- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Srácok!
Megtettem amire kíváncsi voltam...módosítottam a performance 3D feszültségén, 1,12V-ról 1.18V-ra. A ventivezérlést nem állítottam maradt 60%.Érdekes dolgokat tapasztaltam.
Az eddigi 60% / 1000rpm felugrott 60% / 2000rpm-re.... gond nincs alap 45 fok a GPU, 3d06 rendben lefutott, terhelve 70-71 fokig emelkedett, persze akkor már 70% forgott a venti. De ezt a venti fordulat dolgot nem értem hogy mi köze a GPU feszhez.
Egy 280 tulaj megnézné nekem 60% mennyin forog a venti?Mert ha 2000rpm-et...
A fura az az, hogy 2000rpm-et ír, de az alap GPU hőmérsékletnek jóval hűvösebbnek kellene lennie, az előző 60% / 1000rpm 46 fokhoz képest. Tehát létezhet hogy ugyanannyit forog mint eddig csak mást mutat a fesz emelésre?
-
Beowulf_78
addikt
válasz
bombi1986 #5912 üzenetére
A három lehetőség közül én a kérdőjelekre szavaznék. Jóval jobb mint az előző kettő... az első zöld a második piros a kérdőjel meg tinta szinű. De mivel legalább 20 kérdőjelet írtál elbizonytalanodtam melyik is lehet a nyerő.
Persze nem hülyültem meg...csak kb. ennyire volt értelmes a kérdésed mint az én első 3 sor irományom. 2000000000000x mááááááárrrrrr leeeeeeee leeeetttt íííírrrrvvvvvvaaaaaaa. De tudod mit. Kérdezd meg inkább a 48xx topikba. Ők megmondják a frankót, melyiket vedd és miért.Van egy rakás teszt itt is, és a neten is.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #5878 üzenetére
Egy jól húzható 260 eléri az alap 280 szintjét, sőt meg is előzi. Ha nem akarsz 8x meg 16xAA-ban tolni akkor 1680-ban elég a 260 is. Nincs közöttük 20k teljesítményben...
Ha nagyon jóindulatú akarok lenni max. 10k-val ér többet egy 280, ha a teljesítményt vesszük alapul.
-
-
-
Beowulf_78
addikt
Lehet hogy így van de én úgy emlékszem, amikor nézegettem a bios-t netről, akkor leszedtem a REV1 és REV2-es BIOS-t is BFG-hez, de mind a két fajta 1,12V-t adott performance módban. De tök egyszerű...le kell szedni pár 280-as meg 260-as bios-t, és megnézni NiBiTor-ral mennyi az annyi.
-
Beowulf_78
addikt
Ne is akarj, mert úgysem tudsz meggyőzni.
Miért jobb egy szoftveresen beállított dolog egy hardveresn beállítottnál?
Ami mellesleg szintén 2 perc.
Az hogy nem mertél belepiszkálni, egy dolog. Nincs is ezzel gond. De attól még nem kell favorizálni egy "nyűgösebb" megoldást. Aki nem meri moddolni a bios-t, az "rivázik". Aki moddolja az viszont jobban jár. -
Beowulf_78
addikt
Lehet adni neki de nem ajánlom. 1,12V-ről 1,18-ra. Csak is performance 3D módban szabad ezt beállítani. Lehet lecsekkolom mennyi + mhz-et jelent, sztem nem sokat. Amit bír a GPU azt 1,18V-vel is bírja. Amennyivel meg esetleg tovább bírná, nem éri meg a plusz feszt. Bár arra azért kíváncsi lennék miért tették bele a BIOS-ba a nagyobbik fesz értéket. Egyenlőre rejtély. Mert mindegyik 260, és 280 1,12V-t kap.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
szucsinka #5742 üzenetére
Jó hogy megtaláltad!
Mindenki:
Végigjátszottam nehéz fokozatban! Királyságos volt.
Zseniális ez a játék! Nem volt napi szinten túl sok időm tolni...de deltában is végigcsinálom. Lehet kishitű voltam, és eleve abban kellett volna kezdenem. Voltak részek ahol szívtam, de voltak ahol a nehéz fokozathoz képest könnyű volt. Deltában kíváncsi leszek mennyire lesz egyenletes a nehézség. Érdekes volt feeling-ben, mert itt az űrlények és az űrlényes pályák nagyon bejöttek, míg az első rész űrlényei amellett hogy butuskák és sablonos mozgásúak voltak, ebben inteligensek, és agresszívek. Kicsit a katonák inteligenciáját is továbbfejleszthették volna. Néha azt éreztem mintha ők kicsit "butultak" volna az űrlényekkel ellentétben. De ezt a minimális kritikát leszámítva hibátlan volt!
Jó hogy megvan eredetibe!
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
Ekkora különbség nem lehet a pasztától, ne is akarj meggyőzni mert nem hiszem.
Valósan 4-5 fok... főleg 2 jófajta paszta között még annyi sincs a különbség. Főleg úgy hogy az AS-5 az egyik legjobb, persze az MX-2 még jobb. Polírtól szokott ennyit javulni a hőmérséklet mint nálad, nem egy pasztázástól.
Mondom ezt úgy hogy az elmúlt 1 évben volt vagy 6-7 procicserém, és nem mindig MX2 és AS-5 pasztát használtam.
A tesztekről meg annyit egyik üti a másikat, és akkor lehet gondolkodni...melyik fake, melyik nem.
Az utsó tesztnél u.a a teljesítménye a Noctua-nak mint az AS-5-nek. Az első kettőben pedig veri a Noctua az MX2-öt, ami jóval jobb (saját tapasztalat) mint az AS-5.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
boogie84 #5643 üzenetére
Milyen kompromisszum?
1680x1050-be tolom Very High-ba, Vista X64 SP1-el. És persze hogy 260-as kártyám van.
1680-ba egyenlőre no kompromisszum. Csak full!
Mans20: Elvileg az is paszta ami rajta volt a ramokon, csak szilárdabb. Nyugodtan tegyél a ramokra is, de a legfontosabb hogy olyan paszta legyen, főleg ha ezüst szinű, ami nem vezeti az áramot. Milyen pasztát használsz? Én bőséggel tettem mindenhová...el is ment 1 tubus MX2-es paszta.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #5513 üzenetére
Mondjuk az igaz hogy nincs időm egyben sokat nyomni.
Ma pl. 1h játszottam single-be...este meg volt egy kis öldöklés multiba. Feka,nsrking,Keldor,Én. Nagyon zsír volt. Jóval jobb a multi mint a Crysis 1-ben. Fekáék végig gl-el tolták.
Esélyem nem volt.Mondjuk amúgy se, de gl ellen...
Én kemény voltam, és nem használtam.
Holnap se fogom nyomni túl sokat..megyünk "melózni".Még lehet a tv-ben is benne leszek...
-
Beowulf_78
addikt
Védjük védjük!
-
Beowulf_78
addikt
Én már mondtam neki. Nem hallgat a szép szóra. De ha tovább csinálja majd írok a modker-be, mert nem korrekt amit csinál, talán majd a figyelmeztetés / ban segít.
Azt nem értem mi vezérli hogy ide írkáljon, és reklámozza az Ati-t...meg akar győzni mindenkit hogy vegyen Ati-t? Mi miért nem akarjuk meggyőzni a 4850/4870 tulajokat hogy váltsanak GTX-re? Ahogy pedig olvasgatom a Warhead topikot nem véletlen a játék elején az nV logó.Ati kártyákhoz megint patch fog kelleni, arről nem is beszélve hogy lehet kevés az 512mb VRAM amivel a 4850/4870 fel van szerelve, olvasok lag hibáról is. Ettől függetlenül a 4870 X2 jó kártya, csak nem 1680-ban...de ezt minden hozzáértő tudja.
Szóval én úgy veszem észre hogy a 896Mb és az 1GB VRAM nem volt buta dolog az nV-től.
Ezért nem értem mit kell favorizálni itt az Ati-t mert közel sem biztos hogy jobb választás! Mindkét kártyának vannak hibái. Új Crysis egyenlőre az nV-nek kedvez. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Bluegene #5495 üzenetére
Igen "oly nehéz"...
Nem az "nV fan"-ságon múlik.
De ha kíváncsi vagy rá mit írtam neki elfogulatlanul, akkor olvass vissza. Az volt a korrekt álláspont és nem a tied. Miért ajánlgatsz 2 GPU-s megoldást amikor azt se tudod milyen felbontásra kell neki. Szóval ez a szakmai hozzáértésedet erősen megkérdőjelezi.
Ugyanis semmi szükség a CF szívásához ha 1680-ba akarja tolni a játékokat. Ennyi. Ebben az esetben felesleges, és bőven elég az 1 GPU-s 280. Szóval hagyjuk a véleményedet meg a jóindulatodat.
Szóval köszi, meg minden....de ebből itt ebben a topikban nem kérünk. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Bluegene #5490 üzenetére
Megint felcsaptál Piár menedzsernek az Ati színeiben?
Kezd unalmas lenni. Te hányszor láttál engem, vagy innen bármekyikünket nV-t ajánlani a 48xx topikban?
Elmondtam, leírtam neki melyikkel mikor jár jól. Az ilyen hsz-eket, és az Ati istenítést tartogasd más topikoknak.
Köszönöm. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Iron Funeral #5437 üzenetére
Mert a GT200 gyorsabb mint a G200. Ahogy az autóknál is.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #5434 üzenetére
A te bemondásos és DOS-os képeddel kapcsolatban nem volt gondom. Reálisnak találom, Pistiével ellentétben.
nekem sosem jutott eszembe okoskodni a beállításokkal csak azért hogy én legyek a legjobb. Ha gyorsabb a VGA-ja valakinek és korrekt, elfogadom. Nem a te részedről volt kifogásolni valóm.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #5431 üzenetére
Azért háborgok, mert az a mondat hogy odaveri a BFG-t, nem tetszett. Majd akkor fogja odaverni, ha ott lesz nálad a Crysis Bench tool + GPU-Z + CPU-Z és világosan látszik minden, nem pedig bemondással, akkor nem fogok háborogni.
Lara: Nem én mondtam kárörvendően hogy "odaveri a BFG-t".
Ha meg nem hiszel Pistinek, vagy te is megkérdőjelezed a teszt hitelességét a részéről, akkor minek mondasz ilyet? Ezért kérdőjleztem meg dolgokat veled kapcsolatban. Akkor ne köntörfalazz, mondd azt hogy fake. Mert én ezt mondom. Ennyi. De én legalább megmondom. Nem azt mondom hogy "húú fater, de odab@ssza a 280-at amit most vettél".
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #5422 üzenetére
Azon felül meg szenvedtek ezzel a sz@ros DOS-os képernyővel, és bemondjátok a felbontást. Vicces amit csináltok nem gondolod?
Nézd meg a blogomat, ott van a Crysis bench tool ahol BIZONYÍTHATÓAN minden ott van a screenshot-on. Felbontás, szűrés, minden.
De tudod mit...majd én is beállítom 1280x1024 high-ra, 1-2 dolgot meg majd leveszek médiumra, bemondom hogy megvertelek titeket a DOS-os képernyőt figyelembe véve, és a dolog el van intázve. Én leszek a király!Ááááá.Ezt a "versenyzősdit" meghagyom nektek mint "játszóteret". Motiválna engem is a dolog addig a szintig ahol még a korrektség az első. Ahol meg a másik félrevezetése...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #5422 üzenetére
Mintha odaverné a BFG-t?
Hát ott megint valami X akta van Pistinél....de én már leszarom.Hogy mehetne jobban közel azonos beállítás mellett?? Proci, VGA is egyforma beállításokkal..ráadásul 30fps-el jobban? Most frankón! Ti most magatokat kábítjátok? Mert engem nem tudtok.
Ott van a tesztemben hogy 1280x960-ba (ami még kicsit gyengébb is mint az 1280x1024) min 51fps, avg 74,1 max 93,9...
Pistié min 49fps avg 84fps max 123fps....szóval ez rablómese, bárki bármit mond. Azonos beállításokon ment kb. a 2 gép, és a gépünk majd hogy nem egyforma. Ha te meg elhiszed hogy Pisti gépe azonos beállításokkal ugyanolyan VGA-val azonos órajeleken ilyen különségekkel jobb, akkor megkérdőjelezem a hozzáértésedet fater.És ezzel az "odavaveri a BFG-t" tipusú megjegyzésekkel csak magadat járatod le, úgy gondolom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #5411 üzenetére
Hát jah..zacsis kártyánál ez a rizikó fennáll. Felhívtam az eladót és megkérdeztem hogy a kártyái ugye nem gyárilag hibás, de kijavított kártyák? Mert ezeket szokták olcsóbban OEM-ként kiszórni. Azt mondta hogy nem. Én meg ezek után közel se vagyok biztos benne, hogy nem erről van szó.
Ramiris-es elvileg, de ott semmit se tudnak az egészről. Furi.
Lara!
Hívd fel az eladót. Cserélje ki másikra.ui: Nem. Nincs bebaszva senki.
Próbálunk tanácsot adni. De ezek után ezt se fogom "kötelezőnek" tartani.
-
Beowulf_78
addikt
1680x1050 noAA Very High 23-40fps. 1680x1050 2xAA Very high 20-30 fps között ingadozott. Azon meg "sírtam" kb. amikor rádión közölték velem hogy "Azbeszt megbaszta" (átvitt értelemben értették).
Qurva jó a fordítás vazz.
Ez tényleg jól van optimalizálva!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Petya2900XT #5396 üzenetére
Ez élsimítás nélküli. Fogalom zavarban vagy. A Very High-ot 1680-tól csúcs, több kártyás VGA rendszerekhez tervezték. GTX 260 SLi,GTX 280 SLI, 4870 X2...és más hasonló kártyákhoz. 1360-ba biztos nálam is hasítana. Meg fogom nézni very high 1680-ba, és 1360-ba is. De az hogy 2900 XT-vel nem fogod VH-ba tolni ezt se, az biztos.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Petya2900XT #5390 üzenetére
Többet vártál?
Bazz..az előző rész 1680x1050-be 22-30 fps-t tudott. Ez meg 35-50-et...
Jah hogy nem fut 200fps-el azért mert azt mondták optimalizálták? Az gondolta ezt aki nem ért hozzá. A motor maradt a régi, nincs fps esés, mint az első részben, és 80-100% gyorsult a játék. Nem elég?
Szóval nem kell jobban futnia, és egyenlőre a pecsek hiányát se érzem. Nincs villogás, vagy képhiba. Minden szép, és folyamatos. Very High-ban még nem néztem.
ui. Ha ennyire telhetetlen természet vagy, sosem leszel semmivel elégedett.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
Nah még egy kis infó...
Az új páncélos járgány nagyon jó lett, nagy tűzerővel. De ez csak gépágyúzni tud. Az új autómata kétkezes gépfegyver is nagyon zsír, és nagyon reális lőni vele. Már mint ahogy elkezd felfelé hordani ha célra lövök hosszasan...
Maximális repesz gránát 16db..(végre). A 10 kevés volt.
Ami újítást még észrevettem hogy a lőszerek felvételéhez nem kell nyomkodni az F betűt, mert autómatán felveszi. Nagyon jó újítás! Bravó Hungary CryTrek Team!
Már az első pályán is sok a másodlagos feladat, ami mindenképp jó. Az fps felmegy 50 fölé is...kb. 35-45 az átlag 1680x1050 high-ba. A grafikába eddig hibát nem találtam. Nagyon igényes munkának látszik!
-
Beowulf_78
addikt
1680x1050 High (az az itt már "játékos" beállításnak hívják) 25-45fps között van Vista X64 alatt az első pálya első csekk pontjáig. Szóval XP-n még gyorsabb lesz.
Intro beszarás jó lett, a szinkronok szintén zseniálisak, jóval élethűbb a játék összképe hangulatilag mint az első rész....eddig tökéletes! Jobban használja a 4 magos procit is.
Basszus...és pont ma kell átszerelnem a proci hűtőt. -
Beowulf_78
addikt
Uraim!
Tisztelettel jelentem, már itthon "figyel" a Warhead!
Most értem haza, megnézem mit szól a Vista X64-hez...ahogy van valami +infóm, mindenképp írok.
-
Beowulf_78
addikt
Valamit nem értek. Ez a hiba miért csak a 280-as kártyákkal van?
Elvileg u.a. a hardverünk, mégis Pistinél, _core-nál, és nálam is hibátlanul működik 260-as kártyákkal. Elég furi, miért van máskép a 280-as kártyáknál.
Biztos nem az SP3 a gond... mivel Lara SP2-vel nyomja. Nálam meg SP3 is telepítve van és müxik a "power saving".
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
Okés fater! Megfogadom a tanácsodat!
Hűtő ügyben nem beszéltünk össze, szóval egyezik az izlésünk.
Nem a nikkelezés miatt vettem 1,5k-val drágábban, hanem mert feketében nagyon egyedi. Ha pedig jönne a TR-nak jobb hűtési megoldása, akkor könnyebb eladni, egy (már nem kapható) Limited Edition hűtőt.
Lara: Értem én.
Nem akarom és nem is fogom tudni a kártyádat teljesítményben megelőzni
, de közel leszek hozzá sztem.
10-15%-nál nem várok nagyobb különbséget. Persze 1680-ba, azonos proci sebességen...
ImI87: Gyárilag köztudott hogy minden TRUE felülete pocsék, és alap hogy polírozni kell. Az enyémnek se volt annyira rossz, de a nikkel réteggel+a szürke alu réteggel kizártnak tartom a jó hőátadást. Egyszerű fizika. Réz a rézzel. Ennél jobb nincs.
Meg az sem elhanyagolható, ha 1x már a procidat megpolíroztad, utána mindenképp bármilyen hűtőt teszel rá, políroznod kell, mert ha nem, lehet jóval rosszabbul fog érintkezni az egyenletlen hűtő a polírozott IHS-el.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
schwartz #5293 üzenetére
De illeszkedett volna az IHS. De már nem fog. Már a réznél tartok a polírban.
A hűtő alja is be volt vonva egyébként, de szemre is egyenletlen volt a hűtő felület, mint általában a TRUE-nál. Egy ilyen szintű profi hűtőhöz tökéletesen sima felület is kellene. Gyárilag, nem utólag júzer által polírozva -
Beowulf_78
addikt
Bár nekem "csak" a 192SP-s változatom van, de azt hiszem leveszem az aprók közül ezek után! Kell a f@szomnak 280.
Az meg cseppet se érdekel hogy 1920-ba, 2560-ba mit megy a 260 és a 280.1680-as felbontásra vettem. Ebbe pedig meghúzva hozza az alap 280-as teljesítményét simán.
Engem ez érdekel.
Mint ahogy Oszinak 1920-as monitorja van, őt az a felbontás izgatja, Pistit az 1280...stb. 1 biztos. A GTX 280 és 260 között nincs akkora űr, mint annó a 8800 GTX és GTS között. Ez az nV hibája, természetesen a mi javunkra, hogy teljesítményben ennyire közel engedte a 260-at a 280-hoz.
Árban viszont nagy felárat kérnek a 280-ért, ami nem indokolt.
Amúgy 1920-ra és 2560-ra 4870 X2-öt vettem volna, bár ez csak az én véleményem.Esetleg 4850 CF, 260 SLI. Az 1 GPU-s megoldások elfogynak 1920 felett. Ha a mostani játékokkal még nem is, de az új játékokra nagyon kíváncsi leszek, hogy mire lesz elég egy 280 full HD-ben.
Egyébként vettem ma egy új proci hűtőt. TRUE Black 120 Limited Edition-re esett a választásom (nikkelezett, ami állítólag jobban vezeti a hőt). Beszerelve még nincs, mert a polírt holnap tudom csak befejezni, 1000,1500 papír híjján. Nagyon kíváncsi leszek mit fog tudni a gyakorlatban az Infinity-hez képest.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Kolondrum #5208 üzenetére
Abu85-nek igaza van, a kivárás most a legjobb dolog amit tehetsz VGA fronton. Most van a "vihar előtti csend", ami kb. még fél évig fog tartani....a legnehezebb dolga most azoknak van, akik nem fél évre akarnak VGA-t venni, mert az anyagi lehetőségeik behatároltak erre a célra. El kellene döntened te hová tartozol. Játékosként, igényesség terén, ill. anyagilag. Ha fullon akarsz játszani a most debütáló újdonságokkal attól tartok cserélned kell még ha csak 5-6 hónapra is. Persze ez a legköltségesebb, viszont így fogsz a legjobban szórakozni, a legjobb minőségben. Ha megtartod akkor kompromisszumokat kell kötnöd a minőség terén, az esetleges újabb játékoknál, viszont anyagilag így fogsz a legjobban járni. Bár ez se biztos. Most 25k egy 8800 GTX, Q2-ben meg lehet még érne 20k-t, de olyan újítások jöhetnek VGA fronton, hogy lehet a kutyának se fog kelleni, és akkor még többet buksz, mint az előző verziónál, úgy hogy még a játékok alatt is kompromisszumokat kötöttél. Sztem ez a második kockázatosabb döntés lenne. Én vennék kártyát a helyedben, és élvezném a játék újdonságokat, amiből idén annyi lesz, mint talán még sosem. Bukni mindenképpen buksz. Ha nem foglalkozol vele, hanem elkönyveled, akkor mindenképp könnyebb lesz a döntés. Én vagy GTX 260-at, vagy 4870-et vennék a helyedben, a 8800 GTX-et meg addig adnám el amíg még el lehet viszonylag jó áron.
-
Beowulf_78
addikt
Gyanús...
Sztem valamit variált az nV. Nem lepődnék meg ha a 216SP-s 260-ak nem mennének annyira jól tuningban mint a simák.
A 216SP-n Samsung memó csippek vannak... az enyémen még Hynix. Persze lehet hogy nem fogja befolyásolni a tuningot, ill. az is lehet hogy az alap GTX-eken javítottak valamit ami nem publikus, csak a 216SP-s dolog mögé van rejtve sunyiban, mert ahogy nézem minimális a különbség az alap GTX 260-hoz képest, tehát értelme nem sok. Feltéve ha tényleg a sebességnövekedés miatt adták ki, és nem egy rev.b-s javított kártyát.
Mindenesetre furi, hogy lecserélték a memó csippeket, mert nekem a Hynix-ok 2500mhz (140GB/s) sebességen szaladgálnak 24/7 stabilitással, szar márka ide vagy oda.
-
Beowulf_78
addikt
Ne is vegyen senki BFG-t, kurva szar, és nem is megy jól...
, elég ha nekem, meg _core-nak van. Ne legyen máá belőle "tucatkártya".
-
Beowulf_78
addikt
Lehet driver gond, directX gond, játék beállítás, VGA beállítás, és hardveres is. Nem normális a hullámzás. Nagy valószinűséggel a Vsync nem fogja megoldani. Sztem driver gond lesz.
[Nahelem info]
Ha ez igaz, akkor kétlem hogy ilyet fogok venni. Visszatérek a jó öreg AMD-hez... -
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #5133 üzenetére
Ez sztem nem így van.
A V-sync annyira limitálja az fps-t ahány hz megy a monitor. Mivel a játéknak "várnia kell" a monitorra ha V-sync be van kapcsolva. Valami olyasmi a lényege hogy az új frame-et csak miután az előzőt befejezte, rajzolja ki, és nem "esik szét" a kép. Ez is egy képjavító eljárás, bár én nem nagyon tapasztaltam még jobb képet ha be volt kapcsolva, mert ha ki van lőve nálam nem szokott "szétcsúszni" a kép.Persze lehet hogy valakinél számít, én jobban szeretem kikapcsolva hagyni. Bár néhol azért észrevehető hogy "törik" a kép, engem nem zavar, mint ahogy rajtam kívül sokan másokat se.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #5130 üzenetére
Úúúú bazz. Pár nap és itt a Warhead.
Pénzem lesz megvenni, de ha GTX 280 csere lesz közben, akkor vegye meg a f@szom.
Minden nem megy egyszerre.
Lehet megveszem a hőn vágyott kormányt, akkor is csúszik az eredeti Warhead project. Egyenlőre.
Addig lehet nyomom a GOW-t...
Az legalább beállítható gányolás nélkül is 1680-ba.
Most vettem észre hogy ennél a játéknál is zöldellik a logó..Kíváncsi vagyok menyi lesz az FPS full-full-ba.
-
Beowulf_78
addikt
Nekem mondod? Mielőtt feltettem utánaolvastam...tök jó dolgokat írtak. Mondom akkor kipróbálom. Először nem akartam hinni a szememnek hogy feljebb nem lehet állítani a felbontást. Aztán arra gondoltam lehet így is szép lesz...szép a f@szt! Egy rakás sz@r a grafikája.Lehet a játék maga jó, de ez így nekem nagyon illúzióromboló volt.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #5124 üzenetére
Azért mert árulom...nem jelenti azt hogy én nem maradok.
Nem olyan áron adom amire pikk-pakk rá fognak csapni. Akkor 55k-ért tettem volna fel.
Addig árulom amíg lesz pénzem a különbözetet kifizetni egy esetleges másik kártyára.
Lehet berágok és megveszem a Driving Force Pro kormányt és akkor marad a 260....Nem akut a csere. Nem véletlen választottam ezt a kártyát.
-
Beowulf_78
addikt
Hát lehet 4870 X2 is belőle, meg lehet 280 is...
De ha marad az se baj. Meg vagyok elégedve a teljesítményével. Ha elviszik jó, ha nem úgyis jó.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
Nah...úgy néz ki a 740/1460/2500 stabil.
GPU több óra Crysis után se ugrott 72-73 foknál magasabbra.
Igen jó "cumó" van ezen a BFG OC-n. -
Beowulf_78
addikt
válasz
biggamer #5071 üzenetére
Nem erről van szó...végiglapoztam. Vártam hogy akkor melyiket tehetem fel ha cserélni akarom. Elfér itt, csak félrevezetett, célszerű GT200 topikba ilyen jellegű hsz-ből olyat betenni ami azért vonatkozik a GT200-ra.
Ennyi. Jó hogy linkeled a friss híreket, de ezt a VGA hűtőtesztet mindenhová betehetted volna csak épp ide volt felesleges. G80, Ati 4xxx, G92 topikba is aktiuális a teszt....annak meg nem sok értelme hogy végiglapozom, hogy ez is jó, meg az is, aztán kiderül hogy tök mindegy melyik lenne jó mert egyiket se tudja feltenni egyik GT200 tulaj se.
4870 tulajok szted ide fognak jönni olvasni? Sztem nem. Az meg a másik, hogy ne azért tedd ide be mert a többi topikba elveszne. Mert akkor a végén ez is olyan topik lesz amiben el fog veszni egy hasonló link. Remélem érted mire gondolok. -
Beowulf_78
addikt
-
-
Beowulf_78
addikt
Áááá. Az kacsa sztem. 1 kártyáért állnának át az 55nm-re? A legnagyobb blama lenne.
Aki ilyet elhisz, a szakmai hozzáértése is megkérdőjelezhető.
Azt meg megint csak kizártnak tartom hogy a 40/45nm az 55nm-rel készülne párhuzamosan. Ennyi pénze (még ha ez kétségtelenül sok is), még az nV nek se lehet.Annyi történt hogy ezekkel a hírekkel egy kicsit megmozgatták az állóvizet, az nV körül. Sztem semmi több. Jön majd a javított 260 (GT 206), bár nem hinném hogy 55nm-en.
De ha mégis, akkor 2009 Q3 előbb biztos nem fognak csíkszélességet váltani.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
biggamer #4998 üzenetére
Warezba ki fogom próbálni, és ha tetsztik, és tényleg olyan lesz, mint amilyennek írják, támogatni fogom a magyar fejlesztő brigádot egy eredeti példány megvásárlásával!
Úgy érzem, hogy a magyar srácok nagyot alkottak, és büszkék leszünk rájuk, és szerte a világban a többi gamer is!
Ennek az lehet az előnye, ha tényleg jobb lesz mint az első rész, lehet a fiúknak be fog indulni a szekér, és több felkérést is fognak kapni... -
Beowulf_78
addikt
Számít a memória sávszélesség is, bár a GPU/SHADER többet....a 2300mhz bőven elég mindenre, ha akarod nézd meg feljebb is. 2400mhz-et is simán tudnak a 260-as kártyák.
Nekem 2500mhz-en 140GB/s a memó sávszél. az alap 111GB/s képest. Ez azért már számít.Persze ha bírja akkor jó a 2400 is. Ki kell tesztelni.
-
Beowulf_78
addikt
Megint csak azt tudom mondani hogy nem olvastál vissza kellő hatékonysággal.
Fél napja sincs hogy leírtam hogy a GPU : SHADER arány max. 1 : 2.
3dmark meg nem stabilitás tesztelő progi. Az életbe nem tudod meg stabil e a kártyád, max ha már nagyon túl van húzva valami. 2-3 napos történet az is, hogy GPU maximum overheat-re ott a Furmark. 6000sec alatt ha nem fagy nem melegszik túl, akkor már csak a shadert, és a memót kell belőnöd. Én azt mondom 700/1400/2400 jó lehet akár 24/7-re is. Shader, és memó tesztre ajánlom a Crysis-t...ha gond van ott elő fog jönni.Hátránya, hogy több órát kell tolni a game-et hogy az esetleges apróbb hibák is kiütközzenek. -
Beowulf_78
addikt
Dehogy kell cserélni!
Bár ha tele vagy....cserélheted. Szvsz. a lényegesen magasabb órajel kizárt lesz, nem fog ennyire melegedni, a több SP meg... véleményem szerint össz. 5-10% lesz gyorsabb az alap GTX-nél. Ezért akarsz cserélni? Ez a kárty csak a 4870 vs. 260 csatájáról szól, hogy az nV-é legyen az "utolsó szó". Presztizs. Semmi több.
Ez a kártya vígan kihúzza 2009 Q1-Q2-ig amikor is elvileg jön a GTX 280 utódja 40nm-en. Ha jön... na ezen a ponton lesz érdemes cserélni aki mindenképp cserélni akar! -
Beowulf_78
addikt
Van egy jó hírem..... Far Cry 2-vel kapcsolatban. [link]
Sponsored by.... nVidia!Ott zöldellik a lap alján!
DUNIA ENGINE
"The Dunia Engine was built specifically for Far Cry® 2 by the award-winning Ubisoft Montréal development team. It delivers the most realistic destructible environments, amazing special effects such as dynamic fire propagation and storm effects, real-time night-and-day cycle, dynamic music system, non-scripted enemy A.I. and so much more…"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest