Új hozzászólás Aktív témák
-
Simonarancs
csendes tag
Na VÉGRE jutottam valamire
Mutatom mi volt:
Bevittem suliba a vidikarit meg egy molex>6pin átalakítót. Berakom, indít, LANDOLOK A WIN-be(!?). Driver fel, restart, ugyanazt produkálta
Mondom driver le, nvflash elő, honlapról leszedett bioszt (ami egyezett az eredetivel
) rá pakoltam, restart, SEMMI TÉGLASÁG
Mondom "Na! Há akkó driver fel!" és meg tettem. Reboot majd hoppsz Win, még egy reboot (driver balfaszoskodott a win
) majd felvette natív felbontást és MEGSZÜNT AZ A 43 AMIT ANNYIRA RÜHELTEM
A pendik még várják a csodát, a téglából meg egy GTX 660 lett
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, különösen neked 7om
Tanulgatom még picit, hátha jól jön valamikor
-
Simonarancs
csendes tag
-
Simonarancs
csendes tag
-
Simonarancs
csendes tag
Csak féltégla
DE! Amikor a Win-be vissza állítottam a kártyát (engedélyeztem) A WIN NRM DOBTA KI A 43-AS HIBÁT
És a natív felbontást is felvette
Vagyis tényleg csak a biosza volt elszúrva
Jelenleg kártyának van képe, de a win betöltő és az rendszerbe való landolás közben bejön a hó esés, szét esik a kép, de a poszt képernyő és az alaplap biosz részénél semmi hiba nincs, mindjárt mutatom mi a jelenség
20 percet adjatok
-
Simonarancs
csendes tag
A baj az, hogy ez megvolt már és semmit se csinált. Ez egy nVidia kari
De újabb gondok... amikor GPU-Z-vel menteném, akkor konkrétan leválasztja a Win a kártyám a Win-es hardver eltávolítást jelző hang megszólal, de vissza már nem akarja tenni
Ennek köszönhetem hogy kapok egy fekete monitort de a win meg dolgozik rendesen...
Egyik havertól kérek egy PCI-os vga-t, ha az segít akkor már megvan mit kell tegyek
Kicsit szaglásztam az LTT fórumjain is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged