- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz
#92888064 #1390 üzenetére
Nem baj, válaszolok ha nem gáz
Az enyém is ezt csinálta(amíg volt) paráztam én is, nézd a hőfokokat. Akkor kapcsol be amikor már szükséges. Szerintem ezek tuti valami "irodai" vga-k lehetnek
No para amikor hajtják, füttyül a venti rendesen, de ezt gondolom a vevő is tapasztalta. -
aram01
nagyúr
Sziasztok lenne egy kis gondom. Vettem egy Gainward GeForce GTX 650 1GB GDDR5 128bit-es kártyát ő az:[link]
Nos, vázolom a helyzetet: Gépbe beraktam driver fel, öröm. Vettem egy másik vinyót mert az előző haldoklott, W7 fel, driver fel, azaz csak félig mert nem talál az nvidia telepítő hardvert maga alá. Újra raktam a w7-et de még mindig ez a helyzet. valakinek valami ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest