- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Myair
tag
ok, megkeresem. köszi.
Igazából mostanában nem sűrűn látogatom a forumot, ezen a területen meg pláne. Nem tudtam hogy van külön olyan topic ami ezzel foglalkozik.
Amúgy meg igazából lényegtelen, itt is szabályos, ha a mod-oknak nem tetszik, majd átpakolják ahova gondolják. -
Doomgiver
aktív tag
Ezért uj topicot nyitni? Ajánlom figyelmedbe az Azonnali vga kérdések órája c. topicot
-
Myair
tag
sziasztok
egy számomra óriási problémával fordulok hozzátok.
A családnál vidéken kezdett haldokolni a másik gépem, ez egy régebbi P4 2.8ghz-es northwood magos DFI alaplapos gép, Gforce 6600GT vga-karival,1gb ddr400as rammal.
A problémám a következő. Gyalutam mindent a gépről,win7et felraktam rá(telepítés közben újraparticionáltam, majd format), előtte xp volt, de ahogy észrevettem win7 tökéletesen fut ezen is, szal ugy döntöttem hogy ez marad.
Netet belőttem, stb, audio driver, minden jó volt addig a pillanatig , amíg a vga driverét akartam felrakni.
Felmentem Nvidia.com-ra és leszedtem hozzá az általa felajánlott legújabb drivert, figyeltem nagoyn a kiválasztásnál. geforce 6 series, 6600gt, win7, és x86, vagyis 32bitesre való.
Konkrétan erről van szó : 260.99_desktop_win7_winvista_32bit_international_whql.exe.
Elkezdődik a telepítés, minden jó(legalábbis annak tűnik, aztán kiírja hogy kész, semmi restart. és nem változott semmi. Sőt még a win7 által felajánlott gyári illesztőt is elbaszta, ami ugye felismerte a monitort, 20as samsung, és tudta az 1680x1024-es felbontát.
Ezek után elkezdtem visszafelele elszedni a korábbi drivereket, és asszem a júniusi ment fel végülis, de ez valamiért nem szuperál rendesen. Felraktam egy régebbi game-et, de még gyenge felbontásnál is olya bevillanások vannak, mintha túl lene melegedve a vga. néha ilyen pixelek becsúsznak game közbe, stb.
ez a kártya adata:
Valami ötlet, hogy tudnám felrakni a legfrissebb drivert a vga-m hoz? köszi a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest