- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mcs
veterán
Egy jobb légáramlat is tud javítani, de ha pillanatok alatt a 80 környékét is veri a gpu egy átlagos áramlatú házban, akkor szinte biztosan a kártya hűtésével van gond.
Nem mai példány a Zalman Z9 U3 házam, de annyira mégsem legalja, hogy ne tudjon ellátni egy közepes fogyasztású kártyát. -
Grave_444
nagyúr
-
PlayMax
nagyúr
Szerencse ,hogy nálam megmaradt egy ritka jófajta 2070S GS ,ennek az ára most mennyi lehet ,500k?
Egyedül az i7 9700 at sajnálom hogy rizsára cseréltem ,de nem rossz ez sem munkára.Asus evo dual 1660 s t a megjelenése után vettem 93k ért 3 év garival ,pár hónap után továbbadtam 85k ért —— hogy tört volna le a kezem ,ha ezt tudom!
-
peugeotmate
addikt
Ez az első PC-m, fél éve van meg, nincs GPU-s tapasztalatom korábbról. De lelkes vagyok és érdekel a dolog. Ha MSI afterburnerben és Aorus engine-ben biztonságosan lehet húzni a kártyán minimálisan, csak akkor próbálnám meg. Egyébként mindkét szoftverben érdemes külön-külön húzni rajta, vagy elég csak az egyikben?
-
Tiesto222
tag
Szia
Nekem is hasonló kérdésem lenne.
Van egy Gigabyte GeForce® GTX 1660 SUPER™ OC 6G -m. Ez a két ventilátoros verzió.
Alapban ilyen 70-71 fok a maximum ameddig felmegy a hőmérséklet.
Szerinted van értelme húzni és ha igen mit? Itt is a memóriát? -
KJ82
senior tag
-
feca1130
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget ! eddig úgy néz ki hogy a Chipset drivert nem frissítettem a legfrissebbre de ezt megtettem végül és tán jó lett így eddig legalábbis.. nagyon ritkán van hogy 3-4-el lejjebb esik az FPS de az tényleg nagyon ritkán szóval remélem mostmár jó lesz így. de nézegettem olvasgattam hogy a VGA driver se jó mindig a legújabb. Jelenleg jó lesz így és majd meglátom mi lesz a következő frissítésnél.
-
Corsa02
őstag
Köszönöm a választ. Így érthető is a dolog, közben lépnem kellett mert lejárt volna az akció a 1660 TI-re, így 10€-val drágábban azt rendeltem végúl, egyébként az MSI GTX 1660TI Gaming X-ről van szó, elvileg ugyan az a hűtés mint a Super Gaming X-en, talán nem lesz gond a Boost-al.
-
Corsa02
őstag
Igen ez is igaz, most el kell döntenem, hogy mondjuk ha most fizetek ki többet akkor 1,5 év múlva nem kell mert a 2060 Super 8gb kiszolgál és megy mondjuk fullHd-n még +1,5 évet 60hz/60fps-n, vagy akkor már az is kevés lesz...
Vaaagy feleslegesen fizetek ki most többet mert elég lesz a 1660 Super is még...Ezt még meg kell álmodnom :)
-
Corsa02
őstag
Hát igen, nálam is 1050TI-t váltana, de nyílván én ilyen jól nem jövök ki a buliból
Ahogy nézem a teszteket, kb. 2-2,5x több FPS-t tud a 1660S mint az 1050TI-m, már ez is nagy előrelépés lenne. Viszont ami elgondolkodtató, hogy a 2060 topikban, meg azt mondják, hogy 8GB Vram alatt már nem szabad venni kártyát...mennyire látod így? Kifut a 1660S a Vram-ból? -
Corsa02
őstag
Köszönöm, ez egy nagyon korrekt teszt. Az világossá vált, hogy a TI gyakorlatilag nem gyorsabb, max 1-2%-al, de azt sem mindig tudja hozni, így semmi értelme több pénzt adni érte. Nekem Full HD felbontás mellé kellene kártya, ezt a jövőben sem fogom átlépni, legalább is még évekig biztos nem, úgy látom ár-érték arányban az 1660 Super teljesen korrekt választás. Ez az MSI Gaming X pedig meg is győzött, nagyon korrektnek tűnik.
Én Németországban élek, jelenleg ez a kártya 266€, tehát kb.93.000.-Ft , ez egész jó árnak tűnik.TechN7ne
Köszönöm Neked is a megerősítést.Ahogy nézem alig lehet kapni Magyarországon ezt az MSI Gaming X-et...kifutó lenne?
-
kutga
félisten
A táp nálam 450-es Gold, előtte 400-as volt. Félpasszív, tehát kis terhelésen nem megy a venti. Én játék közben sem nagyon hallom, igaz, most költöztettem át a nagy gépet másik házba amibe már nem raktam indokolatlanul sok ventit, úgy még nem hallgattam, de nem hiszem hogy nagy meglepetés érne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest