- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
VinoRosso #9754 üzenetére
Hát így konkrétan nem tudom de 1920x1200ben 8xQ, highon nyomtam a Crysist (nem a Wars, nem is a Warhead.... ezek gyengébbek garfikailag,vagy legalábbis jobban optimalizáltabbak) 30FPS alá nem esett,ami azért elég nagy szó,tehát mondhatom hogy a játék folyamatos.
Lehet csinálok egy teljesen alapórajeles (nem AMP!) Crysis Bench-et és a mostani órajeleimmel. Szerintem 5 FPS körül lehet
De először a 800MHz-es GPU-t akarom megnézni
-
Laraxior
titán
Egy kis eszt után az alábbi órajeleket tudtam magamnak stabilizálni,maximum 45fokos GPU hőfok mellett:
GPU:756MHz
Shader:1566MHz
Memória:2520MHzKicsit ütős eredmény az alapórajelhez képest:
600/756---> 20,6% OC
1300/1566---> 17% OC
2200/2520---> 12,7% OC
összeségében 16.8%-os overclock 24/7re -
Laraxior
titán
válasz
Cyberpunk #9721 üzenetére
valami aTi-s találhatta ki
azt se tudják már hova kapják a fejüket. DX10..hoppá gyöjjön az RV7xx..jajde itt is a DX11 mit is adjunk ki RVXY...
Oszt tessék DX1x-es game meg még seholegyelőre az anagy büdös helyzet hogy a csúcsgame a Crysis. Ha tetszik ha nem. Crysisban pedig még mindig a GTX280 a legerősebb
és a Crysis DX9es...amiről tudjuk hogy elavult technológia.... de akkor miért nem érkeznek a szebbnél szebb gamek? Már több mint egy éve vezeti a listát a Crysis..és még mindig nem tudok más játékot mondani mint a Crysist
Nincs igazam?
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
ilyen lett a kicsike. időközben felment a hőmérséklet idle 36 fokra de passzív vízzel
és csendben is van
-
Laraxior
titán
válasz
killer1203 #9653 üzenetére
csakhogy az E8400 elfogyott
-
Laraxior
titán
rendeltem egy EK blokkot a videokarimra
A Koolance nemjött össze
már csak a hátoldalon levő memóriák hűtését kell megoldanom
-
Laraxior
titán
Nálatok működik az NFSU-ban a szűrés? rátoltam 8xQ-ra...de olyan kockás mindennek a széle... driverből nyomtm,de a game-ben is minden tökig toltam...
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
VinoRosso #9461 üzenetére
.:Vision:. is hasonló árakkal rukkolt elő hasonló garanciával...én már a 2. videokarimat vettem tőle...rendes tag,és hallottam hogy rendesen intézi a garit is. Itt legalább van doboz a cucchoz
Boxos..és bontatlan... asszem veszek pár cuccot egy kis haszon fejében
Egy kis bemelegítés az E8600-al:
19924 -
Laraxior
titán
Köszönet Laudának a linkért
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Szerintem tök felesleges kísérletezgetni a mostani 180as driver verziókkal. Mindenkinek legyen elég a whql verzió...látjátok csak a gond van velük...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #9398 üzenetére
még jó hogy van aki érti a viccet...de az ne is Te vagy
-
Laraxior
titán
kicsúsztam a szerkezstési időből de látszik hogy dolgoztatja rendesen a processzort
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #9389 üzenetére
Nincsen semmi baj a q9550el...csak ragaszkodom ehhez a laphoz. simán tudtam volna használni 4.1GHz-en 24/7ben. Betyárerős proci.
Egy magot használ az NFSU? Én úgy vettem észre a monitorozásnál hogy mind a 4 mag mozgott 50-60%on
-
Laraxior
titán
Undercover megy 50 FPs-el átlagban
1920x1200..minden létező cuccot feltoltam maxra,szaggatás nincsen.
-
-
Laraxior
titán
Érkezem rögtön valami finomsággal
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Csatlakozom a héten
láttátok az aprót? GTX280 AMP! eladó
elvittem
azt rebesgetik eléggé tuningos példány a kicsike -
Laraxior
titán
Lehet visszatérek...
van az apróban egy vizes GTX280 TOP...
-
Laraxior
titán
Van olyan GTX280 amelyiknek a GPUja 1.19V-nál többet kap performance 3Dben?
XFX XXX editionja talán...Csak megerősítés kellene...
-
Laraxior
titán
válasz
Cosmic Gate #9139 üzenetére
Nekem ez volt a max:
772/1623/2588MHz
és nem is volt ilyen idő mint most -
Laraxior
titán
válasz
Cosmic Gate #9136 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
Casanova* #9035 üzenetére
alapon menni fog..de mihelyst felkapcsol 3d performance órajelekre a videokártya..be is szippant vagy 250Wot
Mellette a quad is bezabál több mint 100Wot... és a többi cuccod... Lehet elviszi,de szerintem ne centizd ki... nem éri meg. Elpukkan egy kondi a tápban..lehet viszi az egészet...
-
Laraxior
titán
Valamennyire...mert 8800 Ultrával meg 12558 lett...Q6600al. Egy ezressel csinálhat többet a GTX280 AMP! mint egy alap 8800GTX. 500 körül lehet a különbség két alap GTX között..8800 és 280. Ejj gyerekek még mindig jó kártya ez a G80as széria
Henk: a gyárilag OC-s kártya több feszt kap..ennél fogva jobban is melegszik. 1.19V-ot kapott a én GPU-m..míg az alap GTX280 pedig 1.16V-ot..valószínűleg ezért lehetett jobban is húzni az AMP!-ot. a ventivezérléshez nem nyúltak... ugyanaz mint a simán. 8x foknál kezd el tekerni a venti...
-
Laraxior
titán
Érdekesség:
Futtattam egy 3dmark06ot alapórajelekkel. és mikor elmentettem pont alatta volt a mappában a GTX280 as eredmény is..mindössze 100 pont különbség voltHúzva lesz vagy 3-4 ezer pont különbség
Hozzátartozik hogy az Q6600al készült 2.4GHz 8MB L2
ez meg Q9550 2.83GHz 12MB L2 -
Laraxior
titán
válasz
slett27 #8937 üzenetére
Meg kellene nézni melyik van a legjobban meghúzva gyárilag..mert az kap a legtöbb feszt
és ugye amelyik legtöbb feszt kapja azt lehet a legjobban húzni
Én az AMP!-ra szavazok... de nem ismerem az órajeleket.
Egyébként újra normális VGA tulaj lettem..G80 power még mindigEVGA 8800GTX
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #8899 üzenetére
Akkor úgy fest kezet foghatunk
-
Laraxior
titán
válasz
Dark KillerX #8780 üzenetére
szép,meg jó...de nem kell isteniteni...mert az X2-knyomába sem érhet... sajna még a GTX280 sem
hiába va 3 a 2 ellen... magok szerint ugyebár mindjárt fordul akocka és 3 vs 4 lesz...
3dmark06 Hall of Fame-ben is max 1 vagy két eredmény van GTX280 triSLivel..a többi mind X2vel van.
-
Laraxior
titán
válasz
biggamer #8715 üzenetére
Hmmm..lehet még egy ilyent be kellene szereznem
De már gyógyulófélben vagyok a hardvervásárlási kényszeremből
jaja...holnap megy a DQ6-ért..és P35 lapom másfél évig volt..asszem ez is meglesz addig kb. Ramis va már bőven,azt már megvettem... a videokari meg érkezik... azt majd cserélgetem... kb ennyi. A procim is e fogom adni, a Q9550et... elég lesz valami gyengébb helyette..
-
Laraxior
titán
válasz
HoReSz1975 #8665 üzenetére
Nekem Zotac volt... Ment mintha kötelező lett volna neki,vízzel sima ügy a 800MHzes GPU
(alapon ugye 600, a GTX280nál)
Szerintem olyan mindegy. ézz utána neten melyikhez mit adnak. Mindekettőhöz jár teljes game,matrica, kábel stb... ha nincsen különbség nézd meg melyiknek szebb a doboza
Mindegy tényleg. Gar ugyanannyi ilyen kártyáknál 3 év...vagy legalább 2.
-
Laraxior
titán
válasz
HoReSz1975 #8663 üzenetére
annyiban jobb hogy nem két GPU
így nem kell SLi-zni,ha esetleg valamelyik game nem támogatja
-
Laraxior
titán
válasz
HoReSz1975 #8661 üzenetére
nem..Ha XP-t használsz a GX2 jóval erősebb...még a GTX280nál is... szűrők nélkül persze,ott már kell az 512 bit..és nem a 2x256.
-
Laraxior
titán
válasz
Dark KillerX #8647 üzenetére
az első..egyértelmű
-
Laraxior
titán
egész jól fut a Crysis Warhead a 8600GT-n
1280x1024ben mediumon...nincsen 30FPs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest