Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
Redneck #11392 üzenetére
Igen tudom
Örülök is neki hogy jól boltoltam. Egyébként totál új és 3év garis ! Mikor kivettem a dobozából jött az igazi "új" illat. Pár percig szagolgattam a kártyát
Vigyázok rá mint a hímes tojásra mert kb 2018 elején el fogom adni itt Hardveraprón szóval a következő tulaj nagyon jól fog járni mert nem csak hogy jó áron fogom adni de még megkímélt is lesz.Maga a kártya külseje tényleg olyan mint ha elmentem volna a kínaiba és utánam dobták volna. Csatlakozókból csak az van ami kell , nincs led. Szóval az ilyen E-p*nis ökörségeket leszedték és így alapból olcsóbb modell.A hűtése meg totál rendben van. Mielött vásároltam volna aggódtam hogy csak 1 cső vezeti el a hőt nem pedig 2-3 mint a nagyobb márkáknál. Érdekes módon a guru3D mérései azt mutatták nincs különbség és igazuk is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filozófia, pszichológia
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Társasjáték topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest