- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
szuper-t #21266 üzenetére
Rosszúl emlékszel mert a 4850 sosem volt egy szinten a GTX 260-al.
Pláne nem megjelensékor, mikor még kacat szar driverek voltak hozzá.
8800GTS 512-vel volt egy szinten megjelenéskor és később ezen javítottak a normális driverek de ez is csak annyira volt elég, hogy a GTS 250 mögé beérjen.
Én annó 8800GTS 512-ről váltottam 4850-re és nem volt egy jó döntés.Hogy érted azt hogy GDDR3 vagy GDDR5?
Tudtommal 4850-ből csak GDDR3-as létezik. Egyébként meg nem mintha olyan baromi sokat dobna pluszba a GDDR5. -
rup1u5
nagyúr
válasz
szuper-t #21254 üzenetére
"gtx260 a 4850 hez képest pár (%) al teljesít jobban"
4850 inkább a GTS 250-el van partyban:
A 4890 meg nem volt képes egyértelműen elpcsázni a GTX 260-amat és idegesítően szélsőséges fps értékeket produkált nálam minden játékban. Pedig tesztekben GTX 280 szintre teszik de nem szabad hinni a netes teszteknek. Én is azért cseréltem le a GTX-et mert azt hittem, hogy hű de sokkal gyorsabb lesz a 4890, aztán nagy büdös fenéket! Megkönyebbülés volt visszaváltani GTS 250-re.
-
Henk
veterán
válasz
szuper-t #21245 üzenetére
1-2 évnél tovább nem is szabad használni semmilyen alkatrészt és mindig cserélek mindent, nem is volt még garis problémám csak vinyóval de az alapból sz@r volt nem kellett vele várni.
Én viszont nagyon érzékeny vagyok a gép hangjára ez a legfontosabb szempont nálam. Én hűtő cserével elértem a 285-nél, hogy idle 42 fok load meg max. 65 de akkor ha hagyom alap 30%-on a ventit, ha feljebb tekerem akkor még ennyi sem. Néha mondjuk elfelejtem feljebb rakni de úgy érzem ez a 65 fok környéke még nem annyira veszélyes, főleg a gyári hűtőhöz képest. -
rup1u5
nagyúr
válasz
szuper-t #21245 üzenetére
Nem hallottam itt a topikban egyetlen 260/280-ról sem amelyik ilyen módon döglött volna meg. Egyedül az XBOX 360-nál vált nevezetessé ez a hőtágulásos repedés probléma.
Hány db ilyen úton elhalálozott 260-assal vagy 280-assal találkoztál eddig?
Esetleg tudsz valami hivatalos statisztikát ezzel kapcsolatban?
Csak hogy értsem mire alapozod a nagy óvatosságot.
Szerintem alaptalan a félelem. -
Henk
veterán
válasz
szuper-t #21243 üzenetére
Erre való a garancia.
Viccet félretéve a gtx 470-480 széria az egyik legmelegedősebb vga lett akkor ezt, hogy küszöbölik ki vagy erre nem gondolt az nv mikor kiadta ezt? Tezstekben látni, hogy max venti fordulattal is iszonyatosan melegek, simán 80-90 fok környéke. Ehhez még párosul, hogy megveszi a hozzánemértő kolléga és berakja a szellőzés nélküli házázba otthon akkor az mit kap majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest