Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
Keresés
Aktív témák
-
nygma
addikt
jók ezek a tippek. az ismerősöm ltott fotón olyan embert, akinek azt mondták, hogy ez a legjobb. szerintem ki kell próbálni. én kipróbáltam. szerintem az 5x.xx gyorsabb, mint a 4x.xx.
de ha másnak más a tapasztalata, az sem zavar.
engem csak az zavar, hogy amikor kijön egy új driver, mondjuk egy OFF catalyst, akkor mindenki azt mondja, hogy nem szabad feltenni, mert jaj, bugos, meg minden. egészen addig nem rakják fel, amíg ki nem jön a következő verzió. merthogy akkor az előző lesz a stabil (ami persze nem változott, ugyanolyan), és az új az ''instabil'' meg ''bugos''
elvi ellentmondást érzek az ilyenekben
de sebaj :)
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest