & 4KHmm... jól néz ki amugy, de kíváncsi leszek butítanak e rajta, vagy csak megpróbálják gyorsabbá varázsolni a kódot.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
TTomax
félisten
Te az ujat amit gariból kapok vissza viszed,vagy nem?Legalább egyszer az életben lenne egy normális vgad,meg még a mellkasod is verhetnéd miért lógatod a lábad itt!650fontot megér simán nem?Kapsz rá ajándékba egy aiot.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Csütörtökön viszik az egyk TXet,a felét már kifizették.425fontot kapok érte meg egy gtx970directCU-t.A másikról még semmi hir.Szerintem ebböl jól kiszálltam.
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #57548 üzenetére
A PC-s HTC Vive meg Oculus Rift-re még ennyi sincs, mármint tartalom. Techdemo az van, amire hamar ráunsz. Szóval az egyetlen VR aminek talán értelmét is látom az a PSVR, pont az RE7 miatt.
Nekem az összes volt a fejemen. Kényelemben a PSVR a legjobb, minőségre (kijelzők) a két PC-s az erősebb, de azok kvázi hallottak a tartalomhiány miatt.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz TTomax #57501 üzenetére
Letoltottem en is ezt a csodat, de nekem nincs is benchmark menu a graphics menuben.
Epp most probalok ratalalni a "hiba" okara.
Mindenesetre az SLI megy, hajtja mindket VGA-t, de csakis high beallitasok mellett lehet ertelmes FPS-eket kapni 2K mellett.
Minden high-on, temporal AA, Motion blur-off es 50-60 FPS-esem van.
Nem sok
Very High-on a jatekik alig jutok el, legtobbszor toltes kozben kivag windowsba, gondolom a vram elfogy...
-
norb55
őstag
Sziasztok mi a véleményetek a PS4 VR szemüvegről , valaki már próbálta? Mert akarok venni egyet, videók alapján bejön, de kíváncsi vagyok a személyes tapasztalatokra , véleményetekre.
-
HSM
félisten
válasz proci985 #57518 üzenetére
Az az érdekes, még a régebbi X58 lapokból is jóval könnyebb szerezni, mint X79-est... Pedig bitang rendszerek a mai napig.
(#57521) TTomax: Hegyekben áll hozzá az olcsó lockos Xeon proci akár 8-10 maggal,nem csoda, hogy inkább a lapokat keresik... No, meg a lap megy inkább tönkre, nem a proci, ha béna a user.
(#57536) proci985: Pont fordítva... A leggyengébb ASIC pont, hogy légen nem fűt annyira, de se a feszt nem bírja annyira (degradálódás), se nem skálázódik olyan jól a tuninghoz, se vízen, se nitró alatt. Sanszosan azért rakták rá, hogy ne gyulladjon ki a kicentizett gyári hűtő alatt, ahogy nekem is a 290X DC2 a leggyengébb 1,3%-beli a GPU-Z szerint, és a 290-esem is épp ilyen volt. Bezzeg a Giga 290-esem, azon 80% ASIC volt, bírta is remekül a tuningot, csak enni is kért hozzá.... Azzal az 1100Mhz GPU gyerekjáték volt, az Asusokkal meg instant bukó.
Én nem is értem, hogy gondolták azt a Matrixot... Pláne, amikor a konkurencia olyan csodákat dobott be, mint a Lightning, vagy Vapor-X kártyák... -
Devid_81
félisten
AMD Ryzen R7, R5 and R3 Processor Line-up listed
...
-
guftabi96
addikt
Na, csak nem bírom ki...
Olimpia helyett egy normális napot is rendezhetnénk.
Csak egy most aktuális történet:
Egy családtag előző héten elesett, több helyen eltörte a lábát. Bevitték a sürgősségire (~este 7-kor).
Hajnal 3-ra megállapították, hogy eltört a lába, begipszelték neki (meg nyilván az ilyenkor esedékes vizsgálatokat megejtették rajta), majd hazaküldték, és mondták neki, hogy másnap XY időpontban jöjjön vissza. (vagyis akkor már nem másnap, hanem aznap... lényegtelen).
Vissza is ment, majd közölték vele, hogy hát ezt ott azonnal meg kellett volna műteni, de most már ezt nem tudják elvégezni, adtak neki injekciókat, hogy azokkal feküdjön otthon, és majd másfél hét után tudják megműteni. (ma kellett bemennie, hétfőn fogják műteni).
Éppen az előbb telefonált, hogy valami járókeretet, botot akármit, amivel tud közlekedni szerezzünk már neki, mert a kórházban nem tudnak adni, és még wc-re se tud elmenni, hogy épp nincs egy ráérő nővér sem, aki segít neki.
De mondhatnám azt is, hogy az elmúlt két héten minden nap azzal szenvedtem, hogy ne törjem ki a nyakam a tiszta jeges járdákon..
Vagy akár édesanyám 2015-ös karácsonya is említésre méltó, amikor egy rossz mozdulat után a vállában valamilyen szalag, vagy izom (nem értek hozzá, hogy most hogy ott mi tud elszakadni és mi nem, de a történet szempontjából lényegtelen) részlegesen elszakadt. A sürgősségin azt mondták, hogy nem tudnak ezzel mit kezdeni, nem tudják pontosan mi a baja. Elküldték pár helyre, majd kapott február legvégére időpontot, hogy majd akkor megvizsgálják.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #57534 üzenetére
Matrixok jellemzően azért kategórián belül csúcsot jelentettek és tippre válogatott GPUkat kaptak. legalábbis a 290X matrixoknál nagyon gyanús volt, hogy a topik messze leggyengébb ASICes kártyái szinte kivétel nélkül Matrix Platinumok voltak (ez LN2 és víz alatt ugye előny, a léghűtés meg tökéletes volt amíg megjött a vizesblokkom).
1530 egy GM204től is jó érték gyári hűtéssel és az alapból kevesebbet fogyaszt
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
keIdor
titán
válasz proci985 #57525 üzenetére
Nem kell hozzá. 980Ti Matrix-om is megy 1530MHz-en a sima lèggel ès 70°C-nàl megàll.. Hallani a ventiket, de nem hangos.. és feljebb még azóta se néztem. Találolmra adtam neki az 1530MHz-et, vitte, maradt annyin. Maxwellekbe ennyi benne van majdnem mindegyik kártyában. GM200, GM204, GM206 mindegy melyik.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
h1mpi
félisten
Egy haveromnak keresek monitor nélkül egy komplett gépet 25-30K körül. A gyerekének lenne netezős, alap játékokkal használatos gép. Ha tudtok ilyet vagy valakinek van kedve segíteni Budapesten mit vegyek innen apróról akkor írjon. Köszi
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
cyberkind
félisten
Ha másra nem is jó a játék de legalább a GS fórumon találtam egy jó filmet a cikk alatt.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz #35434496 #57499 üzenetére
Beszarás tesó,mire vagy képes..szeretlek.....
-
cyberkind
félisten
Én eddig is azt mondtam, hogy jó lesz ez a Wildlands 25EU-ért a Steam-re, most meg főleg.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #57523 üzenetére
Ákoska ne már... az egy alap TX meg egy alap 1080,az én TXemen lehet huzni 40%ot,ezt próbáld meg a 1080al... ennyi...ott már el is olvad a 1080 25%os elönye,persze a 1080on lehet huzni,csak nem sokat,és nem sok látszata van.
-
nagyúr
válasz TTomax #57520 üzenetére
Ezt te hol láttad,hogy tuningolták volna a 1080-at a TitanX ellen ?
Ott ref 1080 és ref TitanX órajelekkel vannak tesztek. Vagy rosszul látom ?
A többit hagyjuk ki most.Egyébként egy jobb 980Ti is közel van a TitanX-hez.
De ez nem újdonság.
Az én SLI-m elég b@szó volt.Most van még 1db és ha húzom se lesz olyan 1440p,mint a 1080.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TTomax #57521 üzenetére
3820at láttam 40 euroért is emiatt. meg 3960at 200 euroért, ha lett volna alá lap simán megveszem... de a lap meghalt, úgy meg már mindjárt drága volt.
akoska07: egyelőre várok egy hónapot, aztán kialakul. 3930kt is meg kéne húzni, az meg nekem nem opció mert beleszólhat a számolásokba.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #57517 üzenetére
Igen azt,hogy a TitanXet alapon hagyták.Azért veri el a custom 980Ti is a ref hütös TitanXet,mert jobban boostol... Mivel az enyémen aio van igy 1500Mhz+ sem akadály,és akkor már elég bika, a fogyasztása is...
-
nagyúr
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #57515 üzenetére
Nem akarok a lelkedbe gázolni,de divisonban is pont ennyivel volt gyorsabb a 1080.Persze kevesebbet fogyaszt,csendesebb,halkabb,idötállóbb de nem hiszem hogy észrevenném hogy melyik van a gépemben.A TitanXP teljesitmény na az már igen,azt észreveszed,meg a lapos pénztárcád is ha megveszed... ez van,amig az amd legütösebb kártyája amit gyártanak a 480 ami kb hoz egy 980szintet addig nem is fognak kapkodni.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Nahh wildlandre fel.
(#57511) Keldor papa
Küld el neki privibe.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz #85552128 #57509 üzenetére
Nekem küldtek,de vegyél fel uplayen( Addictive75 ) hátha oda tudom adni a maradék 1 invemet...kapni fogsz egy emailt,onnan a kifelé mutató linkre kattitva loginolsz a uplay weboldalán ezután a kliensbe is meg fog jelenni.Csak azonnal lépni kell mert vagy 20percig ha él a link.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #57507 üzenetére
Nahh tessék,persze beta meg minden csak amikor két kemény vga árát kicsengeted,meg alá ami kiszolgálja már nagyon sokba van ahhoz hogy egyáltalán ne menjen.... dehát mondtam én ezt rögtön amikor kifarolt az nV a több utas gpuk körül,hogy itt a vége.Nem is árulnak két gpus kártyát a TitanZ óta ami nem most volt.
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #57505 üzenetére
Nem tudom sajnos... nem néztem utána,kipróbálni meg nem tudom.Mivel nem nagyon tervezek SLIvel én ebböl kiszálltam.
(#57504) gyiku
Dehh rögtön veszek egy 1080at,hogy májusban annak bukjam el a felét... nem nem...most megy mind a két TX marad egy szakadt 970,amit 150fontért beszámolok azon már nem sokat tudok bukni,aztán meglátjuk...minimalizáljuk a veszteséget.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Az megy is azzal nincs gond,csak a TitanXeket addig kell eladni ameddig kapok érte valamit... most az egyikböl ugy szálnák ki hogy kb 1:1re cserélhetném 1080ra,szóval mennie kell.
A X79töl nem félek a lapok arany áron mennek, a procim meg 8Pack féle nem akármilyen,viz alatt benne van az 5GHZ,annyira azt nem is fontos eladni....★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest