- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real Ghoost
aktív tag
Igen ez a különbség a kettő között, de árban 15 ezer kb a differencia, teljesítményben meg az általad linkelt teszt 8%ot ír. Még összehasonlítom az ATi Hd 4870essel is, a sima GTX 260 teljesítményben kicsit alatta van, de most már szerintem árban is. Eredetileg 9800gtx+-t terveztem, annál azért jóval erősebb lenne ez a sima GTX 260 is, árban pedig most nem kerülne sokkal többe.
-
Real Ghoost
aktív tag
Sziasztok!
Most szeretnék új gépet építeni, kb már minden összetevőt megtaláltam csak a VGA hiányzik. (Intel alapú lesz) Eddig úgy tűnt hogy ezek a GTX-ek már túl drágák nekem és nem férnek be a keretbe, de ma találkoztam a Leadtek GTX 260asával
[link]
55 ezerér is láttam 1-2 helyen a neten. Van ebből egy valamivel tuningoltabb verzió (Extreme), ami egy picit magasabb órajelekkel, de ez már valami modernebb gyártási eljárás keretében készül. Viszont az ára 70 ezer körül van.
A kérdés, megéri-e még a sima 260as, vagy az extreme tényleg annyival jobb? Vagy hagyjam a francba mindkettőt és inkább ATI?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest