Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BlackSoft #1242 üzenetére
Láttam. De nem most akarom venni hanem később. Mellesleg ha a Ti se veszélyes akkor inkább azt venném, csak nem tudom a 110W milyen.
Volt 150W-os karim már az is sok volt, volt 80W-os az még oké volt. Bár gondolom alul lehet feszelni, a 280-at is alul lehet feszelni elég jól kapásból 15 fokkal hidegebb tőle.
Ha jók ezek a Ti-k akkor talán még enyhe tuninggal felhúzva a 650 órajelére még alul is lehet feszelni és talán be is esik 100W alá. Nem tudom.Amúgy érdekes, hogy dupla smx mellett csak +30% a teljesítmény.
-
SLC09
tag
válasz
BlackSoft #1238 üzenetére
A monitor elsötétül, majd kiírja a saját HUD, hogy HDMI és visszajön a kép, ami vagy piros pettyes vagy nem. A HUD-ot hibátlanul jeleníti meg. HDMI-ről átdugtam DVI-VGA-ra és így nem jelennek meg az eféle anomáliák, sem a ki-be kapcsolása a monitornak, de a világos részek sávokban lefelé haladva hullámoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest