- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
csabika0001 #3574 üzenetére
Köszi! Hasznos oldal.
Lehet egy teszt erejéig kipróbálom a fesz emelést. És akkor megtudjuk hogy 20/20% milyen eredményt produkál. -
viktor82
őstag
válasz
csabika0001 #3577 üzenetére
Nekem FTW 3gb-t van a gpu-z n nem látni a feszt ,ha módositva van akkor kipróbálnám szivessen
-
viktor82
őstag
válasz
csabika0001 #3574 üzenetére
Ezek módositott bios-ok?
-
marcusa
addikt
válasz
csabika0001 #3534 üzenetére
Igen, és a teszt idején is kint volt már.
320.0 béta, ami pont a 660-at gyorsítja a legjobban. -
ST05
őstag
válasz
csabika0001 #3471 üzenetére
nagyon köszi
háhá, megfogtad a phenommal az i3-660Ti- éppen
tanulságos kis összehasonlítás lett
Na épp ezért akarom simára cserélni, mert nincs kihasználva, és már elhatároztam,
hogy beérem i3 al -
etele1.0
aktív tag
válasz
csabika0001 #3427 üzenetére
itt nekem is extreme hd, és valóban a második képen ahol indítani lehet ultra a quality + vsync is kipipálva
-
Toxy
aktív tag
válasz
csabika0001 #3327 üzenetére
ezek 1600x900ba készültek. azért ilyen jók, nem?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
csabika0001 #3256 üzenetére
Hol látsz te indulatot?
Majdha kimész egy fradi meccsre és beülsz a balközépre sábesz sapkában, na akkor majd fogsz látni indulatot.
***Abu nagyon sajnálom, hogy a sok alultájékoztatott vásárló (és összeszerelő) miatt nem úgy alakulnak a dolgok ahogy jósoltad. Azt is sajnálom, hogy nem tudom megérteni, a mai IGP-k azonos teljesítményt tudnak felmutatni egy 100 USD-s dvga-val. Ez van.... biztos más valóságban élek, de ez már 3 éve így van, hogy nem azonos dimenzióban mozgunk e téma megítélésében.
-
Henker2
addikt
válasz
csabika0001 #3256 üzenetére
Pont most osztottam Face-en
-
fsb1000
nagyúr
válasz
csabika0001 #3028 üzenetére
Úgy látom itt is komoly problémák vannak a Vsync hatásának értelmezésével.
Bocs... de az "oldscool" fórumban hasonló a téma és rácsodálkoztam, hogy vajon egy forrásból származnak ezek a dolgok vagy sem.*******************************
Más: Fura kérdés de melyik játék az ahol a FHD-ban a GTX660 még kevés, de a GTX680 már normál vagy magas beállításokkal is eléri a 60 fps-t. (ha ezt a 60fps-t lehet tekinteni valamilyen határnak)
Most kerül a gépembe egy GTX660 SLI és kéne valami ami igazolja, hogy nem felesleges a 2 VGA. -
lowzor
veterán
válasz
csabika0001 #3071 üzenetére
Vagy egy házat/ kocsit/ repülőt. Akkor már talán meggondolnám, hogy 660Ti-t, vagy 7950-et veszek-e
-
lowzor
veterán
válasz
csabika0001 #3061 üzenetére
Nem kuncsorgunk
Én amúgyis eladtam volna, mert a 7950 híve vagyok. A Nvidia-ra felőlem rárohadhat az egész 660Ti készlet 85k-ér. Nem rossz, hogy 15-20%-al erősebb, mint a 660, de 30k-val drágább.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Már hogyne lenne. Nélküle megy a cucc 55-60 az átlaggal. Vsyncel leigazítja 30ra ami már bőven nem látszik folyamatosnak. Amúgy a vsync lényege, mint nevéből adódik vertikális szinkronizáció, ami annyit tesz, hogy egymás utáni két képet összeszinkronizál, ezáltal nem engedve szétcsúszni azokat. Általában emiatt 30ra, jobb esetben 60ra limitálja a képkockát. Szerintem eléggé beleszól a szaggatásba.
-
marcusa
addikt
válasz
Ez nem egészen így van, nem csak lekorlátozza, hanem a képfrissítéshez igazítja, és így okozhat kisebb akadozást...
(#3026) joysefke Legtöbb helyen elég lesz, de biztos lesz olyan hely, ahol kevés. Crysis 2-3-ban már nagyon kevés lenne.
-
ricshard444
veterán
válasz
csabika0001 #3014 üzenetére
Az új FX procik szálankénti teljesítménye még mindig gyöszös az Intel cuccaihoz képest így mondhatni igen. Megéri egy i5/i7, X6-ról váltottam és tudom milyen az FX is, mióta Intelre visszatértem nem akarok AMD-t
-
ricshard444
veterán
válasz
csabika0001 #3010 üzenetére
Sajnos igen
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csabika0001 #3008 üzenetére
Mármint a driver miatt, vagy a tuning miatt?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csabika0001 #3006 üzenetére
Nemhiszem. Csak úgy oda vannak küldve
(#3005) Ernest.: próbáld felrakni a legújabb codec packot.
-
marcusa
addikt
válasz
csabika0001 #2996 üzenetére
Estreme preset-et válasszatok, az mindent belő, más topic-okban is azzal mérnek, könnyebb összehasonlítani.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csabika0001 #2973 üzenetére
Jó kérdés, azt már nem merném buherni.
Amúgy itt egy kis hőmérsékleti teszt msi combustorral:
A fura az, hogy a gpu-z szerint 10%ról indul a fordulat és kezd el nőni terhelésre, de maga a fordulatszám 1140 egészen 35%ig. És max 38at mutat, tehát itt valami gebasz van. Kb 65 foknál kezd el emelkedni a fordulat valójában. De mint látni azaz nem látni már a görbén, mert egyenes - 68 foknál beáll, max 1350es fordulaton. Hangkülönbség semmi szinte.
-
Zoleepapa
csendes tag
válasz
csabika0001 #2806 üzenetére
Hali!
Állítsd a physX-et a kártyára, az NV beállításokban. ATI kártya után, a procin marad a beállítás.
Üdv:Zolee -
ricshard444
veterán
válasz
csabika0001 #2838 üzenetére
-
ricshard444
veterán
válasz
csabika0001 #2836 üzenetére
Annyira alaposnak nem mondanám, főleg Minimum értékek hiányában..., de jobb mint a semmi.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csabika0001 #2819 üzenetére
Ha kimaxolom a procit, nálam is instabilabb a kártya tuning alatt. Amúgy a gyári tuningos kártáyk gyakran kevésbé húzhatók mint a simák.
-
ricshard444
veterán
válasz
csabika0001 #2817 üzenetére
Eltaláltad
Viccen kívül egy 4 modulos Vishera-val ellennél, de inkább i5...
-
marcusa
addikt
válasz
csabika0001 #2815 üzenetére
Hát, nekem az i5-2400 is limites sok helyen Crysis 3-ban, lehet hogy akkor a proci az akadozás oka...
-
marcusa
addikt
válasz
csabika0001 #2812 üzenetére
High+Fxaa megvan húzás nélkül az 50fps átlag i5-2400+660, very high és élsimítás már tényleg sok neki, de high-on nem kéne szaggatnia.
Milyen procid van mellette? -
ricshard444
veterán
válasz
csabika0001 #2812 üzenetére
Memória alapon? Sok neki valamelyik érték (GPU vagy MEM) azért dobja el a Driver-t
High-n kétlem, hogy "szaggatnia" kéne, de nem volt 660-m így nem tudom, hogy gyakorlatban mit produkál.
-
ricshard444
veterán
válasz
csabika0001 #2808 üzenetére
Ha nem kapna elég "kraftot" kellő egyszerűséggel lekapcsolna a gép. Egyszerűen csak nem tuningos a karid
-
marcusa
addikt
válasz
csabika0001 #2808 üzenetére
Nekem is ezt csinálja ha már nem bírja a beállított feszt. Kilép az asztalra. Viszont ha a vRam-ot húzom túl, akkor ilyen textúra hibák jönnek elő, ílyen végtelenbe nyúló kúpok...
-
marcusa
addikt
válasz
csabika0001 #2806 üzenetére
Hmm... nekem csak 110-ig lehet kitolni a power limitet
Szeritnem mag órajelre adhatsz még, memória bőven elég így. -
válasz
csabika0001 #2804 üzenetére
Az új driver egy kalap szar ha OC témáról van szó, ne nagyon próbálkozz emelni az órajeleket. Majd itt jól megmondják páran hogy a gigabyte karik nem tuning barátok de az én tapasztalatom rohadtul nem e mellett szól, ez a 314.22 egy kalap szar.
Heaven 3 vagy 4 fut le amúgy?
-
marcusa
addikt
válasz
csabika0001 #2802 üzenetére
Power limitet told ki teljesen, az megoldja.
-
marcusa
addikt
válasz
csabika0001 #2782 üzenetére
Játékkal
Könnyen lehet, hogy 3Dmark, Heaven bench vagy hasonlók lefutnak egy órajelen, de játék néhány perc/óra után kifagy....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest