- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
colossal89
tag
Sziasztok!
Most jött vissza garbol vga-m Asus 290 dc2oc csíkozott egyszer csak össze vissza tudom melyik bios volt rajta a legújabb kb 6 hónapja semmi baja nem volt egyszer csak elkezdett csíkozni, ma megkaptam és működik látom cseréltek rajta bioszt vissza tették a régi 2013.12. havi biost nah mondom mit sem sejtve az asus oldaláról leszedtem ami rajta volt eddig is 2014.06 havit és elkezdett megint csíkozni nah mondom ........ emiatt lehetett akkor le is szedtem csíkozás közepette amit a szervizben tettek rá régit mondom felrakom gyorsan, erre már újrainduláskor képet sem ad. A világ megváltó kérdés az lenne hogyan lehet úgy vga-n biost cserélni hogy nem ad képet??? A gépben van integrált IGP most is úgy írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Villanyszerelés
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest