Hirdetés
- iPhone topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Nem ezt írtam én is ?
Teljesen igazad van , most...
Az ismerős is ezt mondta, a megfogalmazás az már más tészta.
A "szívja" elég vulgáris, de lényeglátó.Az alaplapi csatlakozó 75W-os ami a feszültség és az áram szorzata, a feszültség állandó, így a VGA áramot vesz fel, kvázi "szív" a csatlakozóból.
Az áram nagysága a 75W miatt korlátozott, ha nagyobb kell az már csak más forrásból lesz elérhető ez pedig a VGA tápcsatija azoknál a kártyáknál ahhoz ez megvan. Más esetekben pl nálam a VGA bios csökkenti az órajelet és/vagy a feszültséget / a GPU-ról van szó/.
Kb ezt ragozzuk mind a hárman és igazunk van...Csupingo: igazad van, valóban megduplázták annakidején a terhelhetőségét ennek a csatinak, de ha a VGA-t 75W-os TDP-vel adják ki, az olyan mintha a csatlakozó csak ennyit engedne meg, ennyiben valóban pontatlanul fogalmaztam, de ez nem változtat a fenti mondanivalómon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest