- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuper-t
őstag
válasz
rup1u5 #21246 üzenetére
A technológia gyengeségeire alapozva.
Illetve h én ezzel keresem a pénzem
agp 6600gt
agp 7300gs
pcie 6600gt
pcie 7600gt
8800 leginkább gtx és az ultra ami nagyon
9 es széria leginkább 9800 illetve a gx2
atinál 3 as szériától mostanában vannak nálam 4870 ek is (gddr5)
utóbbi időkben volt 1db gtx295 ver1 es amivel nem tudtam mit kezdeni nem is mertem belefogni épp gazirtatáson van
gtx275 ami csak hideg állapotban csíkoz(hőtágulás)
ahoz nem nyúltam hozzá (mert idegesítő de hazsnálható így is javítás esetén félő h elhalálozik) így használat előtt a gazdája vagy hajszárítózza vagy járatja 10 percig a gépet.
és az utóbbi időkben 3db gtx260 oc változat amit hála égnek kicserélt a nagyker
Henk 65 fok nagyon korrekt
én most szeretnék venni egy Ac extreme gtx280 at venni
csak nincs keret így marad a szélkerék mellett 3db 12xm es venti ami még fújja a kártyát -
szuper-t
őstag
Az a baj ezekkel h akár évekig is mennek probléma nélkül . amíg nem oylan nagy a rés h hibát okozhasson ez függ az ón(cin) minőségétől rugalmasságától is. a garancia hááát. igen de ha csak 1 év van a karikra mint a legtöbb esetben (nézzük az alap kártyákat) akkor elég cinked ha használt karit vásárolva 1-2 hónap után kidöglik.
pont jó hőfok így nincs is minden kártyánál változnak a lehetőségek én azt tudom ajánlani h aki nem kényes hallószervekkel rendelkezik az állítson a bioson és használja nagyobb fordulaton a kártyát játék alatt.
én 8800GTse-knél elértem a maximális(szerintem) 50 fokot full terhelés mellett 1db venti rátételével
Nagy probléma a hő nem is gondolná 1-2 ember mennyire nagy -
szuper-t
őstag
Bocs tényleg
ezek után senki nem hiszi el h jó matekos vagyok
A bga lábak amikkel a bga tokozású chipset, ram, gpu csatlakozik a nyákhoz: [link]
A bga láb repedés.. inkább kezdeném ott h a sivatagokban a nagy hőingáshatására jelentős az aprózódás reggel kitágul az anyag a meleg hatására este meg össze"zsugorodik" a hideg hatására
ez volt a bla bla bla
na valami hasonló megy végbe a vgaknál is ami hatására elválhat a nyáktól vagy a chipset esetleg ram bga forrasz pontjától: [link] (ez egy levételi kép de pont így szakad meg a kontakt ha nagy a hőingás a karinál ilyenkor jön a csíkozás, kisípolja a kártyát a gép, nem lehet feltenni a drivert. és egyéb finomságok.[link]
a Forrasztás felépítése.
[link]és az okozott hibák:
Ezek szerintem nagyon enm elhanyagolható dolgok csak senki nem foglalkozik vele saját tudatlanságából. sok embernek elmondtam sokan lehülyézte aztán amikor a hiba bekövetkezett jött hozzám Bga reball-ra pedig megelőzhető lett volna.
Milka Minnél alacsonyabb amit csak el lehet érni.!!
van egy régi agp-s 6600gt-m akiről köztudott h kinyiffanós széria.
35 fok fölé sosem engedtem a mai napig játsziik vele ismerősöm.Nem azt mondom h azonnal bekövetkező hiba ez sok melegedés-hűlés okozta repedések. de ha tartós kártyát akar valaki akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest