- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
Hali all
Jó rég voltam már erre, elég sok új arcot láttok pacsi mindenkinek
Melyik most a legstabilabb driver? Kb 1 éve nem követtem, mert nem volt jó a gépem
-
Bulitt
addikt
válasz
Sziszifeca #23060 üzenetére
Az én GTX260-m először egy FSP 450PNF hajtotta minden gond nélkül. A gond csak annyi volt, hogy valamiért összegerjedt a táp a vga-val és erősen ciceregni kezdett maga a táp. De nem melegedett, és nem pörgött fel a venti alatta.
-
Bulitt
addikt
válasz
kicsipapucs #23022 üzenetére
Természetesen a hűtőt, és a velejáró egyedi vrm részt
-
Bulitt
addikt
válasz
kicsipapucs #23013 üzenetére
Henk Logoutja AC GTX280
-
Bulitt
addikt
Most pont bele futottam egy olyan témába, ami nektek nem olyan lényeges mint a teljesítmény. Van akinek megfelel a gyári hűtés (ami jelen esetben a tégla forma nekem is tetszik), de nekem nem jött be az a hőmérsékleti érték, és a vele járó zaj szint amit hozott. Én érzékeny vagyok a gép belső kinézetére, és ezzel egy időben a hőfokokra és a zajra is. Tehát nekem egyértelmű volt, hogy le fogom cserélni a hűtőt, és nem bántam meg. Kártyát pedig mostanában nem terveztem cserélni
De ha rákeresel az eddigi bejegyzéseimre töltöttem fel képet a gyári hűtő értékeiről, meg mikor lecseréltem a hűtőt. Egy szóval, megérte!
A BIOS flash az a tevékenység, amibe én nem megyek bele
Tuning oké, meg hűtőcsere, de bios-ba soha nem turkálok
-
Bulitt
addikt
Hát nem tudom, de az én white fülemnek a 2d-s hűtése is igen csak hangos. De ez nézőpont kérdése. Arról meg akkor ne is beszéljünk, hogy 80-100% felé a hangja felér egy 1200W-os porszívóval
Eladásnál pedig nem fogok már ilyenen filózni. Adom a kártyához
De ha nem kéri, akkor vissza rakom a gyárit rá, apróba meg elfér a hűtő
-
Bulitt
addikt
érdekes fogalom, hogy elhalálozhat, mert lassan 2 éve az AC GTX280 hűtő van a 260-on és köszöni jól van. Azt aláírom, hogy nem egyszerű feladat leszerelni a gyári hűtőt, de teljesítményben és főleg zajszintben veri a gyári hűtőt. Amint látom, itt a többségnek nem ér meg annyi macerát, mint amennyi előnyel jár
-
Bulitt
addikt
válasz
The Lord #22923 üzenetére
Az SLI két kártya közt osztja meg a számítási feladatokat. a Physx pedig egy kártyára bontja le a látványt, és egy kártyára a mozgást. Ez lenne a hivatalos. De mivel a Physx nem hozott olyan látható eredményeket, a játékokban (csak szintetikus tesztekben 3d mark ilyesmi), ezért nem is nagyon használják már. Aki ilyenbe gondolkozik az inkább SLI-t rak össze valami két olcsóbb kártyából. Jelen esetben mondjuk két darab 260-as, már jó alap egy SLI-nek. Szerintem
Plusz jött a DX11 ami a physx terén többet nyújt már, mind látványban mind pedig mozgási effektben
Persze a guruk javítanak ha nincs igazam
-
Bulitt
addikt
Üdv az uraknak
Vissza- vissza nézek azért a totyikba, bár jelenleg a gépem még darabokban
Mindenkinél jól szolgál a 260/280? Az enyém köszöni jól van a szekrénybe
-
Bulitt
addikt
Mindenkinél megállt a kártya, hogy senki nem ír?
Sajna nekem most nincs asztali gépem, így nem tudom kipróbálni az új drivert
-
Bulitt
addikt
válasz
Laraxior #22243 üzenetére
Köszi
Az én 260-as kártyámon egy AC GTX280 hűtő van, és nagyon jó. KB 20 fokot vert a gyári hűtőre, és szerintem ez a legjobb vétel ilyen kártyákra. Csak azért kérdeztem, hogy rá megy e, mert akkor akinek alacsony profilú hűtő kell (AC nem ilyen
) annak jó lehet a musashi is a gyári helyett. Ha esetleg kérdeznék tőlem, legalább már ezt is tudom
-
Bulitt
addikt
válasz
Laraxior #22227 üzenetére
Szóval akkor azt mondod, és szerinted is a Musashi rá megy a GTX260-280-ra, de mivel kifejezetten nem ehhez a kártyához tervezték sok előre lépést nem lehet tapasztalni? A zajszint az oké, hogy kevesebb lesz, de a hőleadás csak mérsékelten, nem olyan nagy mértékben mint az AC GTX280 hűtőjénél, amit kifejezetten ehhez a kazánhoz terveztek?
-
Bulitt
addikt
válasz
Bulitt #22224 üzenetére
Lejárt az időm
Ellenben a Scythe Setsugen jó a GTX-re
Laraxior: Erre találták ki a Scythe VGA Chip Heatsinks-t
Szerk.: De melyik 260-ra? a 65nm vagy az 55-re megy fel? Vagy mind a kettőre? Mert ez új nekem
-
Bulitt
addikt
válasz
norbitális #22106 üzenetére
1650-be toltam, és ment gond nélkül
-
Bulitt
addikt
válasz
kasa85 #22046 üzenetére
Nem tudom, de én az P5Q-Pro lapnál, az alsó slotba használtam a GTX260+AC GTX280-as kombot, és be tudtam dugni a 90 fokos sata kábelt, hiszen ennyit enged mozogni a kártya. Bedugod a sata kábelt meg a többit, a VGA-t pedig be paszintod a helyére. Nincs itt semmi gond, elfér alatta, és még meg is támasztja a kártyát.
[link] Jobb alsó sarok
-
Bulitt
addikt
válasz
Dominiator #22031 üzenetére
Nincs
No.1
-
Bulitt
addikt
válasz
alibaba78 #21889 üzenetére
Érdekes egy reakció, főleg azért mert ATI-ról váltottál. A gond szerintem jelen esetben nem driver, hanem kártya azon belül is szerintem bios-ban keresendő.
De lehet én mondok hülyeséget
popey: nekem alapból volt meleg. Jó lehet játékok alatt nem volt ilyen meleg, de furmark alatt biztosan
-
Bulitt
addikt
Mekkora gond az, ha nem egy márkából való a két kártya? Az enyém az Leadtek ami várhatóan lesz az pedig Gigabyte
-
Bulitt
addikt
válasz
jenő45 #21863 üzenetére
Hőmérsékleti értékeket néztél? Gyári hűtős? Mert akkor lehet túlmelegszik a kártya és lekapcsolja magát.
Jonas: Ha olyan játékot teszel fel, ami Physix-es akkor felteszi mellé a drivert ami kell. Ha egy másik kártyát is beteszel, akkor illik drivert frissíteni, vagy reinstallálni
-
Bulitt
addikt
válasz
Bulitt #21855 üzenetére
Ez volt az utolsó mérésem. Innen a topikból vadásztam, mert jól emlékeztem, hogy felraktam
Innentől gyári órajelekkel használtam, mert az akkori tápom nem nagyon csípte a kártyát
-
Bulitt
addikt
válasz
rup1u5 #21853 üzenetére
Hát sajna képeket nem tudok mutatni, mert az az asztali gépen voltak, ami jelenleg nincs. Laptopról tolom.
Ha jól emlékszem a 89fok GPU és 100fok VRM olyan 50%-ot eset szóval idle 30-35fok load 40-50fok. Természetesen ezt még a téli időszakba mértem.
Tuningban a gpu-ra emlékszek az 602->745 volt és nem emeltem feszt
-
Bulitt
addikt
válasz
rup1u5 #21837 üzenetére
A hülye állatja
A csavarral lehet fixálni a memória hűtőt. Nem fogod agyon húzni a csavart, de meg tudja tartani a ram hűtőt. De az észrevétel jogos, nem a legjobb megoldás az a hűtő lemez. Én egy Scythe VGA Chip Heatsink vettem pluszba, és azzal egészítettem ki a VRM részt, mert oda is egy vékony kis lemezt adtak.
Itt van az enyém képekben
-
Bulitt
addikt
válasz
TTomax #21508 üzenetére
Sziasztok
Vissza tértem egy kicsit
Lecseréltem végre a tápomat én is, egy Scyhte Stronger 500W 80+-ra. A legújabb modellre, és nagyon meg vagyok elégedve vele
Gyárilag van rajta 2db PCIe csatlakozó és 8pines cpu csati is
Eddig elég hangosan cicerget a GTX260-am mikor játszottam, ez a zaj is sokkal, de sokkal halkabb lett
-
Bulitt
addikt
-
Bulitt
addikt
válasz
JONAS77 #20126 üzenetére
A por ami rá telepszik a kártyára, illetve a többi alkatrészen megtelepedő por a meleg hatására képes hirtelen elhitetni az emberrel, hogy valami gáz van
De ha nem tapasztalsz olyat, hogy leesik a teljesítmény low3d-re vagy hibádzik a tesztek alatt a kártya akkor nincs gond.
De a legbiztosabb az lenne ha legariztatnád, mondván működés közbe megállt a ventilátor
-
Bulitt
addikt
válasz
JONAS77 #20124 üzenetére
Hát ha a slot megfeketedett akkor az igen csak szép lenne, de lehetséges.
Szerintem a gyártók is úgy terveznek hogy egy max érték és +10mp e fölött, kb olyan mint a hangszóróknál
Szerintem nem lett baja, de ha lett volna valami azt érezted volna. Azért ott ha valami meg ég, akár a slot akár a nyák, az szagot hagy maga után
-
Bulitt
addikt
válasz
Tiesto22 #20115 üzenetére
Ezt szerintem ne próbáld ki
Nekem egyszer megakasztotta egy cd-tok - Nincs házba a gépem
- a ventit és nem vettem észre, simán ment 2d-ben is 50-60fokra. A lényeg ahogy már többen is mondták a vrm oldal. A GPU bírja de a vrm rész már nem annyira, hiszen a gyári hűtő a vrm rész felé tolja ki a meleg levegőt.
Akinek számít a jó hűtési teljesítmény és a hang az vegyen rá másik hűtőt, én is ezt csináltam és nem bántam meg
-
Bulitt
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest