- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
Ventus lett végül, idle sem vészes, terhelve 2000-2200rpm-en azért kicsit hallható, de simán tűrhető szerinten. Elég lényes vagyok rá, a korábbi 1070 Gaming X és az Asus Strix azért jóval komolyann hűtéssel rendelkezett. Előbbi 1100-1200rpm-en némán futott bármilyen játék közben. 5V-on üzemelő rendszerhűtőknél hallhatóbb, szinte néma gépbe került szegény.
Szóval MSI 1660S Ventus XS biosa módosítható szerintetek, hogy idle lejjebb tornásszam a fordulatot? Most egy szint alá nem engedi programmal.
-
-
Nincs semmi fent ami megfoghatná.Alap progi van 1-2 telepítve,meg pár játék.
GFerr56:
Teljesítménycentrikusban van a win.
Tiszta telepítés alatt mit értesz?DDU-val Safe Mode-ban legyalulom a drivert,után normál módban indítom a win-t és onnan rakom fel az Nvidia drivert.R0LAND:
Azt még nem próbáltam.
De azért az elég gáz lenne,ha emiatt akadna be.
Egy online multinál még csak-csak megérteném,de én olyanokkal nem játszom. -
szasanyi
félisten
Én is ezen az állásponton vok, hiszem a robosztus szálcsiszolt fém hátlap és a mutatós RGB világítás is plusz (a halkabb hűtés mellett ugye).
De nem mondtam mert az is az igazsághoz tartozik, hogy párezer (~10k) plusz árán szinte mindig akad picit jobb, így a világ pénzét el lehetne költeni. -
baracsi
tag
Forma-forma mindkettő. Játék közben nem gyepálom ennyire, csak a benchmark erejéig tapostam meg. Játék közben +100 / +800-on megy, de brutálisan szép lett a kártyával a játék (RDR2).
Egyébként próbáltam ezt az OC Scanner dolgot, nekem nem jött be. Tesztelgette, tesztelgette egy darabig, el is mentettem a profilt, de kevesebb pontot adott a Superposition így, mint a +135 / +1000 beállításokkal (egy cikkben olvastam ezeket a beállításokat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest