- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
e-biza
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #26 üzenetére
az a sux 4.49v2 :) nem baj felnyomtam kézel az agp drivert és már szladgál is a kicsike.
-
nygma
addikt
jók ezek a tippek. az ismerősöm ltott fotón olyan embert, akinek azt mondták, hogy ez a legjobb. szerintem ki kell próbálni. én kipróbáltam. szerintem az 5x.xx gyorsabb, mint a 4x.xx.
de ha másnak más a tapasztalata, az sem zavar.
engem csak az zavar, hogy amikor kijön egy új driver, mondjuk egy OFF catalyst, akkor mindenki azt mondja, hogy nem szabad feltenni, mert jaj, bugos, meg minden. egészen addig nem rakják fel, amíg ki nem jön a következő verzió. merthogy akkor az előző lesz a stabil (ami persze nem változott, ugyanolyan), és az új az ''instabil'' meg ''bugos''
elvi ellentmondást érzek az ilyenekben
de sebaj :) -
e-biza
őstag
hiba elháritva, a via hyperion driver nem jol installálodott fel.
-
e-biza
őstag
néztem aida32-t. azt irja:
Chipset Properties
Motherboard Chipset VIA VT8377 Apollo KT400
...
AGP Properties
AGP Version 2.00
AGP Status Disabled
AGP Aperture Size 128 MB
Supported AGP Speeds 1x, 2x, 4x, 8x
Fast-Write Supported, Disabled
Side Band Addressing Supported, Disabled
..
Problems & Suggestions
Problem AGP is disabled. This may cause performance penalty
??? :( -
e-biza
őstag
azon gondolkodtam, hogy nem lehtséges-e a Via pack driver miatt csinál ilyen hülyeséget? persze elvileg a via segiti a müködést de mégis. ki tudja... másnál ment már ez a fast write?
-
Kirbly
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #6 üzenetére
en is azt hasznalom a gef2 mx-hez, teljesen maxra hajtja szegeny kis kartyat :))) gef4hez se fogok mast hasznalni :D
-
Orc
senior tag
válasz
Miért nem a 44.03?:F
-
e-biza
őstag
válasz
nem éreztem se lassulást se gyorsulást az 52.70 és a 45.23 driver közt, valoszinüleg u.ez lesz a helyzet a 43.45-ös driverrel is. nem gyorsabb se nem szebb :) miért is használjam azt? probáltad már az általam emlitett dolgot beállitani?
-
e-biza
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
egy ati radeon 9800 pro-hoz. csak vicceltem, egy geforce ti 4200 64mb ram. :)
-
e-biza
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
az nvHardPage elöhivja csak az AGP settings fület, utána a driver nem jo :) persze ha valaki megnézte mondjuk 52.16-os driverrel, hogy elöhivja a fülecskéket és utána AGP settingset tudja modositani úgy hogy az megmarad, akkor felrakom az 52.16ost ezen ne múljék :)
-
e-biza
őstag
nos van egy kis gondom. detonator (forceware) 52.70 alatt probálkoztam: beizzitottam nvHardPage-t és krétem az AGP, meg Hardware menüt. Indulás be az nvidia driver propertiesébe, AGP, ott az áll: pci mode, max request queue depth: 1, nincsen se fast writes se sideband addressing. az Operácios Rendzer nem támogatja a többi igen. %let, vélemény segitség?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest