- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Ha nem játszol DX10-be akkor a GX2 DX9 alatt jóval erősebb, ahol működik az SLI. DX10-be viszont szívás, szűrőkel meg jobban meg is fekszik mint a GTX 260 és a 4870.
Én már nem vennék a helyedbe G92 GX2-öt, rövidesen itt lesz az új GX2 2db GT200 csippel.
Az új játékok se igazán szeretik a GX2 technológiáját. Pl. BIA Hell's Highway. A minimum fps nagyon kicsike.De olvass bele a kártya topikjába.Ellenben a GTX260 jelenleg nálam 2 hónapja problémamentes. Amelyik játékot idáig elindítottam "hasított mint állat".
"Beleégettem" a bios-ba az aláírásomban szereplő órajeleket, és azóta teszi a dolgát hiba nélkül. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
VinoRosso
veterán
nem. Csak részben, én csak a krautonál melóztam, de több ismerősöm volt, vagy inkább van kinnt mindenfele a világban, legtöbb Anglia/Írország és Hollandia. De pl volt olyan, aki egy évig volt kinnt cserediákként Madridban, beleszeretett az országba, végzett az egyetemmel, aztán gondolt egyet, és kiment a Kanári szigetekre egy vas nélkül, meló, szállás nélkül, és azóta is kint él és virul(ezt mondjuk én nem merném megtenni). Ja kb így van, de az okok azért mélyebbek( gazdasági elmaradottság, maffia, a magyarokat meg azért szeretik, mert az olasz szabadságharcban rengeteg magyar forradlamár harcolt Garibaldi vörösingesei oldalán, aki ugye Szicíliából indult, pl Palermo főutcáját úgy hívják hogy Türr István utca )
-
Bluegene
addikt
ma beszéltem két angol csajjal, csini kék szemű gondor vöröses szőkésbarnás hajú lányok voltak
ez is angol csaj, gondolom elfogadnádklikkelj a gallery-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest