- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Micsoda csendes hét...se egy újabb driver... se egy újabb botrány
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #11088 üzenetére
Föleg egy wide monitoron nativban... bár emberünk nem így használja,illetve nem adott...én is 2X-t szoktam ráadni,bőven elég....és elég szép is gyors is marad...
Éppen potolom egy régi lemaradásom... Gears of War.. most tologatom,vegyes érzelmek...mi ebben a DX10?költői kérdés volt...
-
TTomax
félisten
Neki GTX260 van... én rivával beállítottam a ventit,az üzemi hőfok 72 fok körül van,feljebb nem engedem neki... néha fel-fel bug,de még elmegy.. persze,meg van rángatva....
Engem még mindig érdekelne olyan BIOS ami 1.19 Vcore-t ad 3D-ben mert én eddig csak 1.18-at találtam...
-
TTomax
félisten
A lehető legrosszabb programot választottad tesztelésre... a Crysis motorja igen szélsőségesen használja a rendszert,az egyik pillanatban CPU limited van a másik VGA... holott az sem biztos hogy 100% használja őket,sajnos ez így nem mérvadó.Ráadásul XP alatt is másképpen viselkedik,és Vista alatt is... sőt továbbmutatok 64biten meg aztán végképpen kiszámíthatatlan...Mind Radeonon mind Nv-n...
Az pedig igy csuklóból mondom neked,hogy egy Q6600 alapon nem elég egy húzott GTX-hez,még HD felbontás esetén sem... -
TTomax
félisten
válasz
westlake #10766 üzenetére
A 480SP hogy jött ki? Felemás érzésem van... úgy látszik GPU-nak 2XGTX280,viszont memóriából nem fért rá csak 2XGTX260,a végletekig ki van ez hegyezve,csak hogy a 4870X2-t megverjék...gyanítom sok tesztben ki lesz hozva erősebbnek,és tényleg egy picit erösebb is lesz,de gyakorlatilag marketing jelentőséggel fog csak bírni... az ára... hát igen a HD4870X2 fölé lesz kalibrálva szerintem egy 20%-al...hiszen ráirtatják... a "legerősebb"...
Amugy a 448bit miatt (is) fog ez elvérezni....tesztekben jól fog szerepelni,de a gyakorlat majd mást mutat... -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
subaruwrc #10647 üzenetére
Látod milyen buta vagy,gondoltam hogy az aláírásom csipi a szemed
Én azon döbbenek meg,hogy te idejössz,és itt akarod nekünk megmondani miről ,hogyan alkossunk véleményt?
Ráadásul,ha ismernél akkor pont nem nekem írtad volna le ezt a sok szép maszlagotMost én is hozzákezdhetnélek osztani,hogy ha ilyen véleményed van akkor hol vannak a hozzászólásaid a RV670 topicból?Csak költői kérdés volt,tudom eltévedtek a G80-ba...
Ne akard nekünk itt megmondani ,hogy mit írjunk és mit ne,nem áll jól ez neked
Nem ,ne is törd a fejed a válaszon csak még mélyebbre mész.... További szép napot -
TTomax
félisten
Ez a GTA4 oda meg vissza....
-
TTomax
félisten
Statistics
Average FPS: 59.09
Duration: 37.11 sec
CPU Usage: 67%
System memory usage: 67%
Video memory usage: 82%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Very High
View Distance: 32
Detail Distance: 70Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 280
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz -
TTomax
félisten
válasz
ansell #10283 üzenetére
Corsair HX520... amúgy nem tápgyilkos...szerintem márt egy VX450 is elviszi,de ne haragudj nem tudom mit mondtak neked a "tápos" topicban de azért egy VX450 alá én nem nagyon adnám egy GTX260-al....
Amugy én mindig mosolygok amikor mindenki azt bizonygatja,hogy elég ám a 380/400W -os táp...urban legend itt a PH!-n... -
TTomax
félisten
válasz
biggamer #10206 üzenetére
Jajj istenem pont 64bites pistával használtam a CF-et...de jó hogy eladtam...a 8.9-es Catalystig próbáltam,és el sem tudom mondani mennyi baj volt vele...nagyon sajnálom azokat akik emiatt vesznek lapot drágát...Az összes MultiGPU gyerekcipőben jár,mind arról szül hogyan lehet még többet eladni...
(#10207) tome.jr
Sajnos azt a felbontást nem tudom... vagyis a monitorom nem tudja,de most gondolkodok attól még lefutna nem? -
-
TTomax
félisten
válasz
slett27 #10197 üzenetére
A feszt is visszaveszi...
Jó lett volna ha mindenki ugyanazt a tesztet futtatja
Tessék a bench,azt még hogy azért ez Vista alól van...
Szívesen látunk,mert nem a mellkasod verni jöttél ideAmugy igen UT3 miatt van egy 8800GT is néha a gépemben
)))
És bármikor szívesen tesztelek,csak pl most is most értem haza a munkából...
-
TTomax
félisten
válasz
slett27 #10123 üzenetére
Na jó a kolléga VGA-ja nem hétköznapin van túlhajtva
Itt egy szerényebb eredmény,viszont 32bites Vista alatt,ez igy 24/7 beállitás,de szerintem rendben van,kozmetikázni lehetne még,pl aero lekapcsolása és barátai,de szerintem a lényeg így is látszik...mindjárt ujrainditoma gépet és visszaveszem 3ghz-re... mega VGA-t is alapra...[link] -
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #10076 üzenetére
Zotac biosok,igaz ezek 280asok... tud valaki mondani egy helyes dos lemezes flash kivitelezést?
Most nézem az összes Zotac 1.18-at kap... -
TTomax
félisten
Jó fejek vagytok,,,"csináld csak,ha nem egy borért a GTX-ed én is felrakom "
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #10067 üzenetére
Azt tudom,hogy ATI-n ez így ment... de hát itt nem vagyok benne biztos...már ez a NiBitor 5X több állítási lehetőséget kínál...
(#10068) Laraxior
Felmegy ez rá? -
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #10065 üzenetére
NiBitorral nézem igen,ugye leszedtem a gyári BIOS-t és ott a performance 3D-ben a lenyíló fülön 1.18V-t engedélyez...azt hittem van valami trükk,más gyártó BIOS-át meg nem preferálnám ha lehetséges
-
TTomax
félisten
válasz
VinoRosso #10057 üzenetére
Az a baj,hogy a réznek a höleadási képessége nem a legjobb....amit linkeltem xigmatek a hdt-s1283 a top5 quad hütök között van... nekem abban a réz TRUE-ban a 2 kilós súlya nem tetszett...nézegettem én is anno,de úgy voltam vele ne csavarja a lapom 2kiló,mégha talán a legjobb hűtő is...na de a legjobba viz,föleg ha normálisan meg van csinálva
-
TTomax
félisten
válasz
Rusher #10051 üzenetére
én a 2.21-et raktam fel és rögtön ultra high azaz 6. szintre állítottam telepítéskor ...20-25fps,és a tenger felé nézve 20 alá is beesik,de dzsungelban nagyon sima.Persze én is a látványra voltam kíváncsi,az semmihez nem hasonlítható....most kipróbálom a többi grafikai szintet is,hogy hogyan néznek ki,és mennyire játszható...Vistán ne felejtsétek el az UAC-t kikapcsolni mert másképp nem telepíthető.
-
TTomax
félisten
Ma felraktam az alap crysishoz EZT a modot...olyan képeket láttam,hogy összecsúszott az arcom...
egy év után sem tudja megverni semmi ennek a játéknak a látványvilágát....
-
TTomax
félisten
az lehet,hogy a lapod szuper hűvös,csak hát a nem a legjobb quad hűtő... sőt sajnos a zalman fénye már nagyon régen megkopott...amúgy meg ha felraknád a házad oldalát és normális kereszthuzatot csinálnál akkor nem melegedne se a NB,se a SB,bár lehet akkor házat kell cserélned,az biztos nem egészséges a nyitott ház...
-
TTomax
félisten
Szerintem akkor sem szerencsés a "keresztbe" szellőztetés,ugyanis ez a légmozgás pontosan merőleges a házakban általában uralkodónak...persze azért jó lett volna ha emberünk ír egy laptípust,vagy esetleg kitölti az adatlapját... talán könnyebb lenne tanácsolni az északi híd miatt...persze azt sem ebben a topicban
-
TTomax
félisten
Quad alá normális lapot kell venni,azon van normális hűtés... P45 vagy X48,és ha egy értelmes házba rakod be akkor mindegy merre fúj a CPU hűtő...Nekem ne cirkuláljon odabenn semmi,hanem azonnal menjen kifelé..,főleg az a meleg amit a CPU termel mert az nem kevés...
És ha megnézted volna a linkelt képeket akkor láthatod,hogy 35 fokos az északi híd,pedig nem fúj rá semmi...csak a házban uralkodó kereszthuzat... bőven elég... -
TTomax
félisten
válasz
Casanova* #10009 üzenetére
Had ajánljak én neked egy CPU hűtőt...Xigmatek HDT-S1283
És hát ezt tudja IDLE
3.6Ghz 5perc Everest CPU stability tesztTáp Corsair HX 520/HX620 vagy TX650.... ezek mind elegek... nézz bele s gépembe a HX 520 mindent elvisz rongyá cibálva...
-
TTomax
félisten
Igen,én is szívom a fogam,más ennyiért egy egész gépet vesz,arról nem is beszélve hogy,suly üresen 23Kg az ajánlott táp 1KW, ami megint 140 font pl a zalman moduláris tápja...mondjuk rászánnám ha tudnám hogy ez maradéktalanul működik...de nagyon kevés tesztet találok róla amit user készített.A hardware oldalak véleménye meg nem érdekel,mert az arról szól ,el kell adni....
(#9889) VinoRosso
A fogyasztás nem mérvadó ebben a kategóriában,engem a hűtési teljesítménye érdekelne.Pl én olyat láttam képen hogy a CPU blokk talpa deres volt...az érdekelne mit csinálna a quadomon... amúgy ha jól tudom nem bővíthető a rendszer,egy vízhűtés meg igen...csak azt is bekalkulálom,hogy kezdőként biztosan melléfognák néhány helyen... és az megint csak viszi a pénzt...(#9888) aram01
Evidens hogy GTX260,erősebb mint a 9800+,és nagyon sok tartalék van benne,ha tudsz akkor 216sp-et nézzél...
-
TTomax
félisten
Most néztem meg a BIOS-m 1.18Vcore-t ad a GTX-nek,tudja valaki hogy lehet 1.19-et adni neki?Lehet csak én vagyok a figyelmetlen de NiBitorban nem láttam,söt ha lehet még többet adnék neki...Direkt ezért vettem egy floppy drive-t és a DOS lemez is készen van,csak alig van rá idöm...azt hiszem amugy le fogom vizezni az egészet... bár most láttam egy kompresszoros házat LGA775/LGA1366 kompatibilis,igaz kicsit drága
Nem tudom mennyire hatékony hűtés lenne ez,de elég szerelmes lettem belé... 460font...[link] -
TTomax
félisten
válasz
tome.jr #9872 üzenetére
Nyugi,ne sértődj meg.Jó banda ez,csak most "megjött nekik "
Amugy itt mi elég sokan vagyunk akik csalódtunk a Multi GPU-s megoldásokban... kinek 3870X2-je volt kinek GX2-je és pl nekem előtte 4850CF-em.Itt az egy általános nézet,hogy egy kártyád legyen,de az normálisMost,hogy te mire használod még,és miért van SLI-re szükséged azt csak te tudhatod.Ha téged ez így most kielégít akkor minden rendben van,hiszen ezért vetted
Azért megnéznék egy-két eredmény sima SLI-ben a két gtx280-al,mert nagyon gondolkodom egy X58-as lapon meg még egy GTX-en
Bár gyanítom,ha a jobban kiforrt CF-el nem voltam megelégedve akkor az SLI-vel sem leszek.Egyenlőre ezt tart vissza.....Amúgy isten hozott a GTX klubban
-
TTomax
félisten
Hát én most hogy meglepődtem...a CoD5 jobban megy vista32 alatt mint XPSP3 alatt....és nem csak ez megy jobban... úgy látom sokat fejlődött a vista és hozzá a driverek... mire teljesen jó lesz itt lesz a végleges win7... hiába kell a pénz az MS-nek...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #9663 üzenetére
-
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
A 180.48-tol megtáltosodott a gépem... CWH.én még sosem láttam tengerre nézve 80fps-t.... amúgy 60 élsimi nélkül...4x-el 40fps...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #9511 üzenetére
Igen,igen...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #9509 üzenetére
Az CUDA driver.. a 180.60...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #9504 üzenetére
Jól van ez így.... ha Schwartz-nak nem üzen vissza vagy nem tetszenek a feltételek akkor egyértelmű,,,,
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #9431 üzenetére
Hét csak az NFS csodát teszteltem le vele... de 20FPS-es diavetítések voltak ott ahol a 180.48-al 60fps...
-
TTomax
félisten
Na mi van ezzel a 180.70-es drivrral? nem merem felrakni,mert az utolsó whql nagyon stabil...
-
TTomax
félisten
válasz
tzsolesz #9230 üzenetére
Mi meg megkérnénk arra,hogy a moderátori hajlamaidat ha feltétlen nem fontos akkor ne ebben a topicban éld ki.
Ha valamiért ez mégsem menne,(hiszen emberek vagyunk) mégsem törünk pálcát a fejed felett mint ahogy azt te tetted,viszont ebben az esetben ha kérhetnénk akkor tedd "OFF"-ba...
Reméljük kérésünk teljesítése egy "őstagnak" nem okoz gondot...Tisztelettel a "GTX tulajok..."
-
TTomax
félisten
Ezt toltuk a hétvégi lanpartyn.... ez valami állati a végén mi is zombik lettünk... level 20-ig jutottunk hárman,de úgy,hogy mindhármunknál volt lézer,meg kettőnknél az 500 löszeres gépágyú... a 20 szinten egyszerűen elfogyott a lőszer ...és ahogy elfogyott úgy estünk el mindhárman... félelmetes hétvége volt,próbáljátok ki ha van rá modotok... ajánlom...
-
TTomax
félisten
válasz
Cyberpunk #9224 üzenetére
Esély,az nem sok van rá....
A core IE7-hez rögtön kell egy 300fontos alaplap ,meg egy 300 fontos DDR3-as RAM ami low-feszes,és akkor arról ne is beszéljünk hogy a csak az EE procit szabad megvenni ami kb 850-900 font.Akkor ez combo kb 10-20%-al lenne erősebb mint a mostan cuccom,persze játékokban HD felbontás felett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest