- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Ha nvflash-el mented le a biost (.rom) kiterjesztéssel, akkor szépen meg tudja nyitni a nibitor is.
Ezt pedig a legegyszerűbben egy total comannderrel tudod megtenni. Itt leírtam hogyan kell. Ezután már tudod mahinálni nibitorral.
-
Cadal
őstag
-
Cadal
őstag
válasz
BloodyEddie #606 üzenetére
No igen, ezeken kívül én sem találtam semmit.
-
Cadal
őstag
válasz
BloodyEddie #604 üzenetére
Nvflash-nél az "nvflash -b fájlnév.rom" parancsal tudod lehívni a gyári biost (a szükséges kapcsolók leírása egyébként egy .txt fájlban ott vannak az Nvfalsh könytárában). Ezután már a nibitor is meg tudja nyitni a bios fájlt, és ott tudod állítani a dolgokat. Szerintem Nvflash használatának legegyszerűbb módja, ha total-commanderben irod be a sorokat (Pl így:[link]). De mint a te hozzászólásod előtti hsz-benis írtam elég sok video van youtube-on, amik segítenek Pl.: [link] Itt egy MSI GTX 460-at gyúrnak, de a használt parancsok, jól láthatóak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged