- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
válasz deadwing #20668 üzenetére
Egyébként hogy működik ez a dolog? Van egy SLI profil ami minden kártyához működik, vagy minden kártyánál külön csinálnak SLI profilt? Mert elég lenne nekem annyi infó is hogy megy az SLI például gtx 970-en vagy akármilyen kártyán, csak hogy tudjam hogy megy és nem csak az van hogy egyre kevesebb játék támogatja. Guglin megnéztem, egyik azt írja megy szépen, másik azt hogy nem támogatott. Ezért jöttem ide, hogy személyes tapasztalatot "halljak"
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Valorant
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Parfüm topik