- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Aktív témák
-
Myair
tag
ok, megkeresem. köszi.
Igazából mostanában nem sűrűn látogatom a forumot, ezen a területen meg pláne. Nem tudtam hogy van külön olyan topic ami ezzel foglalkozik.
Amúgy meg igazából lényegtelen, itt is szabályos, ha a mod-oknak nem tetszik, majd átpakolják ahova gondolják. -
Myair
tag
sziasztok
egy számomra óriási problémával fordulok hozzátok.
A családnál vidéken kezdett haldokolni a másik gépem, ez egy régebbi P4 2.8ghz-es northwood magos DFI alaplapos gép, Gforce 6600GT vga-karival,1gb ddr400as rammal.
A problémám a következő. Gyalutam mindent a gépről,win7et felraktam rá(telepítés közben újraparticionáltam, majd format), előtte xp volt, de ahogy észrevettem win7 tökéletesen fut ezen is, szal ugy döntöttem hogy ez marad.
Netet belőttem, stb, audio driver, minden jó volt addig a pillanatig , amíg a vga driverét akartam felrakni.
Felmentem Nvidia.com-ra és leszedtem hozzá az általa felajánlott legújabb drivert, figyeltem nagoyn a kiválasztásnál. geforce 6 series, 6600gt, win7, és x86, vagyis 32bitesre való.
Konkrétan erről van szó : 260.99_desktop_win7_winvista_32bit_international_whql.exe.
Elkezdődik a telepítés, minden jó(legalábbis annak tűnik, aztán kiírja hogy kész, semmi restart. és nem változott semmi. Sőt még a win7 által felajánlott gyári illesztőt is elbaszta, ami ugye felismerte a monitort, 20as samsung, és tudta az 1680x1024-es felbontát.
Ezek után elkezdtem visszafelele elszedni a korábbi drivereket, és asszem a júniusi ment fel végülis, de ez valamiért nem szuperál rendesen. Felraktam egy régebbi game-et, de még gyenge felbontásnál is olya bevillanások vannak, mintha túl lene melegedve a vga. néha ilyen pixelek becsúsznak game közbe, stb.
ez a kártya adata:
Valami ötlet, hogy tudnám felrakni a legfrissebb drivert a vga-m hoz? köszi a segítséget.
Aktív témák
- Tesla topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest