- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Na így már nekem is leesett a lényeg!
Azt hittem a két táp egy kategória.
Nem akartam félreinformálni senkit.
A jövőben meghagyom ezt a témát inkább neked vagy Qru-nak.
Ezen felbuzdulva szerzek kölcsönbe egy konnektoros fogyasztásmérőt és meg fogom nézni hány wattot húz ki a gép a falból terhelve és idle. Van egy olyan (lehet téves) elképzelésem, hogy 250-300w-nál nem húzhat többet terhelve. Ennek akarok a végére járni, mert határon hajtva én sem szeretném hosszú ideig gyötörni az enermaxot. Egyelőre a 260-al terhelés alatt sem vettem észre hogy jobban melegedne vagy jobban pörgetné a ventit a táp. -
rup1u5
nagyúr
Még mindíg nem értem mit akarsz ezzel mondani.
Azt hogy sokkal szarabb az ő cooler master 450-es tápja mint az én 420as enermaxom? És hogy ne tegyen mellé egy 260-at mert nem bírná el a táp? Nálam megy. Ha valóban annyival gyengébb minőségű lenne az én enermaxomnál az általa linkelt táp és megfeküdne a 260-tól akkor arról nekem nem volt tudomásom. Én abban a hitben éltem, hogy a CM jó tápokat csinál.Mellékesen az hogy kit mi bosszant az egyéni szoc.pol. Azt tartsuk meg magunknak, mert az olyan mint a segglyuk. (senki sem kíváncsi a másikéra.)
Engem pl az bosszant hogy emberek itt a ph-n baromira tudják egymást osztani, oltani és lebaszni. Ha valaki téves infót közöl tudtán kívül azt jó stílusban is helyre lehet igazítani.
Ha így teszek akkor mindenki jól érzi majd magát, az emberek hálásak lesznek és azt fogják mondani, hogy "ő jó fej".Tegye már föl a kezét az aki szeret magáról rossz véleményt kialakítani!
Qru: Sort fogunk rá keríteni!
-
rup1u5
nagyúr
Ha már ilyen kedvesen megszólítottál és tanubizonyságott tettél kiforrott inteligenciádról és kultúrált stílusodrol akkor taníts engem mester!
Mond mi az a jelentős különbség a két táp között ami elkerülte a figyelmemet?Az enyém:
KATTÉn nem látok nagy különbséget a két táp teljesítménye között de te majd biztosan eloszlatod a homályt és csak remélni tudom, hogy ezúttal a normális hangnem is menni fog! Rajta! Menni fog csak próbáld ki!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #14898 üzenetére
Látod mikor reg-eltem?
Nem vagyok ám hülye!Svájcinéger: Nézd meg a konfigomat! Ha az összes cuccomat, húzott procit és húzott vga-t elviszi az 5 éves 420 enermax-om akkor bőven elég lesz az a táp. Ahogy nézem nem is olyan régi kiadás, szóval biztosan erősebb mint az enyém.
-
rup1u5
nagyúr
Sajnos nem tudom kipróbálni másik gépben. Egyetlen ismerősöm van PCI-E-s géppel, annak is ATI-ja van és nem szeretném driver telepítgetéssel szétbarmolni a rendszerét.
Nem hinném, hogy a kártyának lenne baja. Tegnap vagy 3 órát GTA-ztam és tökéletes volt.
Valami driver mizériára gyanakszom de az is lehet, hogy a táp van már határon és néha ingadozik a fesz, bár ehhez te értessz nem én.
Egyébként gyönyörűen szabályozza magának a venti fordulatát.Csak kicsit hangos a Twin Turbo után.
Jött hozzá, tuningoló, ventiállító, monitorozó progit, ugyhogy rivával sem kell szenvednem többet.
Egyelőre több játékkal nem tudtam tesztelni. -
rup1u5
nagyúr
válasz
schwartz #14828 üzenetére
Visszavettem a procit 3700-ra és úgy már sikerült nyomni kicsit a mirrors-al de egy idő után megállt a kép és csak a zene ment tovább. Érdekes, hogy pont akkor állt meg mikor elkezdték szétlőni a sok üveget és beindult a physx. Most kikapcsoltam és majd megnézem úgy is. Furcsa. GTA 4-el meg kb egy órát játszottam most gond nélkül 4Ghz-en hajtott procival. Lehet, hogy a physx kavar be? Elötte egy 4850 volt a gépben. Alaposan lepucoltam mindent de talán az is közrejátszhat.
patyik75: szerintem simán.
-
rup1u5
nagyúr
Nem tudom mi ez.
Gta 4 fut simán gond nélkül de Mirrors Edge első pálya indításakor monitor kikapcsol majd kékhalál. Lehet, hogy a táp kevés neki? Kipróbálom, úgy is hogy visszaveszem a proci tuningot. -
rup1u5
nagyúr
Úgy érzem magam most mint az egyszeri kamaszlány a házibuli utáni stresszes napok végén!
Megjött! Megjött! Megjött!
Végre kezemben a evga 260-as! -
rup1u5
nagyúr
Jelenleg 4Ghz-en járatom a procit.
Mit gondoltok lenne értelme föltornászni 4.2Ghz-re vagy elég lesz a GTX260-nak a 4Ghz is? 1680*1050 -
rup1u5
nagyúr
te aztán vágod a témát. Lassan és tagoltan olvastam de így is keveset sikerült megérteni belőle. Ráhibáztál! Én mindíg aludtam fizika órán.
Sajnos ezek sosem mentek a fejembe. Elvesztettem a fonalat órán a v=s/t-nél.
Minden esetre az már biztos, hogy tőled fogom megkérdezni milyen tápot vegyek ha oda kerül a sor!
Most be van löve a proci 8*500-ra, némi plusz fesszel. Kíváncsian várom, hogy marad-e ugyan ilyen stabil ha mellékerül a GTX.jók az írásaid!
-
rup1u5
nagyúr
Szerintetek elég lesz a 420-as enermaxom az 55nm-es 260hoz?
-
rup1u5
nagyúr
reggelt!
55nm-es evga 260-asról keresek hűtő nélküli képet. szeretném látni, hogy is néz ki a nyák.
ha tud valaki azt megköszönném! -
rup1u5
nagyúr
182.06 -os WHQL jó lesz GTX 260-hoz Vista 64bit alá?
-
rup1u5
nagyúr
kíváncsi lennék mit csinálnak ha nincs cserepéldány valamiből.
végülis megjátszhatod mégegyszer ezt 2év mulva az új GTS-el és majd megnézzük mit küldenek!
csak szólj havernak, hogy tartsa meg a gyilkos lapot és ráépítünk egy vállalkozást!P00By: Így hogy megvan rá a 10év gari, nem igazán érdekel. Most már azt is tudom mi az ügymenet ha gáz lenne. Nyugodt szívvel fogom kihajtani. A 4850-nél paráztam a gari hiánya miatt. Tele is aggattam bordákkal és ez volt az egyik nyomós indok a (vissza) váltásra.
-
rup1u5
nagyúr
Lehet teszek egy próbát vele majd 10év mulva!
Biztos marad nekik raktáron egy csomó a régiek közül.
Pl. nem tudom, honnan szedtek most 2009 márciusában elő egy 8800 GTS 512-őt cserébe a döglött helyett. Ha ideér megnézem. Gyanítom, hogy az is bontatlan új lesz de az is lehet, hogy a 30 napos step-up programban becserélt vga-kat tartják meg ilyen célokra.
Egyébként Ő lesz az. A legolcsóbb, legalapabb evga 216-os.Ott írja is az egyik tulaj, hogy IDLE 35, LOAD 56
-
rup1u5
nagyúr
Nemsokára csatlakozom a topiklakókhoz.
EVGA 896-P3-1255-AR -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Bundás22 #107 üzenetére
Nézd csak!
Mellesleg multhéten láttam médiaMben a kiállított Xbox360 és PS3 valamelyikén Crysis trailert futni. Nem tudom melyik konzolról ment de a grafikán látszott hogy alaposan "konzolosítva" van. Egyelőre elég hitetlenkedve kezelem, hogy valóban meg fog e jelenni. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Bundás22 #100 üzenetére
arról azért ne álmodj hogy 2600XT-n maxon fog menni a farcry2.
szerintem hasonló gépigénye lesz mint a crysisnak. talán picivel jobban odafigyelnek az optimalizációra presztizsből, hogy ráverjenek valamit a crysisra gyorsaságban de nagy különbségre gépigényben nem számítanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drón topik
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Formula-1 humoros
- Sorozatok
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest